Megasmile Kömür Tanecikleri İçeren Diş Fırçası Medium 2'li

Megasmile Kömür Tanecikleri İçeren Diş Fırçası Medium 2'li
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Megasmile Kömür Tanecikleri İçeren Diş Fırçası Medium 2'li

Markası : Megasmile Ürünlerini Gör

42729

7640131972185

5/1
25.36 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Megasmile Kömür Tanecikleri İçeren Diş Fırçası Medium

Marka Adı: Megasmile

Ürün Miktarı: 1 paket içerisinde 2 adet diş fırçası bulunur.

Ürün Özellikleri:

- İyi bir ağız hijyeninin sağlanması için dişlerin hergün düzenli olarak fırçalanması gerekir. Diş bakımında kullanılacak ürünlerin yanında fırça seçimi ve fırçanın belirli aralıklarda değiştirilmesi de çok önemlidir. Kişinin ağız yapısı, dişeti sağlığı ve dişlerin genel durumuna göre diş fırçası seçimi yapılmalıdır. Doğru bir fırça orta sertlikte olmalı ve baş kısmı çok büyük olmamalıdır.

- Diş fırçası seçimi, ağız ve diş sağlığı için büyük önem taşır. Diş fırçası seçerken, fırça sapının rahat kullanılır olmasına, fırça kıllarının dokusuna, fırçanın niteliği ve dişlere olan uygunluğuna dikkat etmek gerekir. Diş sağlığının korunması, fırçalama alışkanlıkları ve doğru diş fırçası tercihi ile gerçekleşir.

- İnsanların diş bakımında en büyük zaafları dişlerin beyazlığı ve bu beyazlığın korunmasıdır. Megasmile markasının üretmiş olduğu Kömür Tanecikleri İçeren Diş Fırçası, dişlerinizde görmek istediğiniz beyazlığın sağlanmasına destek olan bir üründür.

- İsviçre'de özel olarak geliştirilen yüksek teknoloji diş fırçası kılları, aktif kömür tanecikleri içermektedir. ACP (aktif kömür tanecikleri) diş plağının etkili bir şekilde temizlenmesine katkı sağlarken, dişe zarar vermeden parlaklık sağlar.

- Diş fırçalama işleminde kişinin rahat olması için fırça sapının kullanılabilirliği çok önemlidir. Rahat tutulan fırça sapı, fırçalama sırasında kontrolü sağlar. Diş sağlığına kişinin kendisi kadar önem veren Megasmile'nin üretmiş olduğu Beyazlatıcı Diş Fırçası, ultra hafif ve özel tasarım fırça sapına sahiptir. Bu tasarımı sayesinde dişe uygulanan basıncın azaltılmasına destek olur.

- Markanın diş sağlığı ve beyazlatma sorunu düşünülerek özel olarak tasarlanmış olan Kömür Tanecikleri İçeren Diş Fırçası Medium, 2'li olarak satışa sunulmuştur.

Kullanım Şekli: Günde en az iki kere düzenli olarak, doğru hareketlerle dişlerin fırçalanması gerekir. Temizleme işlemi bittikten sonra fırçanın el ile sallanıp kurutularak fırçalığa konulması tavsiye edilir.

Kullanım Sıklığı: Aktif olarak kullandığınız kömür tenecikleri içeren diş fırçanızı belirli aralıklarda mutlaka değiştirmeniz önerilir. Fırça kılları yanlara doğru açılıyorsa fırçanın değişim zamanı gelmiştir. 2'li formu ile bu ürünü tercih ederek memnun kalacağınız fırçanızı yedekleyebilirsiniz.

Hem klinik olarak hem de müşteri memnuniyeti olarak kanıtlanmış ürünlere sahip olan Codexir markalarından Megasmile tarafından, diş plaklarında etkili temizlik sağlamanıza ve dişinizin parlamasına destek olmak amacıyla üretilmiş Kömür Tanecikleri İçeren Diş Fırçası, avantajlı paketi ile indirimli fiyata Turuncu Kasa'da satılmaktadır. Ürünü uygun fiyatı ile sitemizden satın alabilir, ürün hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Megasmile Kömür Tanecikleri İçeren Diş Fırçası Medium 2'li

25.36TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim