Megasmile Kömür Tanecikleri İçeren Diş Fırçası Soft 2'li

Megasmile Kömür Tanecikleri İçeren Diş Fırçası Soft 2'li
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Megasmile Kömür Tanecikleri İçeren Diş Fırçası Soft 2'li

Markası : Megasmile Ürünlerini Gör

42730

7640131972161

5/1
25.36 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Megasmile Kömür Tanecikleri İçeren Diş Fırçası Soft 2'li

Marka Adı: Megasmile

Ürün Miktarı: 1 paket içerisinde 2 adet diş fırçası bulunur.

Ürün Özellikleri:

- Ağız ve diş sağlığı ile ilgili sorunlar en önemli sağlık sorunlarından biridir. Diş sağlığını korumak için diş çürükleri ve diş eti rahatsızlıklarının oluşumunu azaltmak, küçük yaşlarda başlayan diş fırçalama alışkanlığı ile mümkündür. Düzenli diş fırçalama ağız diş sağlığının temelini oluşturan en önemli etkendir.

- Diş bakımında önemli olan doğru fırçalama ve doğru diş fırçası seçimidir. Uygun olan diş fırçası, orta sertlikte olan ve fırça başı küçük olandır. Fırça başının küçük olması, arka dişlere ulaşmayı kolaylaştırırken, bulantı refleksinin azaltılmasına da destek olur.

- Megasmile tarafından geliştirilmiş olan Kömür Tanecikleri İçeren Diş Fırçası Soft, 2'li olarak satışta olup günlük diş bakımınızı gerçekleştirmek için oldukça kullanışlı bir üründür.

- Fırça, dişleri beyazlatıcı etkisi olan aktif kömür tanecikleri içerir. Bu tanecikler sayesinde dişlerinizde görmek istediğiniz beyazlığın oluşmasını destekleyebilirsiniz.

- Diş fırçası seçiminde diğer önemli detay ise, fırça sapının kolay kavranabilir özellikte olması ve fırça baş kısmının çok büyük olmamasıdır. Megasmile Kömür Tanecikleri İçeren Soft Diş Fırçası, ultra hafif ve özel tasarım fırça sapına aynı zamanda İsviçre'de geliştirilmiş yüksek teknoloji fırça kıllarına sahip bir üründür. Fırça başı ise ideal boyutlardadır.

- Özel tasarlanmış sap kısmı kolay tutuş sağladığı için dişlere uygulanan gereksiz basıncın azaltılmasına destek olur. Diş plağının yüksek etkili temizliğini sağlar. Fırça başının küçük olması ise arka dişlere rahatlıkla ulaşılmasını sağlayarak bütün dişlerin temizliğinin yapabilmesini kolaylaştırır.

- Dişleri aşındırmadan parlatılmasını ve temizliğini sağlayan Megasmile diş fırçası, yetişkinlerin kullanımına uygun bir üründür.

- Megasmile Kömür Tanecikleri İçeren Diş Fırçasının ultra hafifliği, elinizde sanki diş fırçası yokmuş gibi hissettirecek ve dişlere uygulanan basıncın ne kadar gereksiz olduğunu hissetmenizi sağlayacaktır.

- Piyasada farklı sertlik derecesinde ve farklı büyüklükte çeşitli fırçalar bulunmaktadır. Ağız yapınıza uygun olanı tercih ederek diş bakımınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Kullanım Şekli: Günde en az 2 defa doğru fırçalama hareketleri ile dişler fırçalanmalıdır. Fırçalama işlemi bittikten sonra fırça elle sallanmalı, fazla suyu atıldıktan sonra fırçalığa konmalıdır.

Kullanım Sıklığı: Megasmile Beyazlatıcı Diş Fırçanızı, 3 ay ve 6 ay arasında düzenli olarak mutlaka değiştiemeniz önerilir. Özellikle fırça kıllarının dışa doğru açılmaya başlaması fırçanızın değişim zamanının geldiğini gösterir.

Megasmile, yenilikçi konseptli ve özel tasarım diş fırçası ile sizleri etkilemeyi başarmaktadır. Kömür tanecikleri içeriği sayesinde dişlerin daha parlak olmasını sağlayan ürünü uygun fiyatı ile Turuncu Kasa'dan satın alabilir, fırça hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Megasmile Kömür Tanecikleri İçeren Diş Fırçası Soft 2'li

25.36TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim