Mi Poco X3 Pro Frost Blue 8GB/256GB Cep Telefonu

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava

Markası : Xiaomi Ürünlerini Gör

pr-810683

6934177738357

5/1
7930.98 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Poco X3 Pro 128 GB

 

Poco X3 Pro 128 GB akıllı telefon yüksek performansı, estetik tasarımı, sağlamlığı ve avantajlı fiyatlandırması kullanıcıların ilgisini çekmeyi başarıyor. Yeni nesil yazılım ve servisler ile desteklenen ürün hızlı, konforlu ve fonksiyonel bir kullanım alanı sunuyor. Ekran ve ses özellikleri, pil gücü, kamera yapısı, temel donanımı ve bağlantı seçenekleri cihazı kendi sınıfı içerisinde ön plana çıkarıyor. Depolama hızı ile fark yaratan Poco telefon yüksek tepki süresi ve batarya kapasitesi, 4G işlemcisi, özel ısı dağıtım teknolojisi, dayanıklı kasa dizaynı, Surround çift hoparlör sistemi ve çoklu kamera sensörü sayesinde iş, eğlence ve günlük kullanım için son derece iyi bir tercih oluyor. Görsel içerikleri geniş ekranda yüksek çözünürlük standardı ile deneyimlemek, iş ve işlemleri donma, takılma gibi sorunlar olmadan gerçekleştirmek ve uzun süre keyifle kullanım elde etmek isteyenlerdenseniz, Poco X3 Pro modeli göz önünde bulundurabilirsiniz.

Geniş Ekran, FHD Kalitesi ve Yüksek Hız Bir Arada

Poco marka akıllı telefon geniş ekranda yüksek çözünürlük avantajı ile geliyor.  6.67 inç ekran boyutu FHD+ kalitesi ile destekleniyor. Böylece oyun oynama ve film izleme gibi süreçler daha keyifli bir hâl alıyor. Çerçevesiz tasarımlı cep telefonunda 107.16 cm² ekran alanı kullanılıyor. Çerçevesiz yapı, daha geniş bir aktif ekran sağlıyor. 20:9 Aspect Ratio özellikli ekranın yüksek hassasiyetli dokunmatik sensörleri, parmak hareketleri ile verdiğiniz komutları anlık algılayıp uyguluyor. Yüksek dokunmatik hızın verimliliği ise 240 Hz Screen Touch Response özelliği ile artırılıyor. Dokunmatik örnekleme hızı, dokunmatik sensörlerin duyarlılığını artırarak dokunmatik gecikme süresini azaltıyor. Multi Touch çoklu dokunma teknolojisi ise ekranı birden fazla parmak ile kullanabilmenize olanak tanıyor. Zoom yapma, imaj küçültme, oyun ve uygulamalardaki çoklu parmak kısayollarını kullanma imkânı ve faydaları Multi Touch ile sizlere sunulmuş oluyor. Görüntü netliğini ve gerçekçiliği artırmak adına ise 395 PPI piksel yoğunluğu, 120 Hz yenileme hızı, 16 milyon renk gamı ve 450 nit parlaklık özelliklerine yer veriliyor. 120 Hertz’lik yenileme hızı yoğun hareketliliğe sahip içeriklerdeki her bir detayı fark etmenizi ve yüksek görsel kalitesinde deneyimlemenizi sağlıyor. Ekranın saniyede 120 kere güncellenmesi sayesinde bulanıklık, piksel kaybı, kararma ve takılma türevi sorunlar yaşanmıyor. 450 nit parlaklık ise güneşli ya da aşırı aydınlık alanlarda telefon ekranını yansıma olmaksızın daha net biçimde görmenizi mümkün kılıyor. IPS LCD panel de yansıma oluşumunu önlemeye yardımcı oluyor. IPS teknolojisi ayrıca geniş görüş açısı da sunuyor.

Poco Telefon Uzun Süreli Eğlence Vadediyor

Poco akıllı telefon 5160 mAh pil gücü ile prize ihtiyaç duymaksızın uzun süre boyunca kullanım vadediyor. Batarya kapasitesi sayesinde yaklaşık 11 saat oyun oynama, 18 saat süresince video izleme ve 110 saat boyunca müzik dinlemeniz mümkün oluyor. Lithium Polymer teknolojili bataryanın önemli bir avantajı da hızlı şarj özelliğini desteklemesi. 33 Watt Quick Charge teknolojisi ile batarya dolumu için uzun süre beklemenize gerek kalmıyor. 30 dakikada yüzde 59 oranında şarj olan batarya, yalnızca 59 dakika içerisinde tamamen doluyor. Yüksek pil gücü ve 33 W hızlı şarj seyahatleriniz süresince, tatildeyken ya da evden acilen çıkmanız gerektiğinde işinizi kolaylaştırıyor. Ekran özelliklerine eşdeğer ses sistemi ve sanatsal kareler yakalamanıza fırsat veren kamera donanımı, cep telefonu kullanım standardınızı yükseltiyor. Çift hoparlör sistemi bulunan telefon çevresel ses çıkışı sağlıyor. Oyun içi sesler net, gerçekçi biçimde duyuluyor ve müzikler derin ve akıcı biçimde dışa aktarılıyor. Yapay zekâ destekli Quad kamerası ile ilgilileri memnun eden Poco X3 Pro modelinde 48 MP çözünürlüklü ana kameraya ek olarak, 8 MP ultra geniş açı kamerası, 2 MP derinlik algısı kamerası ve 2 MP makro çekim kamerası da bulunuyor. Üründe yer alan çift perspektif teknolojisi, ön ve arka kamerayı aynı anda kullanmaya ve yaratıcı videolar çekmeye imkân veriyor. Loş ve karanlık alanlarda kaliteli çekimler yapmanız için Gece Modu özelliğini kullanabilir, ultra geniş açılı sensör sayesinde geniş manzara fotoğrafları çekebilir, makro kamera ile detaylı yakın plan çekimler yapabilirsiniz.

 

 

Performans Odaklı Temel Donanıma Sahip Akıllı Telefon

•        <!--[endif]-->Qualcomm Snapdragon 860 çipset, işlemcinin hızlı, güçlü ve etkili çalışmasını sağlıyor, tüm birimlerin bir arada etkili performans göstermesinde etkili oluyor. Yonga seti zorlayıcı grafiklere sahip oyun ve uygulamaları çalıştırma verimliliğiyle de öne çıkıyor.

•        <!--[endif]-->8 çekirdekli işlemci, çoklu görev gerçekleştirme performansı ile fark yaratıyor. Donma ve takılma olmadan, aynı anda birden fazla uygulama çalıştırılabiliyor, uygulamalar arasında geçişler yapılabiliyor, çoklu görevler üzerinde çalışılabiliyor ya da internette farklı sekmeler arasında rahatlıkla gezilebiliyor.

•        <!--[endif]-->1x2.96 GHz ARM Cortex-A76 Kryo 485 ana işlemci, 3x2.42 GHZ ARM Cortex-A76 Kryo 485 birinci yardımcı işlemci ve 4x1.8 GHz ARM Cortex-A55 ikinci yardımcı işlemci, sistemin son derece hızlı biçimde çalışmasını sağlıyor. Adreno 640 grafik işlemci ise yüksek çözünürlüklü grafikleri akıcı, gerçekçi ve net biçimde ekrandan yansıtıyor.

•        <!--[endif]-->6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı geniş bir veri saklama kapasitesi sunuyor. Yüksek bellek birimi, yavaşlama ve kapasite doluluğu olmadan sistemin doğru şekilde çalışmasını sağlıyor. Dahili depolama alanı resim, ses vb. verileri cihazda muhafaza etmenize fırsat veriyor. Üstelik mevcut kapasite hafıza kartı ile 1 TB’a kadar artırılabiliyor.

Poco X3 Pro Teknik Özellikleri

•        <!--[endif]-->Ekran Boyutu: 6.67 inç

•        <!--[endif]-->Çözünürlük: 1080x2400p FHD+

•        <!--[endif]-->İşletim Sistemi: Android 11 Q

•        <!--[endif]-->Dahili Depolama: 128 GB

•        <!--[endif]-->Pil Gücü: 5160 mAh

•        <!--[endif]-->RAM: 6 GB

Poco X3 Pro Kutu İçeriğinde Neler Yer Alıyor?

Poco X3 Pro kutusu dahilinde ekran koruyucu film, arka kapak kılıfı, belgeler, USB adaptörü ve kablosu, SIM iğnesi yer alıyor. Paket içeriği ve fiyatlandırmanın değişkenlik gösterebileceğini belirtmek gerekiyor.

Poco Markası Yükselişini Sürdürüyor

Xiaomi’nin alt markası olarak yolculuğuna başlayan Poco, kısa sürede geniş kitleleri kendine çekmesiyle adından bahsettiriyor. Akıllı telefon markaları içerisindeki yükselişini sürdürmesi bir yana, yenilikçi teknolojiye sahip modern görünümlü ürünlerini uygun fiyat avantajı ile satışa sunmasıyla da farkını ortaya koyuyor.

Poco X3 Pro Konforu Artıran Detaylardan Güç Alıyor

Kullanıcı konforunu maksimize etmeye odaklanan Poco X3 Pro, bağlantı özellikleri, yazılım destekleri ve özel servisleri ile bu hedefini gerçekleştiriyor. Dahili likit soğutma, ekran yansıtma, yüz tanımlama ve Xiaomi Game Turbo gibi servis ve uygulamalar ile desteklenen cihazın Wi-Fi, Bluetooth v5.0, NFC, kızılötesi ve navigasyon özellikleri bulunuyor. UFS 3.1 versiyonlu bellek teknolojisi, yüksek hızda okuma ve yazma yapabiliyor. Bunun neticesinde uygulamalar ve oyunlar hem daha kısa sürede yükleniyor hem de daha hızlı şekilde başlatılıyor. LiquidCool 1.0 Plus teknolojisi ise 3D ısı dağıtımı yaparak performansı artırıyor. İşlemciyi 6°C’ye kadar soğutabilen etkili ısı dağıtımı cihazın donma, takılma, yavaşlama olmaksızın çalışmasına katkı sağlıyor. Akıllı telefonda kullanılan Z eksenli doğrusal motor sistemi, özel titreşim tepkisi yaratıyor. Hassas, etkili ve akıllı titreşim tepkisi, parmağınızı ekrana dokundurduğunuzda geri bildirim olarak teması anlık hissetmenizi mümkün kılıyor. IPX3 su dayanıklılığı, IP5X toza dayanıklılık ve Corning Gorilla Glass 6 ekran dayanıklılığı teknolojileri ise uzun süre keyifli kullanım elde etmenize odaklanıyor. Sağlam, şık, hızlı ve kullanışlı akıllı telefon arayışındaysanız, Poco X3 Pro seçkisini satın almak isteyebilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Mi Poco X3 Pro Frost Blue 8GB/256GB Cep Telefonu

7930.98TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim