Molfix İkiz Maxi 4+ Numara (9 - 20 kg) 36lı

Molfix 4x4 Uyum İkiz Maxi No:4+ (9 - 20 kg) 36lı
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Molfix 4x4 Uyum İkiz Maxi No:4+ (9 - 20 kg) 36lı

Markası : Molfix Ürünlerini Gör

30044

8690536800421

5/1
25.32 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Molfix İkiz Maxi 4+ Numara (9 - 20 kg) 36’ lı :

Molfix İkiz Maxi 4 Numara (9 - 20 kg) 36’ lı

Marka Adı : Molfix

Ürün Adı : Molfix İkiz Maxi 4 Numara (9 - 20 kg)

Ürün Miktarı : 1 Paket içinde 36 adet bebek bezi vardır.

Ürün Özellikleri : 9 ile 20 kilo arasındaki bebeklerin kullanımı için geliştirilmiş bebek bezleridir. Sahip olduğu emici yeşil tabakası ile sıvıyı hemen emerek bebek cildinin kuru kalmasını sağlamaya yardımcı olur. Bariyerleri sızmalara karşı ekstra koruma sağlamaya yardım eder ve ince yapısı ile de bebeğin bezin varlığından rahatsız olmasını engellemeye yardımcı olur.

İç yüzünün yumuşaklığı ve dış yüzeyinin hava alan özelliği bebek cildinde kapalı ve nemli kalarak oluşan hasarları gidermeye yardımcı olur.

Sonuç : Bebeklere kuruluk, rahat hareket etme özgürlüğü, sızıntılara karşı koruyuculuk sağlamaya yardımcı bebek bezi

Kullanım Şekli :Bebeğin temiz ve kuru bezli bölgesine cırt cırtlı bantları sayesinde kolaylıkla uygulayabilirsiniz. Bantlar arka tarafa gelir ve resimli tarafı öne getirilerek yapıştırılır.

Molfix İkiz Maxi 4 Numara (9 - 20 kg) 36’ lı :

Bebeklerin en önemli ihtiyaçlarının başında bebek bezleri gelmektedir. Bebek bezleri hazır bebek bezleri ve tekrar kullanılabilen bebek bezleri olarak sınıflandırılabilir. Hazır bezler tek kullanımlıktır ve kirlenince atılır, tekrar kullanabileceğiniz bezler ise her seferinde temizlenmeli ve gerektiği gibi yıkanarak hijyen sağlanmalıdır. Bu bezleri kullanmak epey zahmetlidir ve gerektiği gibi temizlenemezse bebek için zararlıdır.

Hazır bebek bezleri annelere kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Ancak bu bezler de seçilirken emiciliği, bebeğin cildi ve yapısıyla uyumu, hareket etme kolaylığı sağlaması ve cildinin nefes alması gibi faktörler göz önünde bulundurulmalıdır.

Molfix İkiz Maxi 4 Numara (9 - 20 kg) 36’lı, bir paket içinde 36 adet bez bulunur ve bu bezler bebeğinizin 9 kilodan 20 kiloya kadar olan döneminde kullanılabilir. Bezlerde bulunan ekstra yeşil tabaka idrarı hızlı şekilde emerek bebek cildiyle fazla temas etmesini önler bu şekilde hassas cildinde koruma sağlamış olur. İçindeki bariyerleri sıvının ve katı dışkının dışarı çıkmasına engel olur.

Nefes alan yüzeyi sayesinde bebeğin cildi bezliyken bile hava alır ve pişik oluşumuna karşı korunmuş olur. Esnek yan bantlar bebeğin rahatsızlık hissetmeden hareket etmesini sağlamaya yardımcı olur.

Bebeğinizin doğduğu andan itibaren kullanabileceği ürün çeşidi 1 numara ile başlar ve bebekler büyüyüp, kilo aldıkça bu numaralar artar ve en büyük Molfix Bebek bezi çeşidi 6 numaradır. Siz de bebeğinizin büyüklüğüne uygun olarak bezleri seçebilirsiniz.

Molfix İkiz Maxi 4 Numara (9 - 20 kg) 36’ lı, Turuncu Kasa sayfalarında ucuz fiyata satılan bebek bezidir.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Molfix İkiz Maxi 4+ Numara (9 - 20 kg) 36lı

25.32TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim