Molfix İkiz Paket 1 Numara (2-5 kg) 44 Adet

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Molfix Ürünlerini Gör

16500

8690536801985

5/1
25.32 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Molfix İkiz Paket 1 Numara (2-5 kg) 44 Adet :

Molfix İkiz Paket 1 Numara (2-5 kg) 44 Adet :

Marka Adı : Molfix

Ürün Adı : Molfix İkiz Paket 1 Numara (2-5 kg)

Ürün Miktarı : 1 paket içinde 44 tane bebek bezi vardır.

Ürün Özellikleri : Yeni doğan bebeğiniz için tasarlanmış olan bebek bezi çeşididir. 2 ve 5 kilo arasındaki bebekler için uygundur. Sıvıları güçlü şekilde emerek bebeğin hassas cildinde koruma sağlamaya yardım eder. Yumuşak içyapısı ve hava geçirgen yüzeyi ile bebeğinizin cildini tahriş oluşumlarına karşı korumaya yardım eder. Esneyen bantlar vücuduna uyum sağlarken bariyerler de sızmalara karşı koruma sağlamak için tasarlanmıştır. Sahip olduğu göbek oyuntusuyla, yeni doğan bebeğinizin rahat etmesine yardımcı olur.

Sonuç : Yeni doğan bebeklerin bezli bölgesini kuru tutmaya yardım eden bebek bezleri 2 ve 5 kilo arası bebekler için uygundur.

Kullanım Şekli : Bebeğinizin altını temizledikten sonra yeni bezi altına koyunuz, bantlar arka tarafta, üst kısımda kalmalıdır. Daha sonra önce ön ve alt tarafı kapatın ve bebeğin belinin arkasındaki parçayı öne getirin ve bantları ön kısımda bebeğin yapısına göre birleştirin.

Bebekler farklı kiloda ve özelliklerde doğarlar, bebeğin anne karnında kaldığı süre, beslenme, genetik, sağlığı doğum kilosu ve boyunun oluşmasını sağlamaktadır.

Bebekler daha sonra düzenli olarak kilo almalı ve boyları da uzamalıdır. Bu büyüme hızı da bebekten bebeğe göre değişir. Bir uzman tarafından bu büyüme takip edildiğinde bir sorun olup olmadığı da erkenden teşhis edilebilir. Bebeğiniz doğduğu andan itibaren pek çok şeye ihtiyaç duyar ve bu ihtiyaçların başında da bebek bezleri gelmektedir.

Molfix İkiz Paket 1 Numara (2-5 kg) 44 Adet :

Molfix İkiz Paket 1 Numara (2-5 kg) , bebeğinizin 2 ve 5 kilo arasında olduğu dönemde kullanabilecekleri bebek bezidir. Yeni doğan bebeklerin cildi ile uyumlu yumuşak, nefes aldıran dış yüzey ve emici özellikteki iç yüzeyi ile bebeklere kuruluk sağlamaya yardım eder. Bebeğinizin bezli bölgesinin kuru kalarak ve hava alarak tahrişlere karşı korunmuş olmasını sağlamayı da destekleyecektir.

Bebek cildi çok ince, yumuşak ve yağsızdır, kolaylıkla tahriş olabilecek bir yapıya sahiptir. Özellikle dışkı ve idrar bebeğin cildi için çok zararlıdır bu nedenle kullanacağınız bez, sıvı ciltle temas etmeden emme özelliğine sahip olmalıdır. Ayrıca kapalı bölge havasız kalmamalıdır.

Molfix bezlerde bulunan bir diğer özellik de kolayca esneyen yan bantlardır, bu bantlar vücutla birlikte hareket ederek bebeğe hareket özgürlüğü sağlamak için tasarlanmıştır.

İç tarafında bulunan bariyerler sızıntıları engellemeye de yardım eder. Molfix markası bebeğinizin doğumundan itibaren kullanabileceğiniz farklı büyüklükte bez çeşitlerine sahiptir.

Molfix İkiz Paket 1 Numara (2-5 kg) 44 Adet, Turuncu Kasa sayfasında bulunan ucuz fiyata sahip bebek bezi çeşididir.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Molfix İkiz Paket 1 Numara (2-5 kg) 44 Adet

25.32TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim