Molfix Jumbo 3 Numara (4-9 kg) 68 Adet

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Molfix Ürünlerini Gör

16507

8690536800766

55
31.53 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Molfix Jumbo 3 Numara (4-9 kg) 68 Adet :

Molfix Jumbo 3 Numara (4-9 kg) 68 Adet :

Marka Adı : Molfix

Ürün Adı : Molfix Jumbo 3 Numara (4-9 kg) 68 Adet

Ürün Miktarı : 1 Paket Jumbo bebek bezinde 68 adet bez bulunur.

Ürün Özellikleri : Bebeğin daha da hareketlenmeye başladığı ve kilo aldığı dönemde 4 ve 9 kilo arasında olan bebekler için uygun olarak geliştirilmiştir. Süper hızlı emicilik ve sızdırmazlık özelliği ö plana çıkarılan bezler esneyebilen yumuşak bantları ile bebeği rahatsız etmeden koruma sağlamaya yardımcı olur.

Sonuç : Bebeklerinizin 4 Kilo ile 9 kilo arasında olduğu dönemde emici yapısı ile kuruluk ve yumuşak dokunuş sağlamaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli : Bebeğin temiz ve kuru bezli bölgesine cırt cırtlı bantları ile kolayca uygulanır. Bantlar arka tarafa gelir ve ön tarafa yapıştırılır.

Bebeğinizin büyüme aşamaları hem siz hem da bir uzman tarafından kontrol edilmelidir. Bebeğin doğumundan itibaren kilo artışı önemlidir. Düzenli kilo artışı bebeğin yeteri kadar beslendiğini işaret eder.

Siz de bebeğinizin kilosunu kontrol ederek kullanmanız gereken bezleri buna uygun olarak tercih etmelisiniz. Molfix bezler bebeğinizin doğumundan itibaren kullanabileceğiniz bebek bezleridir ve bu bezler sıvıyı daha çabuk bir şekilde emdiğinden bebekler kuruluk hissederler ve cilt sıvıyla uzun süre temas etmez, bu şekilde de sürekli kapalı kalan bezli bölge pişiklere karşı korunmuş olur.

Molfix Jumbo 3 Numara (4-9 kg) 68 Adet :

Molfix bebek bezleriprematüre bebekler için de çok küçük formda bebek bezleri üretmektedir, daha sonra bebeklerin kilosuna göre numaralandırılmış bebek bezleri ile siz de bebeğinize uygun olan seçeneği tercih ederek rahat bir kullanım sağlayabilirsiniz.

Numaralandırılmış paket bezler bebeğinizin kilosu arttıkça büyür. 3-6 kilo bebeklere göre bezler 2 numara, 4-9 kilo bebekler için olan bezler 3 numara, 7-18 kilo olan bebekler için de 4 numara bezler uygundur, daha büyük bebekler için de bebek bezi çeşitleri bulunmaktadır.

Molfix markası pek çok bebek bezi çeşidi, ıslak havlu, alt değiştirme örtüleri gibi farklı bebek bakım ürünü tasarlamaktadır.

Bezlerinin yumuşak yapısı ve emiciliği hem bebeklerin rahatlığı, hem de annelerin rahatlığını sağlamaya yardım eder. Altı kuru bebekler daha huzurlu bir gün geçirirler bu da anneleri mutlu eder.

Molfix Jumbo 3 Numara (4-9 kg) 68 Adet, Turuncu Kasa sayfasında satılmakta olan bir üründür. Siz de bebeğinize uygun Molfix bebek bezi çeşitlerini uygun fiyata satın alabilirsiniz.

Yorumlar
B** k**
29.05.2015
Kargo faciasi

Yurtiçi kargo yu hiç tavsiye etmiyorum. Tamamen hayal kırıklığı. Ürünü şubeye gidip kendim elden teslim aldım. Şubeye gitmesem ürünün adresime geleceği yoktu.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Molfix Jumbo 3 Numara (4-9 kg) 68 Adet

31.53TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim