Molfix Jumbo 5 Numara (11-25 kg) 44 Adet

Molfix 4X4 Uyum Junior Jumbo Paket No:5 (11 - 25 kg) 44'lü
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Molfix 4X4 Uyum Junior Jumbo Paket No:5 (11 - 25 kg) 44'lü

Markası : Molfix Ürünlerini Gör

30001

8690536800681

5/1
31.53 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Molfix Jumbo 5 Numara (11-25 kg) 44 Adet :

Molfix Jumbo 5 Numara (11-25 kg) 44 Adet :

Marka Adı : Molfix

Ürün Adı : Molfix Jumbo 5 Numara (11-25 kg)

Ürün Miktarı : 1 Paket içinde 44 adet bez vardır.

Ürün Özellikleri : Artık büyüyen ve daha fazla hareketlenen bebeğiniz için tasarlanmış olan bebek bezi çeşidi ile bebeklerin altı kuru kalacak hem de daha rahat hareket edebilecekler. İnceltilmiş ve vücuda uyumlu yapısı ve özel bantları ile bebeğiniz rahatlıkla oyunlar oynayacak, zıplayıp, koşturacak. Gün boyu kuruluğun tadını çıkartan bebeğiniz altının kuru olması sayesinde gece de rahatça uyuyabilecek.

Bezlere eklenen yeşil tabaka sıvıyı hızlı bir şekilde emerek sızıntıları önlemeye ve kuruluk hissi sağlamaya yardımcı olacaktır. Güçlü bariyerler de sızıntı sorununa karşı koruma sağlarken nefes alan yapısı sayesinde bebeğinizin bezli bölgesi kuru ve yumuşak yapısını koruyabilecektir.

Sonuç : 11 ile 25 kilo arası bebeklere kuruluk etkisi sağlayarak, hava alan yapısı ile de bebeğin cildinde koruma sağlamaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli : Bebeklerin sağlığı için altı düzenli aralıklarla değiştirilmeli, özellikle da katı dışkı hemen alınmalıdır. Bebek bezleri neşeli desenlerle süslenmiştir. Bu desenler öne gelecek şekilde bebeğin altı bağlanır, cırt cırtlı bantlar arkadan getirilerek ön tarafa yapıştırılır.

Molfix Jumbo 5 Numara (11-25 kg) 44 Adet :

Hamilelik süreci ile değişmeye başlayacak olan hayatınız heyecan vericidir. Bebek için bazen endişelenir, bazen kucağınıza almak için sabırsızlanırsınız. Bebeklerin pek çok ihtiyacı olacak ve bazı masrafları da beraberinde getirecektir.

Bebeğinizin en önemli ihtiyaçlarından biri de bezlerdir. Bebek bezleri farklı boyutlarda tasarlanmışlardır. Yeni doğmuş bir bebeğe kullanabileceğiniz bebek bezleri en küçük boy olarak tercih edilebilecekken, bebek büyüdükçe daha büyük boydaki bebek bezleri kullanılmalıdır.

Bebeğiniz ilk doğduğu zamanlarda yaklaşık günde 8-10 kez bez değiştirmeniz gerekirken bebek biraz daha büyüdüğünde bu sayı da azalacaktır. Ancak bebek, katı dışkı yaptığında beklemeden altı hemen değiştirilmelidir. Bebekler büyüdükçe daha fazla hareket eder ve daha güçlü korumaya ve rahat bez kullanımına ihtiyaç duyar.

Molfix Jumbo 5 Numara bebek bezi çeşitleri bebeğinizin 11-25 kg arasında olduğu dönem için tasarlanmıştır. Bebeğinizin altında süper hızlı emme özelliği ile kuruluk etkisi sağlamaya, ince yapısı ile bebeğin rahat etmesine, esneme özelliğine sahip bantları ile de özgürce hareket etmesine izin verir.

Molfix Jumbo 5 Numara (11-25 kg) 44 Adet , Turuncu Kasa’da ucuz fiyat farkı ile satılan bebek bezi çeşitlerinden biridir. Sitemizde farklı özellik ve büyüklüklerde pek çok bebek bezi çeşidi bulunmaktadır.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Molfix Jumbo 5 Numara (11-25 kg) 44 Adet

31.53TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim