Mosmed Doğal & Saf Çay Ağacı Yağı 20cc

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Moos Ürünlerini Gör

43399

8691502001972

5/1
144.31 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Marka Adı: Moos

Ürün Adı: Mosmed Doğal & Saf Çay Ağacı Yağı 20cc

Ürün Miktarı: 20 ml

Ürün Özellikleri: 

- Mosmed Doğal & Saf Çay Ağacı Yağı 20cc, sivilcelerin giderilmesine ve sivilce oluşumunun önüne geçilmesinde destek olan cilt bakım yağıdır.

- Ciltten zararlı maddelerin giderilmesine ve cildin etkili bir şekilde arınmasına destek olur.

- Mosmed Doğal & Saf Çay Ağacı Yağı’nın menşei Avustralya’dır ve içeriğinde %100 doğal ve saf Avustralya çay ağacı yağı (tea tree oil) yer almaktadır.

- Avustralya çay ağacı, Avustralya ve Yeni Zelanda’ da yetişen 7 metre boyunda bir bitkidir. Avustralya yerlileri yüzyıllardır bu bitkiden elde edilen uçucu yağı çeşitli cilt sorunlarında kullanmışlardır.

- Avustralya çay ağacı yağının kullanım alanı oldukça geniştir. Çay ağacı yağının en yaygın kullanıldığı alanlardan biri sivilcelerin giderilmesidir. Kızarıklık ve kuruluk yaratmadan sivilcelerin giderilmesine destek olur.

- Avustralya çay ağacı yağı, ciltte hijyen sağlanmasına katkı sağlar. Bazı maddeler nedeniyle ciltte oluşan kokuların giderilmesine destek olur. Ciltte tahrişin giderilmesine ve cildin yenilenmesine katkıda bulunur.

- Günlük cilt bakımında kullanılabilir. Cildin temizlenmesine ve ferah bir his kazanmasına destek olur.

- Saç derisinin kuruluğu ve ona bağlı olarak oluşan kepek sorununun giderilmesine ve saç sağlığının korunmasına katkıda bulunur. Saç derisi üzerindeki zararlılara karşı mücadele eder.

- Mosmed Doğal & Saf Çay Ağacı Yağı, cildi kurutmadan cildin nazikçe arınmasına destek olur. Cildin yenilenmesine ve canlı bir cilde ulaşmaya katkıda bulunur. Cildin dış etkenlerden zarar görmemesi için destek olur.

- Mosmed Doğal & Saf Çay Ağacı Yağı 20cc, içeriğinde Avustralya'da yetişen çay ağacı yağı (tea tree oil) yer alan ve cilt bakımına destek olan doğal yağdır.

 

Kullanım Sıklığı: Ürün günlük kullanıma uygundur.

Kullanım Şekli:

- Sabit yağ (tercihen zeytinyağı) içine en fazla %2 oranında karıştırıp vücudunuza masaj yaparak uygulayabilirsiniz.

- Beklenmeyen durumlarda kullanımı bırakınız.

- Göz ile temasından kaçınınız. Göz ile temasında derhal bol miktarda ılık su ile yıkayınız. Sadece harici kullanım içindir.

- Serin ve kuru bir yerde doğrudan güneş ışığından uzak bir şekilde muhafaza ediniz. Çocukların göremeyeceği, erişemeyeceği yerlerde ve ambalajında saklayınız.

 

Moos markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Mosmed Doğal & Saf Çay Ağacı Yağı 20cc

144.31TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim