Filtreleme kriteri
Kategoriler
Fiyat
Filtrele

Turuncukasa Blog

Ev Dekorasyon Ürünleri

Sunlife Vitamin C 1000 mg

Mustela

Anne-bebek ürünleri ile ön plana çıkan Mustela, annelerin güvenle tercih ettiği markalardan biridir. Hem annelerin hem de bebeklerin bakımı ve sağlığını düşünerek geliştirilmiş ürünleri ile geniş bir kullanıcı kitlesine sahiptir. Mustela 60 yılı aşkın süredir hamile ve bebekler için uzman cilt bakımı sağlamıştır. Özellikle hassas ciltli bebekler için doğal içerikli temizleyiciler, şampuanlar ve kremler formüle ederek bu alanda yeni bir akım oluşturmuştur. Paraben gibi kimyasalları içermeyen doğal içerikli ürünleri sayesinde satışa çıktığı tüm ülkelerde yüksek satış rakamlarına ulaşmış ve çok beğenilmiştir.  Mustela markası ürünlerini, bebeğinizin hassas cildinde güvenle kullanabilirsiniz.

Mustela Ürünleri

Mustela, anne ve bebek bakımında lider durumunda olan, içerikleri ve özellikleri ile bebeğine ve kendine değer veren annelerin en çok tercih ettiği markalardan biridir. Oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Mustela geniş kapsamlı araştırmalar yaparak bebek cildinin ihtiyacı olan nemi ve rahatlığı kazandırmak için sürekli yeni ürünler üretip bizlere sunuyor. Anne ve bebek sağlığını dikkate alarak doğal ve cilde zarar vermeyecek ürünler üretiyor. Hayat boyunca cilt vücudumuzu çevresel etkenlere karşı savunur. Ancak bebek cildi hassas ve kırılgan olduğu için koruyucu bariyer fonksiyonunu yeterince yerine getiremez. Expanscience Laboratuvarlarında ki tanınmış uzmanlar bebek cildini araştırmışlar ve buna uygun olarak birçok ürün geliştirmişlerdir. 11 yıllık araştırma sonucunda bebek cildinin benzersiz bir hazine içerdiği sonucuna ulaşmışlardır. Mustela ürünleri ortalama %92 oranında doğal kökenlidir.

1997 ile 2014 yılları arasında, Expanscience Laboratuvarları Fransa'da 85 patent başvurusu yapmıştır ve 54 bilimsel yayınlar üretmiştir. Expanscience Laboratuvarları Başkanı tarafından 1982 yılında kurulan Fondation de France , Mustela Vakfı çocuk sağlığı profesyonelleri ile birlikte objektif olarak çocukların gelişimi ve çevreleri ile olan ilişkileri üzerinde çalışmaktadır. Mustela en az bebek cildi kadar anne ve ve hamile cildi üzerine de birçok araştırma yapmış ve ürünler geliştirmiştir. Çatlak öncesi ve sonrası kremleri, nemlendiriciler, göğüs ucu kremi, rahatlatıcı bacak kremi, vücut sıkılaştırıcı jel ve göğüs sıkılaştırıcı serum anne ve hamileler için üretilmiştir. 

Mustela bebek cildini ve derisini araştırarak bebek cildinin rahatlamasını ve nem kaybını en aza indirmeye yardım sağlayacak ürünler üretmektedir. Anne ve bebek ürünleri olarak Expanscience Laboratuvarları 2014 yılında 65 milyon ürün üretmiş ve 270 milyon Euro ciro gerçekleştirmiştir. 84 ülkeye dağıtım yapmış ve toplam cirosunun %46’sını diğer ülkelere ihraç etmiştir. Özellikle Mustela ürünlerinin kalitesi ve farklı ihtiyaçlara etkili, hassas çözümler sunması tercih edilmesinde, önemli bir faktör olmuştur.

Bebeklerin hassas cilt bariyeri organizmayı dış ataklara karşı korumaya çalışır. Bebek cildi de bu fonksiyonu henüz yerine getirememektedir. Bu nedenle Mustela ürünleri cilt bariyerini korumada oldukça etkilidir. Sabun ve benzeri pek çok temizleyici maddeler cildi kurutur ve son derece ince ve hassas olan bebek ve küçük çocuklarının cildine daha fazla zarar verir. Çocuklar ve bebekler kadar anneler, anne adayları da aynı özeni ve bakımı hak etmektedirler. Kadınların hamilelik döneminde sıklıkla karşılaşmış olduğu sorunlardan biri de vücut çatlaklarıdır. Bu konuda Mustela etkin çözümler üretmiş ve müşterilerinden takdir toplamıştır.

Mustela Dermo Cleansing Bebek Şampuanı, saç ve vücut için üretilmiş ve %90 doğal içeriklidir. Doğumda itibaren kullanılabilen Dermo Cleshansing Bebek şampuanı suyun kurutucu etkisini bertaraf etmek için doğal aktifler içermektedir. Cildi nemlendirir ve vitamin B5 ile tahrişin yatışmasına yardımcı olur. Doğal ve patentli Avakado Perseus ile cilt bariyerini güçlendirir. Paraben gibi kimyasal koruyucular içermez. Hipoallerjeniktir ve allerji riskini en aza indirmek için formüle edilmiştir. Dermatolojik ve pediatrik olarak kontrol edilmiştir. Doğumda itibaren kullanılabilir ve günlük hijyen için idealdir ve gözleri yakmaz. Dermatolojik olarak 10 gün boyunca 144 çocuk üzerinde pediatrik hekimler gözetiminde test edilmiştir.  

Annelerin ve bebeklerin ciltlerini zararsız ve etkileyici ürünler kullanarak temizlemeye ve cilt hasarlarını onarmaya yardım eden Mustela, ürünleri ile cilt bakımına ve korunmasına da önem vermektedir. Mustela Stelatopia, Mustela Nemlendirici, Mustela Cold Cream, Mustela Stretch Marks, Mustela Stelatopia Cleansing Cream ve Intensive Action cildin zengin ve özel içeriklerle temizlenmesini, bakım ve onarımının sağlanmasını sağlayarak ihtiyacı olan nemi cilde kazandırmaya yardımcı olan ürünlerdir.

Mustela Stelatopia, kuru cilt yapısına sahip olan bebeklerin cildini nemlendirmek cilde nemi hapsedebilmek için tasarlanmış olan bir üründür ve cildi kuruluğun sebep olabileceği hasarlardan da etkili bir şekilde korumaya yardım eder. Bebeğin hassas cildinde, yumuşaklık hissi sağlamaya çalışır. Bu yoğun nemlendirme kremi kuru ciltler için derin nemlendirme sağlar. Cilde hızlı nüfuz eder, nemlendirir ve ph dengesini korur.

Mustela Cold Cream, bebeklerin özellikle yeni doğdukları zaman son derece hassas olan ciltlerini nemlendirmek, beslemek ve dış etkenlerden korumaya yardımcı olmak için tasarlanmış olan bir bakım kremidir. Özel içeriği ile en hassas bebek cildini nemlendirmeye yardım eder. Lipid yenileyici seramidler ve shea yağı içerir ve cildi rahatlatır. Cildin derin katmanlarını besler soğuk ve rüzgar gibi etmenlere karşı cildi korur. Avokadı Perseus ile %93 oranında doğal aktiflerle formüle edilmiştir. 161 anne ilen yapıla 10 günlük çalışma sonucunda nemlendirme süresini 8 saat daha uzattığı bulunmuştur. 

Mustela Stelatopia Cleansing Cream, bebeklerin çok kuru yapıda olan ciltlerinin temizlenirken daha fazla kurumasını engellemeye yardımcı olacak, cildi temizlerken nem kazandıracak ve ciltteki kızarıklık, kaşıntı, gerginlik gibi rahatsızlıkların yatışmasını, rahatlamasını sağlamaya yardımcı olacaktır. Bebeğinizin cildini temizlerken, zarar vermeyen ve cildi kurutmayan ürünler kullanmanız oldukça önemlidir.

Mustela güneş ürünleri, bebek ve çocukların kullanımına uygun olan Mustela güneş kremi de pek çok kişinin tercih ettiği ürünler arasında yer alır. %100 minerak aktif maddelere dayalı ürünleri güneş altında en az 2 saat optimum koruma sağlar. Titanyum dioksit ve çinko oksit sayesinde güneşten maksimum koruma sağlarken cildi nemlendirir ve korur. Suya karşı dayanıklı olan güneş ürünleri annelerin ilk tercihidir. SPF 50 ve UVA 25PPD koruma sağlar. Mustela güneş ürünleri organik koruma sağlar. Bu nedenle doğumda itibaren kullanılabilmektedir. Dermatolojik ve pediatrik olarak test edilmiştir.

Hem kendiniz hem de bebeğiniz için güvenle kullanabileceğiniz Mustela ürünlerini Turuncu Kasa’ da bulabilir ve indirimli fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Laboratuarları Expanscience tanıtım, dağıtım ve pazarlamadan sorumlu olarak 13 ülkeye bağlı ortaklık kurmuştur. Bunlar Avustralya, Belçika, Brezilya, Fransa, İtalya, Meksika, Polonya, Portekiz, İspanya, İsviçre, Türkiye ve ABD’ dir. Laboratuarları Expanscience genç mezunları, yöneticileri ve müşteri hizmetleri iyi gelişmiş ve yenilikçi yapıya sahiptir. Bilimsel ve teknik olarak geniş kapsamlı araştırma yapıp kendini geliştiren Laboratoires Expanscience uzmanlarla çalışıp yeni özgün fikirler geliştirirler.

Dünyaya yeni gelen misafiri beslemek için emziren annelerin göğüs ucunda oluşan çatlaklığı ve kuruluğu gidermek için Mustela göğüs ucu kremleri üretmiştir.

Mustela annelerin bakımı içinde ürün geliştirmiş bu dönemi daha rahat ve kolay geçirmeleri için kolaylık sağlamaya yardımcı olmaya çalışmaktadır.

Mustela Strech Marks Double Action Çatlak Kremi, hamile ve yeni anneler için formüle edilmiştir. Doğal aktiflerin eşsiz kombinasyonu sayesinde cildi en derin katmalara kadar nemlendirir ve çatlakları azaltmaya yardımcı olur. Avokado peptidler, doğal kökenli patentli maddeler cildin esnekliğini artırır ve gerginlik hissini azaltmaya yardımcı olur. Esnek ve rahat bir cilt hissi yaratır. Karaçam ağacından elde edilen patentli Galactoarabinan esnekliğini destekler. Balmumu ve Shea yağı içerir. Hipoallerjeniktir. Allerji reaksiyon riskini en aza indirmek için formüle edilmiştir. 

Mustela Ürünleri ve Fiyatları

Hamilelik sırasında ya da doğum yaptıktan sonra ortaya çıkan çatlaklıkları gidermek amacıyla üretilmiş olan Mustela çatlak bakım yağı annelerin cildini korumaya hem de nemlendirip beslemeye katkı sağlayacaktır.

Çok amaçlı olarak kullanabileceğimiz, yanımızda taşıyabileceğimiz ve hijyenik bir temizlik sağlamaya yardımcı olabilecek olan Mustela ıslak mendil bebeğimizin cildine zarar vermeden nazikçe temizlememize kolaylık sağlar.

Mustela Stelatria ürünleri vücudumuz ve cildimizde meydana gelen kaşıntı kuruluk tahriş vb. gibi ortaya çıkan olumsuzları azaltmaya yardımcı olur.

Cildimizin rahatlamasında ve onarılmasında etkisini göstererek mutlu olmamıza katkı sağlar.

Mustela Stelatria ürünleri el ve vücut temizliğinde kullanılır. Cildi yatıştırmaya ve besleme özelliğine sahiptir.

Ayrıca cilt dokusuna yumuşaklık kazandırarak bebeğin rahatlamasına yardımcı olur. Böylelikle annelerinde güvenle ve içi rahat bir şekilde bebeği için kullanabileceği Mustela ürünleri bebeğimizin mutlu gülüşler sergilemesine rahat uyku uyumasına ve zaman geçirmesine yardım eder. Bir dünya markası olan Mustela Anne ve bebek ürünleri alanında lider markadır. Şampuandan kremlere kadar tüm ürünler doğal aktiflerle üretilir ve doğumdan itibaren kullanılabilir. Dermatolojik ve pediatrik olarak test edilmektedir.

Mustela ürünlerini Turuncukasa.com sitesinde ucuz, güvenli ve hızlı olarak alışveriş yapabilirsiniz. Ürünlerle ilgili daha ayrıntılı bilgi almak için Müşteri Hizmetlerini arayabilir veya iletişim bölümünden mesaj yazabilirsiniz. Müşteri memnuniyetini ilke edinmiş firma olarak biz sizlere en iyi hizmeti verebilmek için çalışmaya devam ediyoruz.

 

Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim