Mustela Cradle Cap Cream 40 ml Konak Kremi (S.K.T 10-2024)

Mustela Cradle Cap Cream 40 ml Konak Kremi
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Mustela Cradle Cap Cream 40 ml Konak Kremi

Markası : Mustela Ürünlerini Gör

42774

3504105034412

55
PİYASA FİYATI 329.90 TL
SATIŞ FİYATI 296.91 TL
2710
Kişinin Favorisi
Stok Durumu: Stoktaki son ürünler

Ürün Adı: Mustela Cradle Cap Cream - Saç Pullanmalarına Karşı Bakım Kremi

Marka Adı: Mustela

Ürün Miktarı: 40 ml

Ürün Özellikleri:

- Birçok kişide olduğu gibi bebeklerin saç derisinde de kuruma ve pullanmalar oluşabilir. Kafa derisi pullanması bebeklerde sık görülen bir durumdur. Saç derisinde meydana gelen pullanmalar normaldir ve bebek için zararsızdır. Sadece kötü bir görünümün oluşturan saç sorunu bebeğin rahatsız olmasını sağlayacak kaşıntıyaya neden olabilir.

- Bebeklerin kafa derisi yetişkinlere göre daha hassastır. Saçta meydana gelen pullanma ve kuruma sorununun dikkatle ele alınması ve bunun için ekstra bakım uygulanması gerekir. Bebeğinizin saçlarına banyo sonrasında saç bakım kremi uygulamak sorunu en aza indirmede etkili yöntemlerden biridir.

- Hem annelerin hem de bebeklerin bakımını düşünerek geliştirilmiş ürünlere sahip olan Mustela'nın saç pullanmalarına karşı geliştirmiş olduğu Cradle Cap Cream - Saç Pullanmalarına Karşı Bakım Kremi, ihtiyacınız olan özelliklere sahip bakım ürünüdür.

- Saçta meydana gelen pullanma sorununun azaltılmasında etkili olan krem, saç derisinin nemlenmesine ve saç diplerinin yumuşayarak rahatlamasına destek olur. Mustela Cradle Cap Cream'i tercih ederek bebeğinizin hassas saç derisinin yumuşak dokuya ve hoş bir kokuya sahip olmasını sağlayabilirsiniz.

- Ürün saç derisinin nemlenmesiyle birlikte rahatsızlık hissinin de yatışmasına destek olmaktadır.

- Doğumdan itibaren kullanılabilen ürün alerji riskini en aza indirecek şekilde formüle edilmiştir. Özel bakım gerektiren cilt tiplerinin kullanımına uygundur.

- Klinik olarak kanıtlanmış olan Mustela Saç Pullanmalarına Karşı Bakım Kremi'nin, belirli oranlarda saç derisini nemlendirdiği, deride oluşan kuruluk görünümünün azaldığı ve cildin rahatladığı tespit edilmiştir.

- İçeriğinde Hodan yağı bulunan saç bakım kremi, avakadodan elde edilen doğal kökenli patentli içerik ile tasarlanmıştır. Hodan yağı, saç derisinin nemlenmesine ve temizlenmesine destek olan bir etken maddedir.

Hodan Yağı: Hodan bitkisinin çiçek ve yapraklarından üretilen bir yağdır. Cildin nemlenerek, esnekliğinin kazandırılmasında etkili olan yağ, özellikle ciltte meydana gelen kuruluğun azaltılmasına destek olur.

- Ürün içeriğinde paraben, fitalat, fenoksietanol ve parfüm bulunmaz. Bu nedenle yeni doğan bebeklerin saç temizliği için kullanılabilir.

Kullanım Şekli: Saç bakım kremini etkilenen bölgeye nazikçe masaj yaparak uygulayınız. Durulamayın. Gece boyu bırakın ve ertesi sabah Mustela Yenidoğan Şampuanı ile yıkayınız.

Kullanım Sıklığı: Ürünü günde bir kez uygulamanız yeterlidir.

Anne-bebek ürünleri ile ön plana çıkarak, annelerin güvenle tercih ettiği markalardan biri olan Mustela, özellikle hassas cilde sahip olan bebekleri düşünerek doğal içerikli temizleyiciler, şampuanlar ve saç kremleri formüle etmiştir. Hassas saç derisi için geliştirilmiş olduğu Mustela Cradle Cap Cream - Saç Pullanmalarına Karşı Bakım Kremi de bu ürünlerden biridir. Ürünü uygun fiyata Turuncu Kasa'dan satın alarak bebeğinizin saçında oluşan pullanma sorununun azaltılmasına destek olabilirsiniz.

Yorumlar
M** A**
24.11.2023
Teşekkür ederim

3 aylık bebeğim için aldım gerçekten 2. kullanımda etkisini fark ettim. Bunu 1 gece önce saçında bekletip ertesi gün de mustelanın köpük şampuanıyla ve tarakla yıkadım. Gerçekten 2si de etkili tavsiye ederim.

E** B**
24.11.2023
Başarılı bir ürün

Yeni doğan köpük şampuan ile birlikte kullanınca 2-3 yıkamada etkisini fark ettim tavsiye ederim

Y** E**
24.11.2023
başarılı

bebeğimin saç sorunu bu krem sayesinde en aza indi. Bilgilendirme

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Mustela Cradle Cap Cream 40 ml Konak Kremi (S.K.T 10-2024)

296.91TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim