Naturtint Kalıcı Saç Boyası 10N Açık Sarı 165 ml

Naturtint Kalıcı Saç Boyası 10N Açık Sarı 165 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Naturtint Kalıcı Saç Boyası 10N Açık Sarı 165 ml

Markası : NATURTINT Ürünlerini Gör

50635

661176010080

5/1
110.85 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

NATURTİNT KALICI SAÇ BOYASI 10N AÇIK SARI 165 ML

Saçınıza parlaklık sağlar ve nemsizlikten dolayı oluşan kuruluğu azaltır. Uzun süre kalıcılık sağlar. Boya işlemi boyunca nazikçe bakım yaparak saçınızı nemlendirir.

KULLANIM TALİMATI :

Tek kullanımlıktır. İçerisinde bulunan saç boyası ve boya geliştiriciyi karıştırın. Karışımı saçınıza uyguladıktan 30 dakika sonra kutu içerisinde bulunan şampuan ve saç kremi ile saçınızı yıkayın. Son olarak CC kremi uygulayın. CC Krem'den sonra saçlarınızı yıkamanıza gerek yoktur. Saçlarınızı nazikçe kurulayın.

KUTUNUN İÇİNDEKİLER :

- NATURTINT Saç Boyası 60 ml

- NATURTINT Renk Geliştirici 60 ml

- NATURTINT Saç Şampuanı 15 ml -NATURTINT.

- Nutrideep Saç Kremi 15 mil

- NATURTINT. CC Krem 15 ml

- Koruyucu Eldivenler

- Kullanım Talimatı

İÇİNDEKİLER :

PEG-2 OLEAMINE, AQUA, PEG-4 RAPESEEDAMIDE. ALCOHOL DENAT, PROPYLENE GLYCOL, ETHANOLAMINE, OLEIC ACID. HYDROLYZED DAT PROTEIN, HYDROLYZED CORN PROTEIN, HYDROLYZED SOY PROTEIN, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, LIMNANTHES ALBA SEED OIL TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, SODIUM METABISULFITE SODIUM ERYTHORBATE 2-METHYLRESORCINOL, p-PHENYLENEDIAMINE OCTADECYL DI-T-BUTYL-4-HYDROXYHYDROCINNAMATE COLOUR DEVELOPER: AQUA, HYDROGEN PEROXIDE. CETYL ALCOHOL CETEARYL ALCOHOL, CETEARETH-20, LAURETH-3, OXYQUINOLINE SULFATE PHOSPHORIC ACID. COLOUR FIXING SHAMPOO: AQUA, SODIUM COCAMPHOACETATE PEG-4 RAPESEEDAMIDE, GLYCERIN, LAURYL GLUCOSIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM CHLORIDE, DECYL GLUCOSIDE, SODIUM COCOVL GLUTAMATE, SODIUM LAURYL GLUCOSE CARBOXYLATE, LINUM USITATISSIMUM SEED EXTRACT, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL ROSMARINUS OFFICINALIS LEAF OR POLYGLYCERYL-4 DISOSTEARATE/POLYHYDROXYSTEARATE SEBACATE, ISOPROPYL ALCOHOL CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, OCTADECYLDIT BUTYL-4 HYDROXYHYDROCINNAMATE.

UYARILAR :

SAÇ BOYALARI CİDDI ALERJİK REAKSİYONLARA YOL AÇABİLİR!

Talimatları okuyun ve uygulayın. Bu ürün 16 yaş altı birey kullanımı için üretilmemiştir. Geçici 'siyah kına' dövmeleri alerji riskini arttırabilir. Eğer şu durumlardan herhangi biri söz konusuysa saçınızı boyamayın;

- Yüzünüzde kaşıntı varsa veya hassas, tahriş olmuş veya zarar görmüş saç deriniz varsa.

- Daha önce saçınızı boyadıktan sonra herhangi bir reaksiyonla karşılaştıysanız.

- Geçmişte geçici 'siyah kına' dövmesine herhangi bir reaksiyonla karşılaştıysanız.

Fenilendiamin ve hidrojen peroksit içerir. Kirpiklerinizi veya kaşlarınızı boyamak için kullanmayın. Gözle temasından kaçının. Temas halinde hemen bol suyla yıkayın. Uygun eldivenler kullanın. Boya ve boya geliştiriciyi karıştırırken oran mutlaka 1:1 olmalıdır. Uyguladıktan sonra saçlarınızı iyice durulayın. Hassasiyet testi her uygulamadan önce mutlaka yapılmalıdır. 10 ve 27 °C arasında muhafaza edin.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Naturtint Kalıcı Saç Boyası 10N Açık Sarı 165 ml

110.85TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim