NeoStrata Sheer Physical Protection SPF 50+ 50 ml

NeoStrata Sheer Physical Protection SPF 50+ 50 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • NeoStrata Sheer Physical Protection SPF 50+ 50 ml
  • NeoStrata Sheer Physical Protection Spf50 Pa++++ 50ml

Markası : Neostrata Ürünlerini Gör

41567

732013301002

5/1
437.29 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: NeoStrata Sheer Physical Protection SPF 50+ 

Marka Adı: NeoStrata

Ürün Miktarı: 50 ml

Ürün Özellikleri:

- Güneş ışınları ve hava kirliliği gibi çevresel faktörler, cildin olumsuz etkilenmesine sebep olabilir. Bu nedenle cilt bakımının düzenli bir şekilde yapılması ve özellikle Spf özellikli ürünlerin tercih edilmesi son derece önemlidir.

- SPF, güneş ışınlarının yakma etkisini ve oluşacak hasarın en aza inmesine destek olan güvenlik faktörüdür. UV ışınları sadece yaz aylarında değil tüm yıl boyunca cildimize zarar verebilir. Cildimizi korumanın en kolay yolu ise Spf içerikli yüz kremlerini günlük cilt bakımı rutinimize eklemektir.

- NeoStrata Sheer Physical Protection SPF 50+ 50 ml, SPF 50 Antioksidan özelliği ile yaşlanma karşıtı etki sunarak cildin UVA ışınlarına karşı korunmasını sağlamak üzere formüle edilmiştir.

- Ürün, ince ışıltılı kapatıcı dokusu ile cilt tonunu eşitleme ve cildi pürüzüsüzleştirme özelliğine sahiptir.

- Dış etkenlerin cilt üzerindeki olumsuz faktörlerini bloke ederek cildi korumaya destek olan ürün, doğal cilt rengi ile uyumlu şeffaf renkli bir karışımdır.

- Ultra şeffaf matlaştırıcı dokusu ile hassas ciltler dahil tüm ciltlerin kullanımına uygun olan güneş koruyucu, UVA ve UVB ışınlarına karşı fiziksel güneş koruma sunar.

- UVA-UVB koruması sağlaması için fiziksel koruma filtreleri titanyum dioksit ve çinko asit ile tasarlanmıştır.

- NeoStrata Şeffaf Fiziksel Güneş Koruyucu, PHA/bionik kompleks ile formüle edilmiş olup içeriğinde yeşil çay ekstresi ve vitamin E bulunur.

- PHA/bionik kompleks, UV ışınlarına karşı koruma sağlayarak, cildin doğallığını ve sıkılığını korumaya katkı sağlar.

- Yeşil çay ekstresi ve vitamin E ise, sağlıklı görünen DNA'yı korumaya destek olmak ve genç görünen cildi teşvik etmeye çalışır.

- Yağsız bir yapıya sahip olan cilt bakım ürünü, sivilce ve siyah noktaya sebep olmadan koruma gerçekleştirir.

- Parfüm içermeyen ürün, doğal cilt rengi ile uyumluluk gösterir.

- NeoStrata, dermokozmetik markalarının önde gelen isimlerinden biri olup, cilt ve vücut bakımı için gerekli olan ürünleri kendi laboratuarlarında, uzman ekipler ile birlikte geliştirmektedir.

Kullanım Şekli: Güneş koruyucu filtreler ve renk pigmentlerinin birbirine karışması için ürünü kullanmadan önce 15 saniye kuvvetlice çalkalayınız.

- Karışımı etkin bir şekilde gerçekleştirmek için içinde bilye boncuk bulunmaktadır.

- Güneşe çıkmadan 15 dakika önce cildinize uygulayınız.

Kullanım Sıklığı: Ürün haricen kullanılır. Günlük kullanım sırasında tek başına, diğer NeoStrata ürünlerinin üzerine veya makyaj bazı olarak kullanılabilir.

- Kullanım sırasında göz ile temasından kaçınınız. Oda ısısında muhafaza etmeniz gereken ürünü, çocukların ulaşamayacağı yerde muhafaza ediniz.

NeoStrata ürünleri, doğal ve organik bileşenler ile geliştirilmiş olup, farklı cilt yapıları düşünülerek tasarlanmıştır. NeoStrata Sheer Physical Protection SPF 50+ 50 ml'i ya da ihtiyacınıza uygun herhangi bir ürününü uygun fiyatı ile Turuncu Kasa'dan satın alabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

NeoStrata Sheer Physical Protection SPF 50+ 50 ml

437.29TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim