NeoStrata Skin Active Line Lift Step 1 Aminofil Activator Serum 15 ml

NeoStrata Skin Active Line Lift Step 1 Aminofil Activator Serum 15 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • NeoStrata Skin Active Line Lift Step 1 Aminofil Activator Serum 15 ml
  • NeoStrata Skin Active Line Lift Step1 Aminofil Activator Serum 15ml

Markası : Neostrata Ürünlerini Gör

30200

732013300449

5/1
355.93 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

NeoStrata Skin Active Line Lift Step 1

Aminofil Activator Serum 15 ml

NeoStrata Line Lift Step1 Aminofil Activator Serum 15ml

Marka Adı: NeoStrata

Ürün Adı: NeoStrata Skin Active Line Lift Step 1 Aminofil Activator Serum 

Ürün Miktarı: 15 ml

Ürün Özellikleri: Mimik ifadeleri, kazayağı gibi derin kırışıklarda etki sağlamaya yardımcı olmak için geliştirilmiş jel formunda bir üründür. Derin kırışıklıklarda ve güneş kaynaklı yaşlanma belirtilerinde etkili olmaya çalışır. Bilye başlığı kolay bir kullanımı ve uygulaması vardır. Cildi sıkılaştırmaya ve bakımını sağlamaya yardım eder. Cilde bakım etkisi sağlamayı amaçlar.

Sonuç: Mimik çizgilerinin, yüz ifadelerinin ve derin kırışıklıkların üzerinde etki sağlamaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Bilye başlığı ile, ürünü hafifçe sıkarak kaş ortası, dudak çevresi, göz çevresi üzerine doğrudan uygulama yapılır. Ürün cilde masaj iel yedirilebilir. Günde iki defa kullanılması önerilir.

İçerik:  Butylene Glycol, Dimethyl Isosorbide, Acetyl Tyrosinamide, Arginine, Glycolic Acid, Hydroxyethylcellulose, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Caprylyl Glycol, Polysorbate 20, Methyldihydrojasmonate, Ethylene Brassylate, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.

 

Cildimiz yılların izini ve yaşanmışlıkları taşır. Yılların yorgunluğunu, mutluluğunu, endişesini ya da kızgınlığını yüzümüzde görebiliriz. Bu izler, cildimize kırışıklık ve ince çizgiler olarak yer eder.

Yaşlanmanın etkilerini cildimizde görmekten her zaman mutlu olmayız. Bunun için pek çok çözüm yolu bulmaya çalışırız. Cildin sağlıklı görünümünün korunmasında kullanılan cilt bakım ürünlerinin önemi büyüktür.

 

NeoStrata markasına ait bakım ürünleri, ünlü dermatologlar tarafından özenle geliştirilmektedir. Ürünlerinde kullandığı etken maddelerle cilt sağlığı ön planda tutulmuştur.

NeoStrata Skin Active Line Lift Step 1 Aminofil Activator Serum 15 ml, güneş kaynaklı yaşlanmaların (foto yaşlanma) ve yüz ifadelerinin neden olduğu derin çizgi ve kırışıklıkların görünümünde düzelme sağlamaya yardımcı olmak için geliştirilmiştir.

 

Cilt üzerinde yerleşmiş kaş çatma, gülme, kaz ayakları gibi derin çizgi ve kırışıklıkları hedefler. Cilde doğal hacmini sağlamaya çalışır. Bilyeli başlığı, kırışıklıklar üzerinde kolay bir uygulama sağlar. Cildi dolgunlaştırmaya ve sıkılaştırmaya yardımcı olur. 

Jel formundaki ürün, Aminofil etken maddesini içerir.

 

NeoStrata Skin Active Line Lift Step 1 Aminofil Activator Serum 15 ml, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılmaktadır.

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

NeoStrata Skin Active Line Lift Step 1 Aminofil Activator Serum 15 ml

355.93TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim