NeoStrata Skin Active Line Lift Step 2 Finishing Complex 15 ml

NeoStrata Skin Active Line Lift Step 2 Finishing Complex 15 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • NeoStrata Skin Active Line Lift Step 2 Finishing Complex 15 ml

Markası : Neostrata Ürünlerini Gör

30201

732013300456

5/1
355.93 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

NeoStrata Skin Active Line Lift Step 2

Finishing Complex 15 ml

NeoStrata Line Lift Step1 Aminofil Activator Serum 15ml

Marka Adı: NeoStrata

Ürün Adı: NeoStrata Skin Active Line Lift Step 2 Finishing Complex 

Ürün Miktarı: 15 ml

Ürün Özellikleri: Güneşin sebep olduğu yaşlılık belirtilerinin ve mimik, ifade izlerinin, derin kırışıklıkların görünümünde düzelme sağlamaya yardımcı olur. Özel patentli içerikler ile zenginleştirilmiş bir formüle sahiptir. NeoStrata Line Lift Step1 Aminofil Activator Serumun etkisini artırmak için birlikte kullanılır. Cilde aydınlanmış, sıkılaşmış ve çizgi görünümü hafiflemiş bir görünüm sunmaya yardımcıdır.

Sonuç:  Cilde gençleşmiş bir görünüm sunmaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: NeoStrata Line Lift Step1 Aminofil Activator Serumdan sonra derin çizgilerin üzerine uygulanır ve masaj ile yedirilir. Günde iki defa kullanılması önerilir. Dudaklara doğrudan uygulanmaz ve gözlerden uzak tutulur.

İçerik: Aqua (Water), Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Polysilicone-11, Acetyl Glucosamine, Triethyl Citrate, Hydrogenated Palm Kernel Glycerides, Silica, Nylon-12, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Palmitoyl , Dimethiconol, PEG-10 Dimethicone, Butylene Glycol, Citric Acid, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Hydrogenated Palm Glycerides, Isohexadecane, Caprylyl Glycol, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Sorbitan Isostearate, Polysorbate 40, Polysorbate 60, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.

 

Cildinin yıllar boyunca gençlik ışıltısıyla parlamasını ve güzelliğini korumasını herkes ister. Ancak her şeyde olduğu gibi cildimiz de zamana karşı uzun süre karşı koyamaz. Sıkılığını, esnekliğini yitirmeye ve canlılığını kaybetmeye başlar.

Cildin düzenli bakımlarını yaparak bu etkileri erteleyebiliriz.

NeoStrata markası, cilt sağlığını göz önünde bulundurarak geliştirdiği ürünler ile geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmıştır. Leke karşıtı serisi, yaşlılık karşıtı serisi, nemlendiricileri ve pek çok cilt bakım ürünü bulunmaktadır.

 

NeoStrata Skin Active Line Lift Step 2 Finishing Complex 15 ml, yüz ifadelerinin neden olduğu derin kırışıklıkların ve güneşten kaynaklı yaşlanmaların görünümünde düzelme sağlamaya çalışır.

NeoStrata Line Lift Step1 Aminofil Activator Serumun üzerine uygulanır. Serum cildin toparlanmasını ve sıkılaşmasını sağlamaya çalışır. NeoStrata Line Lift Step2 Finishing, cildin doğal sentezini uyarmaya yardımcı olur.

 

Tazelenmiş, canlı görünen ve çizgi görünümlerinin azaldığı bir cilt yapısı meydana getirmeyi amaçlar.

Özel patentli içerikler ile zenginleştirilmiş bir formüle sahiptir.

 

NeoStrata Skin Active Line Lift Step 2 Finishing Complex 15 ml, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılan bir üründür.



Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

NeoStrata Skin Active Line Lift Step 2 Finishing Complex 15 ml

355.93TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim