NeoStrata Skin Active Triple Firming Neck Cream 80 ml

NeoStrata Skin Active Triple Firming Neck Cream 80 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • NeoStrata Skin Active Triple Firming Neck Cream 80 ml
  • NeoStrata Triple Firming Neck Cream 80gr

Markası : Neostrata Ürünlerini Gör

30196

732013300593

5/1
762.71 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

NeoStrata Skin Active Triple Firming Neck Cream 80 ml

NeoStrata Triple Firming Neck Cream 80gr

Marka Adı: NeoStrata

Ürün Adı: NeoStrata Skin Active Triple Firming Neck Cream

Ürün Miktarı: 80 ml

Ürün Özellikleri: Boyun ve dekolte bölgesinde yaşlanma belirtilerinin görünümünde düzelme sağlamaya yardımcı olur. Cildin daha sıkı, canlı ve toparlanmış görünümünü sağlamaya çalışır. E vitamini ve bitkisel ekstreler içerir. Cildin daha genç görünmesine yardımcı olurken, yaşlılık lekeleriyle de mücadele eder. E vitamini ve NeoGlucosamine içeren formüle sahiptir.

Sonuç: Çene, çene altı ve boyun bölgesinde toparlanma ve sıkılaşma sağlamaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Günde iki kez boyun ve dekolte bölgesine masaj yaparak uygulanır. Dudaklara ve gözlere uygulanması önerilmez.

İçerik: Aqua (Water), Acetyl Glucosamine, Cyclopentasiloxane, Triethyl Citrate, Cetearyl Alcohol, C12-15 Alkyl Benzoate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glyceryl Stearate, Glycerin, Isocetyl Stearoyl Stearate, Ethoxydiglycol Oleate, Dimethicone, Cyclohexasiloxane, Ethoxydiglycol, PEG-100 Stearate, Polymethylsilsesquioxane, Nylon-12, Isostearic Acid, Tocopheryl (Vitamin E) Acetate, Palmitoyl Glycine, Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract, Hydrogenated Palm Kernel Glycerides, Hydrogenated Palm Glycerides, Dimethiconol, Isopropyl Myristate, Caprylyl Glycol, Lecithin, PEG-40 Stearate, Ceteareth-20, Carbomer, Xanthan Gum, Pentaerythrityl TetraDitButyl Hydroxyhydrocinnamate, Sodium Bisulfite, Disodium EDTA, Ammonium Hydroxide, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Ethylene Brassylate, Methyldihydrojasmonate, Isobutyl Methyl Tetrahydropyranol, Methyl Decenol, Caramel, CI 19140 (Yellow 5).

 

Zamanın ilerlemesi ile hayatımızda çok şey değişir. Cildimiz de bu değişimin bir parçasıdır ve zamanın ilerlemesinden etkilenir.

Yaşlanan cilt sarkmaya, esnekliğini kaybetmeye başlar. Özellikle boyun, çene ve alt çene zamanın etkilerinin en yoğun görüldüğü bölgelerdendir.

Cildin yaşlanması, kişinin ruh halini ve estetik görünümünü olumsuz yönde etkileyebilir.

 

NeoStrata Triple Firming Neck Cream 80 ml, boyun ve dekolte bölgesindeki yaşlılık belirtilerinin görünümünde düzelme sağlamaya yardımcı olmak için geliştirilmiştir. Cildin daha sıkı, daha canlı ve daha genç görünümünü sağlamaya yardımcı olur.

 

Ciltte pürüzsüzlük etkisi yaratmayı ve yaşlılık izlerini hafifletmeyi amaçlar. Aynı zamanda yaşlılık lekeleriyle de mücadele etmeye çalışır.

 NeoStrata Triple Firming Neck Cream 80 ml, cildinize bakım sağlamanıza yardımcıdır.

NeoStrata Triple Firming Neck Cream 80 ml Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılmaktadır.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

NeoStrata Skin Active Triple Firming Neck Cream 80 ml

762.71TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim