Neutrogena Deep Moisture Vücut Losyonu Kuru ve Hassas Ciltler 400 ml

Neutrogena Deep Moisture Vücut Losyonu 400ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Neutrogena Deep Moisture Vücut Losyonu 400ml

Markası : Neutrogena Ürünlerini Gör

42461

3574661018201

5/1
101.59 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Neutrogena Deep Moisture Vücut Losyonu

Marka Adı: Neutrogena

Ürün Miktarı: 400 ml

Ürün Özellikleri:

- Losyonlar, günlük banyo sonrasında ciltte meydana gelen kuruluğun azaltılması amacıyla uygulanır. Tüm vücuda dairesel hareketlerle ya da hafif masaj yaparak uygulanan losyonlar, cilt kurulandıktan sonra uygulanmalıdır.

- Vücut losyonları, kuru ve çok kuru cilt yapısına sahip değilseniz genellikle tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun özelliklerde satılır.

- Neutrogena Deep Moisture Vücut Losyonu Kuru ve Hassas Ciltler 400 ml, cilde derinlemesine etki eder ve cildin 24 saat boyunca nemli kalmasını destekler.

- Cildin sağlıklı görünmesine ve hoş kokmasına sebep olan losyonlar, vücudun nem dengesinin korunması için oldukça ideal bakım ürünleridir.

- Ürünü tercih ederek banyo sonrasında vücudunuzun ihtiyacı olan nemin karşılanmasını sağlayabilirsiniz.

- D-panthenol ile zenginleştirilmiş Norveç Formülü'ne sahip olan vücut losyonu, bu formülü sayesinde ciltte 10 katmana kadar aktif nemlendirme sağlar.

- Cildinizde kuruluk hissetiğiniz bölgelere rahatlıkla uygulayabileceğiniz ideal bir üründür.

- Ciltte neme ihtiyaç duyulan bölgelerin etkili şekilde nemlendirildiği klinik olarak kanıtlanmış olan vücut losyonu, banyo sonrası farklı bir rahatlama deneyimi yaşatacak hafif formda bir losyondur.

Neutrogena Deep Moisture Vücut Losyonu, ilk kullanımdan itibaren cildinizde rahatlamış ve pürüzsüz bir his bırakırken, cildinizin daha yumuşak ve daha sağlıklı bir görünüme kavuşmasına katkı sağlayacaktır.

- Vücut losyonları, kremlere göre daha akışkandır. Uygulandığı anda cilt tarafından kolayca emilir ve ciltte yapışkan his bırakmaz.

- Ferah ve hafif bir dokuya sahip olan bu losyonun uygulanması da oldukça kolaydır.

- Özel formülü sayesinde vücut tarafından kolayca emilir, tende yağlılık ve yapışkan his bırakmaz.

- Neutrogena Deep Moisture Vücut Losyonu 400ml, parfümlü içeriğe sahiptir. Bu nedenle vücutta ferah ve hoş bir koku bırakır.

- Cildinizde kuruluk hissettiğiniz bölgelere daha sık uygulayabileceğiniz vücut losyonları, içerikleri nedeniyle el ve yüzü nemlendirmek için uygun değildir.

- Neutrogena, uzun yıllar boyunca cilt tipine uygun cilt bakım ürünleri ile, geniş bir kullanıcı sayısına ulaşmayı başarmıştır.

Kullanım Şekli: Duş aldıktan sonra iyice kuruladığınız vücudunuza dairesl hareketlerle uygulayınız.

Kullanım Sıklığı: Gün içinde, vücudunuzda kuruluk hissttiğiniz her an kullanabileceğiniz bir üründür. Yüz ve el kullanımı için uygun değildir.

Geniş bir bakım ürünü grubuna sahip olan Neutrogena markası tarafından kuru ciltler düşünülerek üretilmiş olan Deep Moisture Vücut Losyonu 400 ml, indirimli fiyatı ile Turuncu Kasa'da satılmaktadır. Ürünü satın almak için sitemizi tercih ederek uygun fiyatlı bir ürüne sahip olabilir, losyon hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Neutrogena Deep Moisture Vücut Losyonu Kuru ve Hassas Ciltler 400 ml

101.59TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim