Nivea Baby Saç ve Vücut Şampuanı 200 ml

Nivea Baby Saç ve Vücut Şampuanı 200 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Nivea Baby Saç ve Vücut Şampuanı 200 ml

Markası : Nivea Ürünlerini Gör

2206

4005808361328

5/1
PİYASA FİYATI 105.75 TL
SATIŞ FİYATI 95.18 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Nivea Baby Saç ve Vücut Şampuanı 200 ml

Nivea Baby Saç ve Vücut Şampuanı 200 ml :

Marka Adı : Nivea

Ürün Adı : Nivea Baby Saç ve Vücut Şampuanı

Ürün Miktarı : 200 ml

Ürün Özellikleri : Bebeğinizin hem saçlarını hem de vücudunu hassas bir şekilde temizlemeye yardım eden şampuan papatya özleri içermektedir.

Paraben, alkol, boya ve sabun içermeyen şampuan bebeğinizin nazik gözlerini yakmaz. Ph değeri ciltle uyumludur ve alerji yapma riski en düşük seviyede tutularak tasarlanmıştır.

Sonuç : Bebeğinizin saçlarında ve vücudunda temizlik sağlamanıza yardım eder.

Kullanım Şekli : Bebeğinizin saçlarını ıslatarak az miktar ürünü uygulayarak köpürtün, aynı işlemi vücudu için de uygulayabilirsiniz. Life döktüğünüz şampuanı köpürterek uygulayabilirsiniz. Kullandıktan sonra bol suyla durulayarak cildi ve saçları şampuandan arındırın.

İçerik : Papatya özleri ile formüle edilmiştir.

Temizlik ve banyo bebeklerin gelişimlerine olumlu katkılar sağlamaktadır. Bebek yıkandığında rahatlar ve daha rahat uyuyabilir. Siz de bebeğinize sık sık banyo yaptırmayı ihmal etmeyiniz.

Bebeklerin cildi yetişkinlere kıyasla çok daha ince ve yağsızdır bu nedenle de korunmasız olur ve özellikle dış etkenlerden çok hızlı bir şekilde etkilenmektedir. Bebeğiniz için kullanacağınız her ürünün bebekler için tasarlanmış olmasına önem veriniz.

Nivea Baby Saç ve Vücut Şampuanı 200 ml :

Nivea Baby Saç ve Vücut Şampuanı, sadece tek bir ürünle bebeğinizin hem saçlarını hem de vücudunu yıkayabilmenize yardım eder. Papatya özleri içeren formülü ile bebeğin cildini tahrişe karşı korumaya yardımcı olur.

Bebekler ve küçük çocuklar da kullanabileceğiniz Nivea Şampuan Dermatologlar ve çocuk doktorlarının işbirliği ile hazırlanmıştır.

Ph değeri bebeğinizin cildiyle uyumlu olarak tasarlanmış olan ürün, paraben, boya, alkol ve sabun içermeyen formülüyle bebeğinizin hassas cildinde ve saçlarında temizlik sağlamaya yardım eder.

Nivea markası yüz yıllık tecrübesini tüm ürünlerine yansıtarak hem etkileri, hem de kalitesi ile dünya da pek çok kişi tarafından beğenilerek kullanılan, öncü markalardan olmayı başarmıştır.

Nivea Baby Saç ve Vücut Şampuanı 200 ml, Turuncu Kasa’da indirimli fiyata satın alabileceğiniz bir üründür.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Nivea Baby Saç ve Vücut Şampuanı 200 ml

95.18TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim