Noreva Exfoliac Deep Cleansing Mask 50ml

Noreva Exfoliac Deep Cleansing Mask 50ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Noreva Exfoliac Deep Cleansing Mask 50ml

Markası : Noreva Ürünlerini Gör

43286

3571940002227

5/1
101.59 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Marka Adı: Noreva

Ürün Adı: Noreva Exfoliac Deep Cleansing Mask

Ürün Miktarı: 50 ml

Ürün Özellikleri: 

- Noreva Exfoliac Deep Cleansing Mask, cildin yağ dengesinin sağlanmasına katkı sağlayan ve cildin derinlemesine arınmasına destek olan cilt temizlik maskesidir.

- Noreva, yüksek performans ve toleranslı ürünleri ile cildin korunmasına katkı sağlar, cilt sorunlarını nazikçe ortadan kaldırmaya odaklı çalışır ve cildinizi konfora kavuşturmaya destek olur.

- Noreva, canlılara ve doğaya karşı duyarlı olmayı ilke edinmiştir. Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.

- Noreva Exfoliac Deep Cleansing Mask, cildi kurutmadan, ciltten fazla yağın giderilmesine ve cildin rahatlamasına katkıda bulunur.

- Gözeneklerin derinlemesine temizlenmesine ve arınmasına destek olur. Gözeneklerin sıkılaşmasına ve görünümünü azaltmaya katkı sağlar.

- Noreva Exfoliac Deep Cleansing Mask, formülündeki kompleksler sayesinde hızlı emilir, cildi nemlendirmeye ve canlandırmaya destek olur.

- Kadifemsi dokusu, cildin konforlu, yumuşak ve esnek kalmasını sağlamaya çalışır. Hafif ve ferah kokusu tazelik hissi verir.

- Ciltteki parlamanın giderilmesine ve cildin doğal bir matlığa kavuşmasına destek olur. Cildin daha yumuşak ve pürüzsüz olmasına katkı sağlar.

- Ciltteki fazla yağın giderilmesine ve cildin yağ dengesinin sağlanmasına katkıda bulunur.

- Noreva Exfoliac Deep Cleansing Mask’ın içeriğinde AHA ve Kaolin yer almaktadır.

- AHA, cildi nemlendirmeye ve tazelemeye katkı sağlar. Cildin doğal dengesini korumaya ve ciltteki ölü deriyi atmaya destek olur. Cildin yenilenmesine ve canlanmasına katkı sağlar. Cilt tonu farklılıklarını gidermeye katkıda bulunur.

- Kaolin, hassas cildin ihtiyaçlarını göz önüne alır ve ciltteki fazla yağın giderilmesine destek olur. Cildin yağ oranını dengelemeye ve gözenekleri arındırmaya katkı sağlar. Cildin yenilenmesine ve hassas bir şekilde temizlenmesine destek olur.

- Noreva Exfoliac Deep Cleansing Mask, komedojenik değildir. Yani hassas cildiniz için gözenekleri tıkamayan bir özelliğe sahiptir.

- Paraben içermeyen özel içeriğiyle cildinizin hassasiyetine önem verilmiştir.  

 

Kullanım Sıklığı: Ürün belirtilen aralıklarla kullanıma uygundur.

Kullanım Şekli:

- Haftada 1 ila 2 kez kullanıma uygundur.

- Kuru cilde nazikçe masaj yaparak uygulanmalıdır. 3 ila 5 dakika bekledikten sonra gözle temastan kaçınarak cilt bol su ile iyice durulanmalıdır.

- Göz ile temas etmesinden kaçınınız. Göz ile temasında derhal bol miktarda ılık su ile yıkayınız. Sadece harici kullanım içindir.

- Güneş ışığı ve ısıdan uzak, oda sıcaklığında muhafaza ediniz. Çocukların göremeyeceği, erişemeyeceği yerlerde ve ambalajında saklayınız.

 

Noreva markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Noreva Exfoliac Deep Cleansing Mask 50ml

101.59TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim