Turuncukasa Blog

Ev Dekorasyon Ürünleri

Sunlife Vitamin C 1000 mg

Nuk

Aradığınızı bulamadık.

Aradığınızı tekrar arayın

Nuk anne ve bebek bakım Ürünleri 100'den fazla ülkede beğenilerek kullanılmaktadır. Bebeğin doğumundan itibaren kullanabileceğiniz pek çok ürün çeşidi, anne bakımına özel göğüs pedi, göğüs pompa çeşitleri bulunmaktadır. Nuk emzik ve biberon temizleyici de son zamanlarda çok tercih edilen doğal hammadde kökenli sıvı formda, parfüm ve boya içermeyen bir üründür.

Nuk Ürünleri

Ülkemizde olduğu gibi dünyada da Nuk ürünleri uzun yıllardır beğenilerek kullanılmaktadır. 1947 yılında faaliyet göstermeye başlamıştır. Nuk markasına ait emzikler biberon çeşitleri ve biberon emzikleri Almanya'da üretilmektedir. Ürünler tasarlanmış olduğu ilk aşamasından hammadde seçimlerine, üretimine kadar özenle incelenir, paketleme aşamasında bile en özenli şekilde çalışmalardan geçirilmektedir.

Beslenme, Ağız Gelişimi, Çocuklarla Birlikte Ev olarak adlandırılan ürün gruplarına sahiptir. Dünyada 100’den fazla ülkede kullanılmaktadır.

Bebeğin ilk doğumundan itibaren ,büyütürken pek çok aşamada kullanabileceğiniz ürünleri ile hep en iyiyi sunmaya yardımcıdır.

Anneler memnuniyetle Nuk ürünlerini tercih etmektedirler.

Nuk, bebeğinizin ilk doğumundan itibaren kullanabileceği pek çok ürün çeşidine sahiptir.

Bebek bakımının yanı sıra annelerin de kullanabileceği göğüs pedleri, göğüs kalkan çeşitleri, emzik ve biberon temizleyici, göğüs pompası gibi işinizi kolaylaştıracak pek çok ürün çeşidi bulunmaktadır.

Bebekler doğal bir emme içgüdüsüne sahiptirler ve bu nedenle doğdukları an sanki kendilerine öğretilmişçesine annelerinin memesini emmeye başlarlar.

Bazı bebeklerin emme içgüdüsü daha fazladır ya da bebek annesini yeteri kadar ememiyor olabilir. Bunun gibi durumlarda bebek fazladan emme ihtiyacı duyar ve sürekli aranır, huysuzlanır. Bebeğe emzik vermek rahatlamasına yardımcı olabilir. Bebeğinizin büyüklüğüne uygun olarak seçeceğiniz esnek ve yumuşak emzik çeşidi ile emme güdüsünü tatmin etmesine yardımcı olabilirsiniz.

Nuk emzik çeşitleri silikon ve kauçuk olarak farklı formlarda bulunmaktadır. Ergonomik yapısı ile bebeğin çene yapısı ile uyumludur. Dil ve diş gelişimine zarar vermez.

Biberon emzikleri de yine bebeğinizin ağzıyla uyumlu özelliktedir, silikon ve kauçuk olarak tasarlanmıştır. Bebeğinizin çene, ağız, diş ve dil yapısının gelişmesine olumlu katkı sağlamaktadır.

Nuk Ürünleri ve Fiyatları

Nuk Emzik ve Biberon Temizleyicisi, adı her ne kadar emzik ve biberon temizleyici olsa da bebeğiniz için kullandığınız tüm aksesuarları temizleyerek gerekli hijyeni sağlamanıza yardımcı bir üründür.

Ürünün formülü doğal hammaddelerden elde edilmiştir. Bebeğinizin kullandığı emzik, biberon, biberon emziği, bardak, bebek çatal ve kaşığı, tabağı, göğüs pompalarının aksesuarları gibi ürünleri yıkayarak gerekli temizliği sağlayabilmenize yardım eder.

İçeriği doğal hammaddelerden tasarlanmış olan ürün süt proteinleri, meyve posaları, yemek ve içecek artıklarını kolayca uzaklaştırmaya yardım eder.

Doğal enzimlerle formüle edilmiş olan temizleyici kimyasal maddeler içermemektedir.

Doğal yapısı nedeniyle havayla temas eden temizleyici zamanla daha koyu bir renge dönüşebilir, bunun etkisine bir zararı olmaz. Parfüm ve boya içermemektedir.

Formülü sıvı formdadır ve yoğun değildir bu nedenle kullanılması, arıtılması da kolay olmaktadır.

NUK Standart Kauçuk Biberon Emziği tüm NUK standart biberonlar ile uyumlu yapıdadır, ortodontik NUK dizaynı ile tasarlanmıştır. Bebeğinizin kaç aylık olduğunu dikkate alarak seçeceğiniz emzik uygun akışı ile bebeğin daha rahat beslenebilmesine yardım edecektir.

Nuk Biberon Çeşitleri, bebeğinizin ilk doğumundan itibaren kullanabileceğiniz farklı ürün seçeneklerine sahiptir. Bazı biberon çeşitleri göğüs pompasından direkt olarak biberona sağabileceğiniz şekilde tasarlanmıştır.

NUK Standart Cam Biberon 125 ml - Silikon Emzikli , NUK Anti-kolik AIR SYSTEM ile tasarlanmış biberondur ve özel yapısı ile bebeğin beslenirken hava yutmasını engellemeye ve buna bağlı oluşan kolikten korumaya yardımcıdır. Koruyucu kapak, kapalı kapak ve 0-6 ay arası bebekler için uygun emziğe sahiptir.

Nuk Ürünlerinin geniş ürün seçeneğine Turuncu Kasa'dankolayca ulaşarak sipariş verebilirsiniz.

Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim