Nuk Baby Rose & Blue Emzik Kauçuk No:1 (0/6 Ay)

Nuk Baby Rose & Blue Emzik Kauçuk  No:1 (0/6 Ay)
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Nuk Baby Rose & Blue Emzik Kauçuk  No:1 (0/6 Ay)

Markası : Nuk Ürünlerini Gör

16491

5/1
17.19 TL
Renk
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Nuk Baby Rose & Blue Emzik Kauçuk No:1 (0/6 Ay)

Nuk Baby Rose & Blue Emzik Kauçuk No:1 (0/6 Ay)

Marka Adı: Nuk

Ürün Adı: Nuk Baby Rose & Blue Emzik Kauçuk No:1 (0/6 Ay)

Ürün Miktarı: 1 adet emzik

Ürün Özellikleri: 0 ila 6 ay arası bebeklerin kullanımı için uygunluk gösterir.

Sonuç: Bebeğin emme içgüdüsünü tatmin etmeye yardımdır. Yumuşak ve esnek bir yapıya sahiptir. Hava çıkış sistemine sahiptir. Bu özelliği sayesinde, emzik ucu yumuşaklığını ve şeklini korur. Güvenlik halkası ve hoş bir deseni vardır. Mavi ve pembe renk seçeneklerinden dilediğinizi seçebilirsiniz. İstediğiniz renk seçeneğini telefon ile arayarak bildirebilir veya sipariş ekranındaki açıklama kısmında belirtebilirsiniz.

Kullanım Şekli: Sağlamlığını ve temizliğini kontrol ettikten sonra bebeğe verebilirsiniz.

İçerik: Doğal kauçuktan üretilmiştir ve BPA içermez.

Emzik, bebeğin emme içgüdüsünü tatmin etmeye yarayan bir araçtır. Emzik kullanımı ile ilgili pek çok yorum yapılmaktadır. Emzik, bir kurtarıcı ya da tehlikeli bir şey olarak görülmemelidir.

Bebek, anne sütünü yeterince alıyor ve doyuma ulaşıyorsa, emzik emmeyebilir ve bu bebeğin gelişimi için son derece sağlıklı bir durumdur. Ancak, bebek yeterince emmiyor veya mama ile besleniyorsa, parmaklarını veya başka nesneleri emiyorsa, emzik verilmesinde bir sakınca görülmez.

Emzik kullanımında dikkat edilmesi gerek hususlar bulunmaktadır. Emzik bebeğe verilmeden önce bal, şeker gibi besinlere batırılmamalıdır.

Nuk Baby Rose & Blue Emzik Kauçuk No:1, 0-6 ay arası bebeklerin kullanımı için idealdir. Çene yapısının sağlıklı gelişimini desteklemeye çalışır. Yumuşak ve esnek bir forma sahiptir. Tüm Nuk emziklerinde olduğu gibi hava çıkış sistemine sahiptir. Böylece, hava emziğin içine rahatlıkla girip çıkabilir ve emzik ucu yumuşak kalarak şeklini korur.

Tutma halkasına ve hoş bir desene sahiptir. Mavi ve pembe renkleri mevcuttur.

Nuk Baby Rose & Blue Emzik Kauçuk No:1 (0/6 Ay), Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılan bir üründür. Siz de Nuk ürünlerine, sitemizden ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Nuk Baby Rose & Blue Emzik Kauçuk No:1 (0/6 Ay)

17.19TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim