Nuk Happy Kids Kauçuk Emzik 1 Numara

Nuk Happy Kids Kauçuk Emzik 1 Numara
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Nuk Happy Kids Kauçuk Emzik 1 Numara

Markası : Nuk Ürünlerini Gör

16497

4008600023029

5/1
20.24 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Nuk Happy Kids Kauçuk Emzik 1 Numara :

Nuk Happy Kids Kauçuk Emzik 1 Numara :

Marka Adı : Nuk

Ürün Adı : Nuk Happy Kids Kauçuk Emzik 1 Numara

Ürün Miktarı : 1 adet emzik

Ürün Özellikleri : Bebeklerin doğumundan 6. ayına kadar kullanımına uygun olan doğal kauçuk emziktir. Hava, emziğinizin içine girip çıkarken emzik yumuşaklığını korur. Ortodondik özelliği ile bebek emerken dil, diş ve damak gelişimi zarar görmez. Kalkanında bulunan iki hava deliği havasız kalma ve salyanın neden olduğu tahrişi önlemeye yardımcı olur. Sevimli desenleri ile bebeğiniz çok sevimli görünür. Emziği yumuşaktır ve bebeğin ağzına göre şekil alır.

Sonuç : 0-6 ay arası bebeklerin kullanımı için tasarlanmış, kauçuk emziktir.

Kullanım Şekli : Bebeğinizin ihtiyaç duyduğu an vererek emmesini sağlayabilirsiniz. İlk kullanımdan önce 5 dakika kaynatarak dezenfekte ediniz, soğuduktan sonra suyunu sıkarak bebeğe veriniz. Kullanmadığınız zamanlarda bir emzik kutusunda saklamanız daha iyi olacaktır.

İçerik : Emziği doğal kauçuktur ve içeriğinde BPA bulunmaz.

Bebekler farklı farklıdır. Fiziksel yapıları kadar gelişimleri, beklentileri, yemeleri, içmeleri, öğrenme yetenekleri birbirine benzemez. Bazı bebeklerin de emme içgüdüsü diğer bebeklere göre daha fazladır. Özellikle de anne memesini yeteri kadar ememeyen bebekler, daha fazla emme ihtiyacı duyabilir ve bu ihtiyaçları karşılanmadığında bebekler huysuz ve huzursuz olabilir, ağlama krizlerine girebilir. Böyle durumlarda bebeklere yalancı emziklerin verilmesi daha iyi olabilir.

Nuk Happy Kids Kauçuk Emzik 1 Numara, bebeğin doğumundan itibaren 6 aylık olduğu döneme kadar verebileceğiniz emziktir. Neşeli desenleri bulunur ve doğal kauçuktan üretilmiştir.Bebeğinizin 6-18 ay arasındaki döneminde de 2 numara emzik kullanabilirsiniz.

Kauçuk emzikler esnek ve yumuşaktır, dişe dayanıklıdır ancak yüksek ısıya karşı fazla dayanıklı değildir. Bebeğiniz için kullanacağınız emzikler sık sık yenilenmeli, her kullanımdan önce sağlamlıkları kontrol edilmelidir.

Bebeğiniz sık sık ellerini emmeye çabalıyorsa, battaniyesini, çarşafını ağzına götürerek emmeye çalışıyorsa emzik vermeyi deneyebilirsiniz.

Nuk markasında silikon emzik çeşitleri de bulunmaktadır. Silikon emzikler de şeffaftır ve Nuk markasının hiçbir ürünü BPA içermez.

Emzik kullanmak tercih edilse de emziği tatlıya, şekere banarak vermek bebeğin sağlığı açısından zararlı olabilir. Bu nedenle emziği kullanırken gerekli hijyen sağlanmalı ve bebeğe vermeden önce sağlamlığına dikkat edilmelidir.

Nuk Happy Kids Kauçuk Emzik 1 Numara , Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılan bir üründür.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Nuk Happy Kids Kauçuk Emzik 1 Numara

20.24TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim