Nuk Sıcak Tutma Tabağı

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Nuk Ürünlerini Gör

16354

4008600284406

5/1
60.92 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Nuk Sıcak Tutma Tabağı

Nuk Sıcak Tutma Tabağı

Marka Adı : Nuk

Ürün Adı :Nuk Sıcak Tutma Tabağı

Ürün Miktarı : 1 adet tabak

Ürün Özellikleri : Bebeğinizin yiyeceklerinin sıcaklığını uzun süre korumaya yardımcı tabaktır. BPA içermez ve tabanı kaymaz özelliktedir. Tabağın iç kısmına konulan sıcak su ile sıcaklık korunmaya çalışılır. Bebeklerin ek beslenme dönemine geçtiği 6. aydan itibaren kullanılarak bebeğe istediğiniz mama, çorba, püre gibi gıdaları yedirebileceğiniz tabağın tıpalı olması sıcak suyun dökülmesini önlemeye yardımcıdır.

Sonuç : İçindeki yemeğin sıcaklığını korumaya yardımcı kaymaz tabanlı tabak.

Kullanım Şekli : Tabağın tıpalı olan kanalına sıcak su konulur ve tıpası kapatılır. Tabağın sıcaklığı sağlandıktan sonra içine istenilen yemeği koyabilirsiniz. Tabak ılık su ve deterjanla yıkanabilir. Mikrodalga fırına koyulamaz.

İçerik : Bpa içermeyen tabaktır.

1947'de merkez ofisi Bremen'de ve imalat yeri Zeven yakınlarında olan Hanseatische Gummiwerke Bachmann und Co. KG firması kuruldu.1949'da Diş hekimi Dr. Müller ve Prof. Dr. Balters biberon emzikleri için yeni ve ilk kez tıbbi çalışmalara dayanan NUK markasını geliştirdi. 1956'da Hanseatisches Gummiwerk GmbH, yeni NUK biberon emziklerini çıkardı. 1971'de firma adı MAPA GmbH, Gummi- und Plastik werke olarak değiştirildi. NUK markasının, bebekler için biberon, emzik ve aksesuarları, bebekler büyürken ihtiyaç duyabileceğiniz pek çok ürün ve anneler için emzirme ve göğüs bakım ürünleri bulunur.

Bebekler hareketlendikçe (emekleme, yürüme gibi) enerjii htiyacı da artar. İlk 6 ay sadece anne sütüyle beslenen bebekler, bu aydan sonra ek gıdalara ihtiyaç duyarlar. Günlük enerjilerini, vitamin ve mineral ihtiyaçlarını karşılamak için bu gerekir.

Bebekler hareketli oldukları için bazen yemek yedirmede zorlanılır. Bazı bebekler oyunu çok sever, oyunlarla yemek yerler. Bu uzun zaman içerisinde bebeğin yiyeceği soğuyabilir. Yemeğin ısısının hep aynı tutulması için Nuk markası tarafından özel bir ürün geliştirildi. Bu sayede bebeğin yemeği istenilen sıcaklıkta tutulur. Kaymaz bantları, kaymasını engeller. Eğilimli kenarları, kaşıkla beslenmeyi kolaylaştırır. Zararlı madde içermeyen yapısıyla, anneler rahatlıkla ve güvenle kullanabilir.

Nuk Sıcak Tutma Tabağı

Nuk Sıcak Tutma Tabağı, 6 ay ve üzeri bebekler için uygundur.

Yiyecekleri ılık tutmaya yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

Yiyecekleri ılık tutmak için sıcak su doldurulur. Tabak kenarlarındaki eğim, kaşıkla beslenmeyi kolaylaştırır.

Tabağın kaymasını engellemek için, alt kısmı plastik banttan yapılmıştır.

Bebeğin yiyeceğini istenilen sıcaklıkta tutar, böylelikle her yerde kolayca besleyebilirsiniz.

Zararlı madde içermez, yüksek kaliteli malzemelerden yapılmıştır.

Temizliği:

İlk kullanımda ve her kullanım sonrasında ılık sabunlu su ile yıkayınız. Mikrodalga fırına koymayınız.

Nuk Sıcak Tutma Tabağı, indirimli ve ucuz fiyatıyla sitemizden satın alabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Nuk Sıcak Tutma Tabağı

60.92TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim