NUK Standart Kauçuk Biberon Emziği (No:2 L Delik)

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Nuk Ürünlerini Gör

16457

4008600023241

5/1
20.24 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

NUK Standart Kauçuk Biberon Emziği (No:2 L Delik)

Marka Adı : Nuk

Ürün Adı : NUK Standart Kauçuk Biberon Emziği (No:2 L Delik)

Ürün Miktarı : 1 adet emzik

Ürün Özellikleri : 6 ile 18 ay arasındaki bebeklerin kullanımı için geliştirilmiş olan geniş delikli, kauçuk biberon emziğidir. Büyük olan deliği sayesinde kıvamlı mama ya da çorba gibi besinleri bebeğe kolayca yedirmenize yardımcıdır. Doğal kauçuktan üretilmiştir. Hava çıkışlı yapısı sayesinde bebeğin beslenirken hava yutmasını ve bu şekilde kolik sancıları oluşmasını önlemeye yardımcı olur. Ortodontik şekilde dizayn edilen emzikler Almanya’da üretilmiştir.

Sonuç : 6 - 18 ay bebekler için, büyük delikli kauçuk emziktir.

Kullanım Şekli : Nuk standart biberonlarla uyumlu emziktir. Büyük deliği ile kıvamlı mamaları bebeğinize verebilirsiniz.

İçerik : Doğal kauçuktan üretilmiştir.

Nuk markası nesiller boyu bebeklerin beslenmesi ve büyürken gelişimi ve bakımı için ihtiyaç duyabileceğiniz ürünler tasarlamaktadır. Biberon ve biberon emziğiçeşitleri, emzikler, alıştırma bardakları, banyo süngerleri, diş kaşıyıcılar, termometreler, burun aspiratörleri, tırnak makası, saç fırçaları, buhar makineleri, beslenme aksesuarları, anneler için göğüs pompaları, süt saklama kapları, göğüs koruyucu ürünler gibi daha pek çok ürün çeşidi bulunmaktadır.

Tasarladığı pek çok ürün 100’den fazla ülkede bebekler ve ebeveynleri tarafından beğenilerek kullanılmaktadır.

Bebekler ilk 6 ay sadece anne sütü ile beslenmelidir, 6. Aydan itibaren de anne sütüyle birlikte ek gıda alımına da başlayabilirler. Bu dönemde bebeğinizi besleyebileceğiniz çorba ya da yoğun kıvamlı mamalar bebeğe biberonla verilebilir.

NUK Standart Kauçuk Biberon Emziği (No:2 L Delik), bebeğinizin 6. ayından itibaren 18. ayın sonuna kadar kullanılabilir. Büyük deliği sayesinde daha yoğun kıvamlı mamaların bebeğe verilmesine yardımcı olur. Mama kıvamlı ise küçük delikli biberon emzikleri ile verilemez.

Kauçuk emziği, doğal kauçuk malzemesinden üretilmiştir.

Kauçuk malzemesi doğal olsa da yüksek sıcaklığa fazla dayanıklı değildir bu nedenle fazla sıcaklığa maruz bırakılmamalıdır ve her kullanımdan önce sağlamlığı kontrol edilmelidir.


NUK Standart Kauçuk Biberon Emziği (No:2 L Delik), Turuncu Kasa sayfalarında ucuz fiyata satılmaktadır.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

NUK Standart Kauçuk Biberon Emziği (No:2 L Delik)

20.24TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim