Nuxe Creme Prodigieuse Boost Baume Huile Recuperateur Nuit 50 ml

Nuxe Creme Prodigieuse Baume Huile Recuperateur Nuit 50 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Nuxe Creme Prodigieuse Baume Huile Recuperateur Nuit 50 ml

Markası : Nuxe Ürünlerini Gör

43157

3264680015854

55
PİYASA FİYATI 800.00 TL
SATIŞ FİYATI 560 TL
2259
Kişinin Favorisi

Marka Adı: Nuxe

Ürün Adı: Nuxe Creme Prodigieuse Boost Baume Huile Recuperateur Nuit

Ürün Miktarı: 50 ml

Ürün Özellikleri: 

- Nuxe Creme Prodigieuse Boost Baume Huile Recuperateur Nuit, cildin yenilenmesine ve canlanmasına destek olan cilt bakım ürünüdür.

- Nuxe Creme Prodigieuse Boost Baume Huile Recuperateur Nuit, tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur.

- Cildin doğal dengesini korumaya katkı sağlarken cilt mekanizmalarını güçlendirmeye destek olur.

- Cildin canlanmasına ve doğal bir parlaklığa ulaşmasına katkı sağlar.

- Cildin geceleri günlük yaşamın zararlı etkilerinden (stres, yorgunluk, kirlilik vb.) kurtulmasına katkı sağlarken cildin doğal dengesini de gözetir.

- Nuxe Creme Prodigieuse Boost Baume Huile Recuperateur Nuit, cildi yağsız bir yumuşaklık kozasıyla sarmalayarak cildin rahatlamasına destek olur.

- Uyandığınızda cildinizin yenilendiğini ve tazelendiğini hissetmenizi sağlamaya çalışır.

- Cildin yeni günü karşılamak için enerjisini geri kazanmasına destek olur.

- Taze yasemin akordu, pembe liçi ve beyaz odunsu notalarıyla zenginleştirilmiş ferah ve canlı bir kokuya sahiptir.

- Nuxe Creme Prodigieuse Boost Baume Huile Recuperateur Nuit’in içeriğindeki doğal kaynaklı aktif ana maddeler: Yasemin çiçeği, Calendula çiçeği, Selüloz şekeri, Avustralya fındığı yağı ve Hint inciri çiçeği özütüdür.

- Yasemin çiçeği, cildi nemlendirmeye ve yumuşatmaya destek olur.

- Calendula çiçeği, cildin nemlemesine destek olur ve tahriş karşıtı özellikleriyle cildin tazelenmesine katkıda bulunur. Cildi yatıştırmaya ve rahatlatmaya destek olur.

- Avustralya fındığı yağı, cildin nemlenmesine ve tazelenmesine katkı sağlar. Cildin beslenmesine ve doğal bir parlaklığa ulaşmasına destek olur.

- Hint inciri çiçeği özütü, E ve K vitaminleri içeriğinde bulunur. Cildin nemlenmesine ve yumuşamasına katkı sağlar. Cildin beslenmesine ve tazelenmesine destek olur.

- Nuxe Creme Prodigieuse Boost Baume Huile Recuperateur Nuit, yasemin çiçekli antioksidan kompleksine sahip, cildin korunmasına destek olan cilt bakım balsamıdır.

 

Kullanım Sıklığı: Ürün günlük kullanıma uygundur.

Kullanım Şekli:

- Akşamları temizliğini tamamladığınız yüzünüze, boynunuza ve boyun çevrenize parmak uçlarınızla nazikçe masaj yaparak uygulayınız. Canlandırıcı losyondan sonra uygulanması tavsiye edilir.

- Göz ile temasından kaçınınız. Göz ile temas halinde bol miktarda ılık suyla yıkayınız. Sadece harici kullanım içindir.

- Serin bir yerde doğrudan güneş ışığından uzak bir şekilde saklayınız. Çocukların erişemeyeceği yerlerde muhafaza ediniz.

 Ürün içeriği: AQUA/WATER, DICAPRYLYL ETHER, ALCOHOL DENAT., GLYCERIN, SQUALANE, DIMETHICONE, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, OCTYLDODECANOL, PARFUM/FRAGRANCE, PHENOXYETHANOL, TOCOPHEROL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, RIBOSE, SODIUM GLUCONATE, OPUNTIA COCCINELLIFERA FLOWER EXTRACT, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, XANTHAN GUM, POLYSORBATE 60, SORBITAN ISOSTEARATE, PENTYLENE GLYCOL, JASMINUM OFFICINALE (JASMINE) FLOWER EXTRACT, FAEX EXTRACT/YEAST EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, BIOSACCHARIDE GUM-1, MICA, CI 77491/IRON OXIDES, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL [N3902/A]

 

Nuxe markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

 

 

Yorumlar
S** S**
21.11.2023
canlanma

kullanmaya başladıgımdan beri cildimde gözle görünür bir şekilde canlanma meydana geldi Nuxe kalitesi hızlı ve özenli kargo içinde Turuncukasaya teşekkürler

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Nuxe Creme Prodigieuse Boost Baume Huile Recuperateur Nuit 50 ml

560TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim