Nuxe Men Tıraş Sonrası Balsamı 50ml

Nuxe Men Tıraş Sonrası Balsamı 50ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Nuxe Men Tıraş Sonrası Balsamı 50ml

Markası : Nuxe Ürünlerini Gör

40427

3264680003592

55
PİYASA FİYATI 500.00 TL
SATIŞ FİYATI 425 TL
456
Kişinin Favorisi

Marka Adı: Nuxe

Ürün Adı: Nuxe Men Tıraş Sonrası Balsamı

Ürün Miktarı: 50 ml

Ürün Özellikleri:

-Erkek cilt bakımında kullanıma uygun tıraş sonrası balsamdır. Nuxe men serisinde yer alan ve pek çok kişi tarafından tercih edilen ürünlerden biridir.

-Tıraş sonrası balsam ne işe yarar? diye merak ediyor olabilirsiniz. Bu balsam, cildi nemlendirmeye, yatıştırmaya, yumuşaklık hissi sağlamaya destek olur.

-“Tıraştan sonra cilde ne sürmeli?” diye merak ediyorsanız Nuxe tıraş sonrası nemlendiriciyi cilt bakımınıza dahil edebilirsiniz.

-Tahriş olan ve hasarlara karşı açık hale gelen cilt Nuxe tıraş sonrası balsam ile nemlendirilebilir.

-Ağaç ve baharat özleriyle erkeksi bir kokuya sahiptir. Kullanıldığı andan itibaren tıraştan sonra ciltte meydana gelen yanma hissini yatıştırmaya çalışır.

-Ciltteki yorgunluk ve stres izlerinin görünümüyle mücadele eder. Meşe kabuğu ve gürgen tomurcuğu, sandal ağacı, baobab yapraklarının zamkı, arokarya tohumu, at kestanesi gibi doğal içeriklerle formüle edilmiştir.

-Kimyasal bir madde olan ve cilt sağlığı için zararlı olduğu bilinen paraben içermez.

-Bir sonraki tıraşa kadar kıl uzamasını yavaşlatmaya destek olmaya çalışır. Her gün tıraş olmak artık gözünüzü korkutmasın!

-Nuxe Men tıraş sonrası balsam cilde sağladığı nemlendirici etkiyi tüm gün sürdürmeye çalışır. Özellikle tıraştan sonra ciltte kuruluk ve gerginlik hissedilir. Hatta bazen tıraş sonrasında tahrişler bile görülebilir. Nuxe tıraş sonrasında balsam ile cildinizde hissedilir bir nemlenme sağlayabilirsiniz.

-Tüm cilt tiplerinin ve hassas ciltlerin kullanımı için uygundur. Hassas erkek cildinde derinlemesine nemlenme sağlarken cilt bariyerlerini güçlendirmeye çalışır.

-Cilt bakımı, sadece kadınlara özgü bir şey değildir. Erkeklerinde kendilerine özgü bir cilt bakım rutini vardır.Erkeklerin kendileriyle ilgili bakımlarının uğraşlarından biri de sakal ve bıyıklarıdır. Her gün tıraş olmak ciltte tahrişe yol açabilir.

Kullanım Şekli: Bir miktar ürün temiz cilde nazik hareketlerle masaj yaparak uygulanır. Tüp formu ile kolay bir kullanımı vardır.

Kullanım Sıklığı: Her tıraşta sonra cildi rahatlatmak ve yatışma, nemlenme sağlamak için kullanabilirsiniz. Aynı zamanda sabah ve/veya akşam yüzü nemlendirmek için kullanılabilir.

Ürün İçeriği : 

AQUA/WATER, PROPYLHEPTYL CAPRYLATE, GLYCERIN, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL, DICAPRYLYL CARBONATE, HYDROLYZED ADANSONIA DIGITATA EXTRACT, ISODECYL NEOPENTANOATE, ARACHIDYL ALCOHOL, GLYCOL PALMITATE, HYDROXYETHYL UREA, ADANSONIA DIGITATA SEED OIL, LAURYL LAURATE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, BEHENYL ALCOHOL, MANNITOL, TOCOPHEROL, PENTYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, GLUCONOLACTONE, RIBOSE, TOCOPHERYL ACETATE, ARACHIDYL GLUCOSIDE, PARFUM/FRAGRANCE, AMMONIUM GLYCYRRHIZATE, SODIUM BENZOATE, SODIUM HYDROXIDE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, ALCOHOL, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, POLYSORBATE 60, SORBITAN ISOSTEARATE, AMMONIUM LACTATE, GYMNEMA SYLVESTRE LEAF EXTRACT, CAFFEINE, ZINC GLUCONATE, CARBOMER, CALCIUM GLUCONATE, AESCULUS HIPPOCASTANUM (HORSE CHESTNUT) SEED EXTRACT, QUERCUS ROBUR BARK EXTRACT, LIMONENE

Ürünü sitemizden ve mobil uygulamamız üzerinden satın alabilirsiniz.

Yorumlar
h** k**
23.11.2023
iyi

tıraş sonrası çok güzel işini yapıyor

h** y**
23.11.2023
begendım

hızlı ve dikktali kargolama begendım

H** **
25.10.2022
HASAN

ÜRÜN ÇOK BAŞARILI SORUNSUZ ŞEKİLDE ELİME GEÇTİ

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Nuxe Men Tıraş Sonrası Balsamı 50ml

425TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim