Nuxe Sun Spf 10 Güneş Bronzlaştırıcı Yüz ve Vücut Yağı

Nuxe Sun Güneş Bronzlaştırıcı Yüz ve Vücut Yağı (Spf 10) 150ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Nuxe Sun Güneş Bronzlaştırıcı Yüz ve Vücut Yağı (Spf 10) 150ml

Markası : Nuxe Ürünlerini Gör

30613

3264680005862

55
PİYASA FİYATI 750.00 TL
SATIŞ FİYATI 600 TL
Boyut
6318
Kişinin Favorisi

Nuxe Sun Güneş Bronzlaştırıcı Yüz ve Vücut Yağı Spf 10 150ml + Güneş Sonrası Nemlendirici Saç, Vücut Şampuanı Hediye

Nuxe Sun Bronzlaştırıcı Yüz ve Vücut Yağı (Spf 10) - Güneş Sonrası Bakım Kremi Hediyeli (100ml)

Marka Adı: Nuxe Paris

Ürün Adı:Nuxe Sun Güneş Bronzlaştırıcı Yüz ve Vücut Yağı (Spf 10) 150ml

Ürün Miktarı: 150

Ürün Özellikleri: * Nuxe Sun Güneş Bronzlaştırıcı Yüz ve Vücut Yağı Spf 10; içerdiği UVA ve UVB filtreleri ile cilde koruma sağlamaya yardım eder. İçerdiği yağlar ile cildi beslemeye ve bronz görüntüyü hoş bir görünüme kavuşturmaya çalışır. Zengin içeriği sayesinde cilde nemlenme sağlarken güneş ışınlarına bağlı yaşlanmanın da önüne geçmeye çalışır.

Paraben, alkol ve mineral yağ içermez. Kuru yağ dokusu sayesinde ciltte yağlı bir hisse sebep olmaz. Hoş kokusu ve sprey formu uygulamayı keyifli hale getirir. Cilde Spf 10 derecelik bir açıyla koruma sağlar.

Kullanım Şekli: Güneşe çıkmadan önce yüz ve vücut bölgesinde kullanılabilir.

 

*Güneş Sonrası Bakım Kremi; güneşte kalan cildi rahatlatmaya ve yatıştırmaya yardım eder. Su sümbülü, Kau çiçeği, pirinç, biberiye ve pancar özleri içeren bir formüle sahiptir.

Güneş sonrasında cilde nemlenme ve yumuşaklık sağlamaya çalışır. Formülünde paraben bulunmaz.

Cildinizdeki bronz görünümü daha uzun süre korumanıza olanak sağlayabilir. Sadece yazın değil, kışın da cilde nemlenme sağlamaya yardım eder.

Kullanım Şekli: Güneş banyosundan sonra cilde, yüz ve vücut bölgesine uygulama yapılır.

 Ürün içeriği: COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, C12-15 ALKYL BENZOATE, DIBUTYL ADIPATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, DIETHYLHEXYL SUCCINATE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL, METHYLHEPTYL ISOSTEARATE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, PHENYL TRIMETHICONE, PARFUM/FRAGRANCE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, TOCOPHEROL, TOCOPHERYL ACETATE, EICHHORNIA CRASSIPES EXTRACT, ETHYL FERULATE, POLYGLYCERYL-5 TRIOLEATE, AQUA/WATER, FAGRAEA BERTEROANA FLOWER EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, SOLANUM LYCOPERSICUM (TOMATO) FRUIT EXTRACT, DISODIUM URIDINE PHOSPHATE, CITRIC ACID, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, LINALOOL, GERANIOL, CITRONELLOL [N2608/A].

Sonuç: Sağlıklı bronzlaşamaya ve cildi nemlendirmeye yardımcı olabilecek ürünlerden oluşan settir.

 

Çoğu insan yaz geldiğinde bronz bir görünüme, yanık bir tene sahip olmak ister. Ancak bunun için tüm güneş altında kalmak, koruyucu ürünler kullanmamak cildin zarar görmesine neden olabilir.

Sadece güneşlenirken değil, güneşlendikten sonra da cildi nemlendirmek ve yatıştırıcı ürünler kullanmak önemlidir. Çünkü güneşte kalmak cildin kurumasına, nem kaybetmesine ve batma hissine neden olabilir.

Yazın tadını çıkarmak ve sağlıklı bir bronzlaşma yaşamak için bilinçli bir biçimde hareket etmek ve doğru ürünleri kullanmak gerekir.

 

Nuxe Sun Güneş Bronzlaştırıcı Yüz ve Vücut Yağı (Spf 10) 150ml, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılmaktadır.

 

 

 

Yorumlar
N** P**
27.05.2021
Tavsiye ederimmm

Çok memnun kaldım bundan sonra her yaz favorimdir kendileri. Harika bronzluk veriyor deriyi kurutmuyor. Yağlı bırakmıyor

  • 1 Kişi bu yorumu beğendi

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Nuxe Sun Spf 10 Güneş Bronzlaştırıcı Yüz ve Vücut Yağı

600TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim