Nuxe Sun Spf 30 Lait Delicieux Protection 150 ml Güneş Koruyucu Yüz ve Vücut Sütü

Nuxe Sun Spf 30 Lait Delicieux Protection 150 ml Güneş Koruyucu Yüz ve Vücut Sütü
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Nuxe Sun Spf 30 Lait Delicieux Protection 150 ml Güneş Koruyucu Yüz ve Vücut Sütü

Markası : Nuxe Ürünlerini Gör

30615

3264680007002

55
PİYASA FİYATI 750.00 TL
SATIŞ FİYATI 600 TL
Boyut
3161
Kişinin Favorisi

Nuxe Sun Güneş Lait Delicieux Protection Spf30 150 ml (Güneş Koruyucu Yüz ve Vücut Sütü)

Nuxe Sun Lait Delicieux Protection Spf30 150 ml (Güneş Koruyucu Yüz ve Vücut Sütü)

Marka Adı: Nuxe Paris

Ürün Adı: Nuxe Sun Güneş Lait Delicieux Protection Spf30 150 ml (Güneş Koruyucu Yüz ve Vücut Sütü)

Ürün Miktarı: 150 ml

Ürün Özellikleri: Spf 30 derecelik bir açıyla yüz ve vücut bölgesini güneşin zararlı ışınlarından korumaya yardım eder. Yeterli miktarda uygulama yapılmadığında ürünün etkisi azalabilir. Hiçbir güneş ürünün, güneşe karşı %100 bir koruma sağlamayacağı bilinmelidir.

Sonuç: Cildi güneşin zararlı ışınlarından korumaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Güneşe maruz kalmadan önce yeterli miktarda uygulanır. Özellikle yüzdükten ve kurulandıktan sonra yenilenmesi gerekir.

İçerik: Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Dibutyl Adipate, Glycerin, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Triazone, Cetearyl Alcohol, Glycol Palmitate, Oryza Sativa (Rice) Hull Powder, Parfum (Fragrance), Dimethicone, C20-22 Alkyl Phosphate, Polyacrylate Crosspolymer-6, Benzyl Alcohol,Coco-Glucoside, C20-22 Alcohols, Capryloyl Glycine, Tocopherol, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Tocopheryl Acetate, Dimethiconol, Eichornia Crassipes Extract, Tetrasodium Edta, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Dehydroacetic Acid, Inositol, Ethyl Ferulate, Polyglyceryl-5 Troleate, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract, Fagraea Berteroana Flower Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Disodium Uridine Phosphate, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool, Geraniol, Citronello.

 

Sıcak, güneşli yaz günlerinde denizin, kumsalın keyfini çıkarmaya doyamayız. Bol bol güneşlenmekten, denize girmekten hoşlanırız. Elbette her anın tadını çıkarmak güzeldir. Ancak güneşin cilde verebileceği zararları göz önünde bulundurmak gerekir.

Güneşe karşı korumasız ve koruyucusuz olarak çıkmak, ciltte kızarıklıklara, lekelenmelere, erken yaşlanma belirtilerine, tahrişlere neden olabilir.

Güneş ışınlarından korunmak için tüm önlemlerin alınması gerekir. Güneş koruyucu ürünler kullanmak, alınabilecek en önemli önlemlerden biridir. Ancak hiçbir güneş koruyucu üründen %100 bir koruma beklememek gerekir.

 

Nuxe Sun Güneş Lait Delicieux Protection Spf30 150 ml (Güneş Koruyucu Yüz ve Vücut Sütü), süt formu ile yüz ve vücut bölgesinde güneş koruması sağlamaya yardımcı olmaya çalışır.

Güneşe çıkmadan önce uygulanması gerekir. Yeterli miktarda uygulama yapmaya özen göstermek gerekir.

 

Nuxe Sun Güneş Lait Delicieux Protection Spf30 150 ml (Güneş Koruyucu Yüz ve Vücut Sütü), Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılan bir üründür.

 

 

Yorumlar
E** K**
02.06.2021
severek kullanıyorum

Harika bir kıvamı var, kokusu çok güzel, rengi hafif amber; öyle süt gibi kireç gibi beyaz değil...

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Nuxe Sun Spf 30 Lait Delicieux Protection 150 ml Güneş Koruyucu Yüz ve Vücut Sütü

600TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim