Ocean Astaksantin Doğal Antioksidan 30 Kapsül

Ocean Astaksantin Doğal Antioksidan 30 Kapsül (S.K.T 07-2025)
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Ocean Astaksantin Doğal Antioksidan 30 Kapsül (S.K.T 07-2025)

Markası : Ocean Ürünlerini Gör

42702

8697595871348

55
PİYASA FİYATI 349.50 TL
SATIŞ FİYATI 314.55 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Ocean Astaksantin Doğal Antioksidan 30 Kapsül

Marka Adı: Ocean

Ürün Miktarı: 30 Kapsül

Ürün Özellikleri:

- Besinlerle yeterli miktarda alamadığımız, vücudumuzun ihtiyacı olan bazı maddeleri gıda takviyeleri olarak alıyoruz. Gıda takviyeleri, vitamin ve mineraller, bitkisel ürünler, amino asitler ve diğer bileşimler içeren geniş bir yelpazeye sahiptir.

- Besin takviyelerini kullanırken bilmeniz gereken bir kaç detay vardır. Örneğin sadece ihtiyacınız olan içeriklere sahip takviyeleri kullanmanız tavsiye edilir. Vücudunuzun sadece D vitamini takviyesine ihtiyacı varsa yalnızca D vitamini içeren takviye alın.

- Orzaks markasının üretmiş olduğu, antioksidan kompleksler içeren ve doğal formda olan Ocean Astaksantin Doğal Antioksidan 30 Kapsül, ihtiyacınız olabilecek içeriklerde besin takviyesidir.

- Astaksantin, karides, ıstakoz, yengeç ve somon gibi canlılara pembe-kırmızı rengini veren pigment ve birçok deniz bitkisinde yer alan bir fitobesindir aynı zamanda doğada bulunan 600'den fazla karotenoidden biridir.

- Özellikle somon balığı en yüksek oranda astaksantin içeren bir besindir. Eğer hergün somon yeme imkanınız yoksa bu takviye kapsülleri ile vücudunuzun ihtiyacı olan besin değerlerinin karşılanmasına destek olabilirsiniz.

- Ocean Astaksantin kullanarak, bağışıklığın desteklenmesine katkı sağlayan bir ürün tercih etmiş olabilirsiniz.

- Kapül, antioksidan değerleri sayesinde metabolik faaliyetlere zarar veren toksin maddelerin uzaklaştırılmasını destekler.

- Ürün, gluten içermeyen bir gıda takviyesidir.

- Diğer antioksidanlara oranla, beta karoten, selenyum, E, C ve D vitamini içeren Astaksantin Doğal Antioksidan 30 Kapsül, pro-oksidan etki göstermez.

- Markanın üretmiş olduğu gıda takviyesi, etkili bir yorgunluk gidericidir. Egzersizden sonra kasların rahatlamasına katkı sağlar. Dayanıklılığımızın artmasına katkı sağlarken, gücümüzü de geri kazanmamızı destekler.

- Gözler için oldukça faydalı olan takviye, göz yorgunluğunun azaltılmasına destek olur.

- Cildimizi güneşin zararlı ışınlarına karşı koruma özelliği bulunan gıda takviyesi, UV ışınların sebep olduğu kızarıklık ve hararete de iyi gelir.

- Astaksantin, bütün cildimizin hasarlardan ve yaşlandırmayı hızlandıran etkenlerden korunmasına katkı sağlar.

- Cam şişede satılan ürün, soya gibi maddeler içermez. Her kapsül 4mg dozundadır.

- Besin takviyelerinin normal beslenmenin yerine geçemeyeceğini de unutmamak gerekir.

Kullanım Şekli: Tok karnına tüketilmesi gereken bir gıda takviyesidir. Çocukların ulaşamayacağı yerde muhafaza ediniz.

Kullanım Sıklığı: Yemeklerle beraber günde 1 kapsül alınması tavsiye edilir.

Vücudumuzun gerekli olan desteği almasına katkı sağlayan Ocean Astaksantin Doğal Antioksidan 30 Kapsül, kampanyalı fiyatı ile Turuncu Kasa'da satılmaktadır. Sitemize girerek hem ürünü uygun fiyata temin edebilir hem de kapsül hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

 

Yorumlar
s** **
18.04.2023
firma ve ürün güvenilir

Daha önceden bir siteden aldım kullandım faydası olan vitamin grubunda olup tavsiye ederim jelatin olarak sığır oluyor bildiğim kadarıyla

B** **
14.09.2021
İçerik

Merhaba ürünün içeriğini nerden okuyabilirim acaba. Mesela jelatini neden üretilmiş, yağ ve Astaksantin oranı nedir gibi

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Ocean Astaksantin Doğal Antioksidan 30 Kapsül

314.55TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim