Oilatum Bebek Saç ve Vücut Şampuanı 300 ml

Oilatum Bebek Saç ve Vücut Şampuanı 300 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Oilatum Bebek Saç ve Vücut Şampuanı 300 ml

Markası : Stiefel Ürünlerini Gör

16374

8699522004218

5/1
30.51 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Oilatum Bebek Saç ve Vücut Şampuanı 300 ml

 

Oilatum Bebekler ve Çocuklar İçin Soft Shampoo 250 ml

2009'da GlaxoSmithKline (GSK) bünyesine katılan Stiefel,bebeklerde ve çocuklarda cilt kuruluğuna karşı Oilatum'u geliştirdi. Banyoürünleri (şampuan, duş jeli, sabun) ve kremleri bulunur.

Bebeklerin ve çocukların cildi daha hassas ve narindir,kuruluk problemi çok sık görülür. Ciltlerindeki kuruluk, nem ve yağ dengesinibozar, cilt tahrişe uğrar. Deri döküntüleri, soyulmalar, pullanmalar,kızarıklık ve kaşıntı görülür. Oilatum, hassas bebek ve çocuk cildi için geliştirilen bir marka olup, kuruluğa karşı etkilidir. Çoğu anne beğenerek ve güvenerek kullanmaktadır.

Bebeklerin banyosu önemli ve hassas bir konudur. Ciltlerine uygun,pH değerine uyumlu ürünler kullanmak gerekir. Temizlenen ciltlerinde kan dolaşımı artar, gözenekler açılır ve cildi rahat nefes alır. Bu sayede cildi canlanır ve rahatlar.

Saç derisinin temizlenmesi, saç derisini rahatlatır ve ferahlatır, sağlıklı saç uzamasına yardımcı olur. Çok sıcak suyla yıkanmak yetişkinlerde kepeğe, bebeklerde konak oluşumuna sebep olur. Bu gibi durumlarla karşılaşmamak için düzenli olarak banyo yapılmalıdır. 

Oilatum Bebek Saç ve Vücut Şampuanı 300 ml, çocuklar ve bebekler için üretilmiş hafif şampuandır. Sık kullanılabilir.

Parfüm, paraben ve koruyucu madde içermez.

Cildin pH değeriyle uyumludur, nem/yağ dengesine zarar vermeyen, hipoalerjenik yapıya sahiptir.

Kuru ciltli bebeklerde ve çocuklarda cildi nemlendiren,yumuşak nemlendirici şampuandır. Tahriş olan saç ve vücudu rahatlatmaya ve yatıştırmaya, kuruluğu azaltmaya yardımcıdır. Saç ve vücuttaki kuruluktan oluşan kaşıntıyı gidermeye yardımcıdır. Yumuşak ve kokusuz yapısı hassas ciltlerde de kullanım sağlar.

İçerik:

Su, sodyum kokoamfoasetat, disodyum kokoamfodiasetat, sodyumklorid, polisorbat 20, PEG-120 metil glikoz dioleat, tokoferol, pantenol,sodyum lauret sülfat, metil gluset-20, sitrik asit, lauril metil gluset-10,hidroksipropildimonium klorid

Kullanım Şekli:

Islak saç derisine masajla köpürterek uygulayın ve durulayın.

Oilatum Bebek Saç ve Vücut Şampuanı 300 ml, uygun fiyatıyla ucuzluk ve kalitenin adresi Turuncu Kasa’dan satın alabilirsiniz. 

 
Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Oilatum Bebek Saç ve Vücut Şampuanı 300 ml

30.51TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim