OmePa VM 30 Yumuşak Kapsül (S.K.T 10-2026)

OmePa VM 30 Yumuşak Kapsül
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • OmePa VM 30 Yumuşak Kapsül
  • OmePa VM 30 Yumuşak Kapsül

Markası : Tabilaç Ürünlerini Gör

43404

8680133000539

55
PİYASA FİYATI 345.00 TL
SATIŞ FİYATI 293.25 TL
907
Kişinin Favorisi

Marka Adı: Tabilac

Ürün Adı: OmePa VM 30 Yumuşak Kapsül

Ürün Miktarı: 30 Yumuşak Kapsül

Ürün Özellikleri:

- OmePa VM, Omega 3, vitamin ve mineraller içeren takviye edici gıdadır.

- Balık yemeyi sevmeyenler için veya düzenli balık tüketiminde bulunamayanlar için Omega 3 içeriğiyle, vücudun Omega 3 ihtiyacına destek olur.

- OmePa VM’de, insan vücudu tarafından üretilemeyen ve bu nedenle besinlerle birlikte alınması gereken Omega 3 bulunmaktadır.

- Omega 3, EPA ve DHA’dan oluşmaktadır. EPA ve DHA, Omega 3 yağ asitlerinin kısaltılmış biçimidir. Ve her ikisi de vücuda önemli katkılarda bulunmaktadır.

- Omega 3, hafızayı güçlendirmeye ve konsantrasyonu artırmaya destek olur. Cilt sağlığının korunmasına ve cildin yenilenmesine katkı sağlar. Vücudun direncini artırmaya ve güçlendirmeye katkıda bulunur. Göz sağlığının desteklenmesine katkı sağlar.

- OmePa VM’nin içeriğinde Vitamin C, Demir, Vitamin B3, Çinko, Vitamin B5, Vitamin B6, Vitamin B2, Vitamin B1, Manganez, Bakır, Vitamin B12, Folik Asit, İyot, Selenyum, Biotin ve Vitamin D gibi önemli birçok vitamin ve mineral yer almaktadır.

- Vitamin C, vücut direncini artırmaya katkı sağlar ve soğuk algınlığına karşı destek olur. Antioksidan özelliği nedeniyle vücudu zararlı maddelerden arındırmaya katkı sağlar. Göz sağlığına katkıda bulunur. Diş ve diş eti sağlığını korumaya destek olur.

- Çinko, vücut direncini artırmaya katkı sağlar ve soğuk algınlığına karşı destek olur. Besin emilimi ve sindirim sistemine destek olan özellikleri vardır. Normal cildin korunmasına katkıda bulunur.

- OmePa VM’nin menşe ülkesi Türkiye’dir. Kapsülde kullanılan jelatin sığır jelatinidir.

- OmePa VM, beslenmenize destek olmak için geliştirilmiş takviye edici gıdadır.

 

Kullanım Sıklığı: Ürün günlük kullanıma uygundur.

Kullanım Şekli:

- Tavsiye edilen günlük porsiyon miktarı ve şekli; Gıda takviyesi olarak bir bardak su ile günde 1 defa 1 kapsül alınması önerilir.

- Kapsül çiğnenmeden yutulmalıdır ve bol su ile kullanılması önerilir. Tercihen tok karnına kullanılması tavsiye edilir.

- 25°C’ nin altındaki sıcaklıkta ve ambalajı içerisinde saklayınız.

- Tavsiye edilen günlük alım dozunu aşmayınız. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemez. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız.

 Ürün özellikleri: Balık yağı, Yenilebilir jelatin (Sığır jelatini), Deiyonize su, Nem verici: Gliserol, Ferroz fumarat, L-askorbik asit, Çinko sülfat, Nikotinamid, Kıvam arttırıcı: Beyaz Balmumu, Lesitin (Soya Lesitini), D-pantotenat, kalsiyum, Bakır sülfat, Manganez sülfat, Piridoksin hidroklorür, Tiamin hidroklorür, Ribofavin, Metilkobalamin, Renklendirici: Demir oksit, 6S-5-metiltetrahidrofolik asit glukozamin tuzu, Kolekalsiferol, Potasyum iyodür, Sodyum selenit, D-Biotin.

Tabilac markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

 

Yorumlar
a** **
28.11.2023
Aygül çınarcı

Paketleme çok iyiydi teşekkürler<br /> <br /> <br /> <br />

m** b**
28.11.2023
melisa bulut

çok memnunum hamileliğim süresince yeteri desteği sağlayabildi bu vitamin<br /> <br /> <br />

e** **
28.11.2023
eylül çetin

Doktorumun tavsiyesiyle kullaniyorum hamilelik boyunca da kullanacagim biraz kokusu var ama guzel bir vitamin<br /> <br />

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

OmePa VM 30 Yumuşak Kapsül (S.K.T 10-2026)

293.25TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim