Oral-B D100 Vitality Cars Özel Seri Çocuklar İçin Şarj Edilebilir Diş Fırçası

Oral-B D100 Vitality Cars Özel Seri Çocuklar İçin Şarj Edilebilir Diş Fırçası
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Oral-B D100 Vitality Cars Özel Seri Çocuklar İçin Şarj Edilebilir Diş Fırçası
  • Oral-B D100 Vitality Cars Özel Seri Çocuklar İçin Şarj Edilebilir Diş Fırçası

Markası : Oral-b Ürünlerini Gör

52385

4210201244554

5/1
PİYASA FİYATI 1,599.00 TL
SATIŞ FİYATI 959.4 TL
458
Kişinin Favorisi

MARKA ADI;ORAL-B

ÜRÜN ADI; Oral-B D100 Vitality Cars Özel Seri Çocuklar İçin Şarj Edilebilir Diş Fırçası

ÜRÜN MİKTARI; 1 ADET

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ; Çok sert fırçaladığınızda sizi uyarır. Hareket Sensörleri, fırçalama stilinizi değerlendirir ve size gerçek zamanlı geri bildirim sağlar.

KULLANIM ŞEKLİ; 1 tam şarjla 2 haftadan uzun süre fırçalayın. Fırça başlığını ıslatın ve her türlü diş macununu uygulayın. Sıçramayı önlemek için cihazı çalıştırmadan önce fırça başlığını dişlerinize doğru yönlendirin. Oral-B salınımlı-döner fırça başlıklarından biriyle dişlerinizi fırçalarken, fırça başlığını her diş yüzeyinde birkaç saniye harcayarak yavaşça dişten dişe yönlendirin fırça başlığını kullanırken, diş fırçası kıllarını diş eti çizgisine doğru hafif bir açıyla dişlerin üzerine yerleştirin. Hafif bir baskı uygulayın ve manuel diş fırçasıyla yaptığınız gibi ileri geri hareketlerle fırçalamaya başlayın.

ÜRÜN İÇERİĞİ; - Oral-B şarjlı diş fırçası.

- Elektrik fişi.

- Şarj etme standı.

UYARI;- Şarj cihazını suya veya sıvıya koymayın veya düşebileceği veya küvet veya lavaboya çekilebileceği bir yerde saklamayın. Suya düştüğünüzde ona uzanmayın. Hemen fişini çekin.

- Bu cihaz, değiştirilemeyen piller içermektedir. Cihazı açmayın ve parçalarına ayırmayın. Pil geri dönüşümü için lütfen tüm cihazı yerel çevre düzenlemelerine göre atın. Tutamağın açılması cihazı tahrip edecek ve garantiyi geçersiz kılacaktır.

- Fişi çıkarırken, her zaman kablo yerine elektrik fişini tutun. Elektrik fişine ıslak elle dokunmayın. Bu elektrik çarpmasına neden olabilir.

- Herhangi bir ağız bakımı durumu için tedavi görüyorsanız, kullanmadan önce diş hekiminize danışın.

- Her kullanımdan önce fırça başlığının iyi oturduğundan emin olun. Fırça başlığı artık tam olarak oturmuyorsa, diş fırçasını kullanmayı bırakın. Fırça başlığı olmadan asla kullanmayın.

- Diş fırçası sapı düşerse, herhangi bir hasar görünmese bile bir sonraki kullanımdan önce fırça başlığı değiştirilmelidir.

- Fırça başlığı aşınırsa, fırça başlığını her 3 ayda bir veya daha erken değiştirin.

- Her kullanımdan sonra fırça başlığını uygun şekilde temizleyin. Doğru temizlik, diş fırçasının güvenli kullanımını ve işlevsel ömrünü garanti eder.

- 3 Yaş ve üstü kullanım için uydundur.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Oral-B D100 Vitality Cars Özel Seri Çocuklar İçin Şarj Edilebilir Diş Fırçası

959.4TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim