Organix Brazilian Keratin Therapy Shampoo 385 ml.

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

11412

22796976017

5/1
71.08 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Organix Brazilian Keratin Therapy Shampoo 385 ml

Organix Brazilian Keratin Therapy Shampoo 385 ml

Marka Adı:Organix
Ürün Adı: Organix Brazilian Keratin Therapy Shampoo 385 ml
Ürün Miktarı:385 ml
Ürün Özellikleri:Saçlarda düzlük etkisi yaratmaya yardımcıdır. Sodyum ve sülfat içermez. saçlara sağlıklı bir görünüm sunmaya çalışır. İçerdiği doğal özlerle, saçı beslemeye çalışır. Saçlara sağlıklı bir ışıltı katmaya yardımcı olur.
Sonuç:Saçlarınıza parlaklık vererek, düzlük etkisi sağlamaya çalışır.
Kullanım Şekli:Islak saça bir miktar uyguladıktan sonra köpürtün ve durulayın.
Düz saçlara sahip olmak için, çoğu zaman fön çektiririz. Ancak fön ısısı saçlara zarar verir. Sağlıksız ve donuk saçlar bakımsız görünür. Ne kadar şekil vermeye çalışsanız da istediğiniz sonucu alamazsınız.
Organix markası, geliştirdiği ürünlerle saçlarınızın ve cildinizn sağlığını göz önünde bulundurmaktadır. İçerdiği doğal özlerle kişisel bakımınızı tamamlamanıza yardımcı olmaya çalışır.
Organix Brazilian Keratin Therapy Shampoo 385 ml
Organix Brazilian Keratin Therapy Shampoo,saçlarınızda düzlük etkisi sağlamaya çalışır. İçerdiği Kakao yağı, Avokado yağı ve Keratin proteinlerinin etkiisyle saçlarınızı beslemeye çalışır.
Saçlarınıza parlak ve sağlıklı bir görünüm katmaya yardımcıdır. Saçınızı dış etkenlere karşı korumaya çalışır. Sodyum ve sülfat içermez. Bu yüzden saçlarda düzlük etkisi sağlama imkanı daha fazladır.
Organix Brazilian Keratin Therapy Shampoo, ışıl ışıl parlayan saçlara kavuşmanıza yardımcı olur. Sağladığı düzlük etkisiyle saçınıza daha kolay şekil verebilmenize imkan sağlayabilir.
Organix Brazilian Keratin Therapy Shampoo,Turuncu Kasa' daindirimli fiyata satılan bir üründür. Hemen kullanmaya başlamak için, sipariş vermeniz yeterlidir.
Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Organix Brazilian Keratin Therapy Shampoo 385 ml.

71.08TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim