Organix Coconut Water Shampoo 385 ml Nemlendirici Şampuan

Organix Coconut Water Shampoo 385 ml Nemlendirici Şampuan
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Organix Coconut Water Shampoo 385 ml Nemlendirici Şampuan

30124

22796974310

5/1
71.08 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Organix Coconut Water Shampoo 385 ml Nemlendirici Şampuan :

Organix Coconut Water Shampoo 385 ml Nemlendirici Şampuan :

Marka Adı : Organix

Ürün Adı : Organix Coconut Water Shampoo 385 ml Nemlendirici Şampuan

Ürün Miktarı : 385 ml.

Ürün Özellikleri : Neme ihtiyaç duyan saçlar için geliştirilmiş, bitkisel içeriklerle formülü zenginleştirilmiş bir şampuandır. Hindistan cevizi suyu ile saçlara kökten uca kadar nem ve yumuşaklık kazandırmaya yardım eder. Paraben ve sülfat içermeyen şampuan tüm saç tiplerinin kullanımına uygundur.

Sonuç : Saçlara nem vermeye yardımcı, hafif yapıya sahip şampuandır.

Kullanım Şekli : Saçlara ıslattıktan sonra uygulayın, köpürtün ve durulayın. En etkili sonuçlar için ürünü diğer tamamlayıcı saç bakım ürünleri ile kullanınız.

İçerik : Su (Aqua), amonyum lauril sülfat, kokamidopropil betain, PPG-2 hidroksietil Coco / Isostearamide Cocos nucifera (hindistan cevizi) Su, Cocos nucifera (hindistan cevizi) Yağ, Polyquaternium-10, sodyum klorid, sitrik asit, tetrasodyum-EDTA, üre, iyodopropinil Bütilkarbamat, Parfüm (Parfüm).

Cilt tiplerimiz gibi saç tiplerimiz de farklılık göstermektedir. Saç tipleri genellikle saçlı cildin yapısı ile ilgili olabildiği gibi, dış etkenlere bağlı olarak da şekillenebilir. Özellikle kuruluk, saç tellerinin sık duş alma, deniz ve havuz suyunun, güneşin etkileri, sık yapılan şekillendirmeler, çok kullanılan kozmetikler ve şekillendirme işlemleri ile saçlarda görülebilmektedir.

Bu soruna karşı saçlarda uygun bir şampuan ve saç kremi kullanmak gerekmektedir.

Organix Coconut Water Shampoo 385 ml Nemlendirici Şampuan, neme ihtiyaç duyan saçlar için geliştirilmiştir. Kuru yapıda saça sahip olanlar ve tüm saç tipleri kullanabilirler. Saçlara yumuşaklık ve nem vermeye yardım eder. Hindistan cevizi suyu ve Hindistan cevizi yağı ile formüle edilmiştir.

Organix serinde yer alan tüm ürünler bitkisel içeriklere sahiptir. Doğanın ve doğallığın gücünü keşfeden marka günümüze kadar pek çok saç bakım ürünü tasarlamıştır.

Kuruluk sorunu ciltte olduğu gibi saçlarda da cansız ve mat bir görünüm oluşmasına neden olmaktadır. Kuru saçlar önlem alınmadığında kolayca kırılır ve koparak dökülebilir. Taranması ve şekillendirilmesi oldukça zordur. Bu nedenle saçlara nem kazandırılması gerekmektedir.

Organix Coconut Water Shampoo 385 ml Nemlendirici Şampuan, Hindistan cevizi suyu içeren şampuandır etkili bir nem sağlayabilmek için ürün saç kremi ve bakım ürünü ile desteklenebilir. Bu şekilde daha etkili sonuçlar elde edebilirsiniz.

Organix Coconut Water Shampoo 385 ml Nemlendirici Şampuan, Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılan bir üründür.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Organix Coconut Water Shampoo 385 ml Nemlendirici Şampuan

71.08TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim