Organix Moisture Vitamin B5 Yavaş Uzayan Saçlar İçin Bakım Kremi 385 ml

Organix Moisture Vitamin B5 Yavaş Uzayan Saçlar İçin Bakım Kremi 385 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Organix Moisture Vitamin B5 Yavaş Uzayan Saçlar İçin Bakım Kremi 385 ml

30791

22796900319

5/1
71.08 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Organix Moisture Vitamin B5 Yavaş Uzayan Saçlar İçin Bakım Kremi 385 ml

Marka Adı: Organix

Ürün Adı: Organix Moisture Vitamin B5 Yavaş Uzayan Saçlar İçin Bakım Kremi 385 ml

Ürün Miktarı: 385 ml

Ürün Özellikleri: Organix Moisture Vitamin B5 Yavaş Uzayan Saçlar İçin Bakım Kremi kuru kalmış saçları nemlendirmeye yardım eder. İçerisinde bulunan vitamin B5 saçı onarmaya ve kırılmaları azaltmaya yardımcı olur. İçeriğinde sülfat bulunmayan bu ürün daha sağlıklı saçlara sahip olmamıza katkı sağlar.

Sonuç: Saçlarınızı nemlendirerek yumuşaklık kazanmasına yardım eder.

Kullanım Şekli: Saçınızı şampuanla yıkadıktan sonra ıslak saçınızın uçlarına uygulayın. 3 – 5 dakika beklettikten son su ile durulayın.

İçerik: Water (Aqua), Ammonium Lauryl Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, PPG­2 Hydroxyethyl Coco/Isostearamide, Pantothenic Acid (Vitamin B5), Amodimethicone, Polyquaternium­10, PEG­6 Caprylic/Capric Glycerides, PEG­150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Trideceth­12, Cetrimonium Chloride, Sodium Chloride, Tetrasodium EDTA, Citric Acid, Fragrance (Parfum)

Her kadın için saçları çok önemlidir. Fakat saçlarımız çevresel faktörden ve mevsim değişikliklerinden etkilenerek istediğimiz gibi görünüm sergileyemez.

Bizde doğal ve sağlıklı görünümünü kazanması için birçok bakım uygularız. Fakat bakımları yaparken saçlarımıza uygun olan bakım ürünleri kullanmak ve düzenli bir şekilde uygulamak istediğimiz sonucu elde etmemize yardımcı olabilir.

Bu tür sorunları azaltmak veya en aza indirmek amacıyla üretilmiş olan Organix Moisture Vitamin B5 Yavaş Uzayan Saçlar İçin Bakım Kremi kadınların istediği saçlara sahip olmalarını ve saçı besleyerek kırılmaları azaltmaya yardımcı olarak istediğimiz görünümü tekrardan kazanmamıza yardımcı olur.

Ayrıca saçların çabuk uzamasına ve nemlendirip parlak, yumuşak olmasına yardım eder.

Organix Moisture Vitamin B5 Yavaş Uzayan Saçlar İçin Bakım Kremi kırılgan saçlara sahip olanların ve yavaş uzayan saçların daha sağlıklı olmasına yardım ederek gereken bakımı uygular.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Organix Moisture Vitamin B5 Yavaş Uzayan Saçlar İçin Bakım Kremi 385 ml

71.08TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim