Organix Sea Mineral Moisture Conditioner 385ml

Organix Sea Mineral Moisture Conditioner 385ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Organix Sea Mineral Moisture Conditioner 385ml

30141

22796976925

5/1
71.08 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Organix Sea Mineral Moisture Conditioner 385ml :

Organix Sea Mineral Moisture Conditioner 385ml

Marka Adı : Organix

Ürün Adı : Organix Sea Mineral Moisture Conditioner

Ürün Miktarı : 385 ml.

Ürün Özellikleri : Saçlarda oluşmuş çatallı görünümlerde etki sağlamaya yardımcı saç bakım kremidir. Saçlara nem vermeye ve yumuşaklık kazandırmaya yardımcıdır. Deniz yosunu ile formüle edilmiş olan saç kremi saçlardaki kuruluk ve sertliği gidermeye ve özellikle uç kısımlarda oluşan çatallaşmış yapıyı gidermeye yardım eder.

Sonuç : Saçların uç kısımlarındaki çatallaşmış görünümü gidermeye, saçlara yumuşaklık vermeye yardım eder.

Kullanım Şekli : Saçları şampuanladıktan sonra durulayın ve saçların uç kısımlarına yoğunlaşarak ürünü uygulayın ve saçlarda 3-5 dakika kadar beklettikten sonra durulayın.

İçerik : Water (Aqua), Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Glycerin, Ceteareth-20, Sea Water, Kappaphycus Alvarezii (Algae) Extract, Spirulina Maxima (Algae) Extract, Laminaria Digitata (Kelp) Extract, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Glycol Distearate, Glycol Stearate, Isopropyl Alcohol, DMDM Hydantoin, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Fragrance (Parfum), Blue 1 (CI 42090), Yellow 5 (CI 19140).

Organix Sea Mineral Moisture Conditioner 385ml :

Organix Sea Mineral Moisture Conditioner 385ml, saçlarda oluşan kuruluk ve çatallaşmış yapıyı gidermeye yardımcı bir saç kremidir. Saçlara yumuşaklık vermeye ve daha düzgün bir görünüm kazandırmaya yardımcıdır. Deniz mineralleri içeren saç kremi saç tellerinin nemlenerek yumuşaması ve daha parlak olması için yardım eder.

Serinin diğer ürünleri ile birlikte kullanarak daha etkili sonuçlar elde edebilirsiniz. Organix Sea Mineral Moisture Shampoo 385ml, Organix Sea Mineral Moisture Surge Deniz Mineralli Yoğun Bakım Maskesi, Organix Sea Mineral Moisture Shimmering Sprey 385 ml kullanarak saçlarınızdaki çatallaşmış, sertleşmiş görünümle mücadele edebilirsiniz.

Saç telleri naziktir, kolayca hasarlanabilir ve ihtiyacı olan bakımlar yapılmadığında canlılığını yitirir. Özellikle de sık sık uygulanan kozmetik işlemler saçların cansızlaşmasına, uçlarının çatal çatal olmasına neden olabilmektedir. Uygun bir bakımla bu hasarlı görünümlerden kurtulabilir ve saçlarınızı kestirmek zorunda kalmadan daha sağlıklı şekilde uzamasını sağlayabilirsiniz.

Saçların temizlenmesi de yanlış ürünler kullanıldığında daha çok hasarlanmasına neden olabilmektedir. Temizleme işlemi kirin yanında nemi de götürebilir. Bu nedenle saçlarda ya da ciltte yapılan temizleme işlemleri oldukça önemlidir. Saçlar yıkandıktan sonra kremlenerek kaybettiği nemi yeniden kazandırılabilir ve saç telleri esneklik kazanabilir. Saçlarınızın sorunu ve ihtiyaçlarına uygun olarak tercih edebileceğiniz Organix ürünleri ile saçlarınızın temizliğini ve bakımını yapabilirsiniz.

Organix Sea Mineral Moisture Conditioner 385ml, Turuncu Kasa sayfalarında ucuz fiyata satılan bir üründür.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Organix Sea Mineral Moisture Conditioner 385ml

71.08TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim