Organix Sea Mineral Moisture Shampoo 385ml

Organix Sea Mineral Moisture Shampoo 385ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Organix Sea Mineral Moisture Shampoo 385ml

30136

22796976918

5/1
71.08 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Organix Sea Mineral Moisture Shampoo 385ml :

Organix Sea Mineral Moisture Shampoo 385ml :

Marka Adı : Organix

Ürün Adı : Organix Sea Mineral Moisture Shampoo

Ürün Miktarı : 385 ml.

Ürün Özellikleri : Sık sık kimyasal işlemlere maruz kalmış, kuru ve yıpranmış saçlar için deniz mineralleri ile zenginleştirilmiş bir üründür. Tüm saç tiplerinin kullanımına uygundur, saçların uç kısımlarında oluşan çatallaşmaları gidermeye yardımcı olur. Saçın sert ve kuru görüntüsünü gidermeye yardım eder.

Sonuç : Kuru, sert, yıpranmış ve çatallaşmış saçların daha bakımlı ve yumuşak bir yapı kazanması için yardım eder.

Kullanım Şekli : Saçlarınızı ıslattıktan sonra köpürtün ve durulayarak saçlarınızı arındırın. Serinin diğer ürünleri ile birlikte kullanarak daha etkili sonuçlar alabilirsiniz.

İçerik : Water (Aqua), Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, PPG-2 Hydroxyethyl Coco/Isostearamide, Glycol Distearate, Cocamidopropylamine Oxide, Sea Water, Kappaphycus Alvarezii (Algae) Extract, Spirulina Maxima (Algae) Extract, Laminaria Digitata (Kelp) Extract, Sodium Cocoyl Isethionate, Dimethicone, Glycerin, Coco-Betaine, Laureth-4, Laureth-23, PEG-12 Dimethicone, PEG-23M, Polyquaternium-10, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Sodium Chloride, Tetrasodium EDTA, Citric Acid, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Fragrance (Parfum), Blue 1 (CI 42090).

Organix Sea Mineral Moisture Shampoo 385ml :

Saçlarımız hepimiz için oldukça önemlidir, ancak kadınlar saçlarını daha fazla önemser ve saçlarında değişiklik yapmayı severler bu değişiklikler özellikle de boya, perma, röfle gibi kimyasallar kullanılarak yapıldığında saçların yıpranmasına yol açar.

Sık yapılan şekillendirme, renklendirme işlemleri saç tellerinin zamanla sertleşmesine, çatallaşmış bir görünüm almasına neden olduğunda üzülürüz, saçlarımızın eski canlılığına kavuşmasını isteriz. Özellikle boyamak saçlara ilk başlarda parlaklık verse de zamanla saçların yıpranmasına ve sertleşmesine yol açar. Saçlar yıkandığında zor taranır, sık sık boyaya veya farklı işlemlere maruz kalan uç kısımları daha da farklı ve özel bir bakıma ihtiyaç duyar.

Organix Sea Mineral Moisture Shampoo 385ml, deniz mineralleri ve yosun ile formüle edilmiştir. Saçlarınızı temizlerken bakım yapmaya da yardımcıdır. Saç tellerinin sertliğini gidermeye ve çatallaşmış görünümü düzeltmeye yardımcı olur.

Saçlara ihtiyacı olan bakım yapıldığında farkı görebilirsiniz, ihtiyaçları karşılanan saçlar canlı ve yumuşak yapısına kavuşabilir, daha güzel bir görünüm elde edebilirsiniz.

Organix serisinde bulunan saç bakım ürünleri doğal ve bitkisel içeriklerden destek alınarak üretilmiştir. Organix Sea Mineral Moisture bir şişe içerisine hazırlanmış olan tıpkı bir SPA bakımı gibi etkiler sunmaya yardımcı bir seriden oluşmaktadır. Serinin ürünlerini bir arada kullanarak daha etkili sonuçlar elde edebilirsiniz. Deniz mineralleri içeren saç kremi, bakım maskesi ve ışıltı veren bakım spreyi kullanabilirsiniz.

Organix Sea Mineral Moisture Surge Deniz Mineralli Yoğun Bakım Maskesi,Organix Sea Mineral Moisture Conditioner da kullanabilirsiniz.

Organix Sea Mineral Moisture Shampoo 385ml, Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılan bir üründür.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Organix Sea Mineral Moisture Shampoo 385ml

71.08TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim