Organix Sea Mineral Moisture Surge Deniz Mineralli Yoğun Bakım Maskesi

Organix Sea Mineral Moisture Surge Deniz Mineralli Yoğun Bakım Maskesi
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Organix Sea Mineral Moisture Surge Deniz Mineralli Yoğun Bakım Maskesi

30140

22796916983

5/1
71.08 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Organix Sea Mineral Moisture Surge Deniz Mineralli Yoğun Bakım Maskesi :

Marka Adı : Organix

Ürün Adı : Organix Sea Mineral Moisture Surge Deniz Mineralli Yoğun Bakım Maskesi

Ürün Miktarı : 200 ml.

Ürün Özellikleri : Kuru, yıpranmış ve uçları çatallaşmış saçlara bakım yapmaya yardımcı bakım maskesidir. Saçları nemlendirerek yumuşaklık vermeye, yoğun bakım etkisi sağlamaya yardım eder.

Sonuç : Kuru, yıpranmış, sert ve çatallaşmış saçlara yoğun bakım sağlamaya yardımcı maskedir.

Kullanım Şekli : Uygun ürünlerle yıkadığınız saçlarınızın uç kısımlarına yoğunlaşarak, dipten uçlara uygulayınız, saçlarda 5 dakika kadar beklettikten sonra bol su ile durulayınız. Haftada 2-3 defa uygulayabilirsiniz. Kullanmadan önce saçlarınızı aynı serinin şampuanı ile yıkayarak ve düzenli olarak serinin saç kremini kullanarak daha iyi etki elde edebilirsiniz.

İçerik : Su (Aqua), Setearil Alkol, Dımetıkon, siklopentasiloksan, Gliserin, Cetyl Alkol, gliseril stearat, Behentrimonium metosülfatlar, Deniz Suyu, Kappaphycus Alvarezii (Yosun) Özü, Spirulina Maxima (Yosun) Özü, Laminaria Digitata (Kelp) Özü, Dimetikonal, Setearet -20, lanolin yağı, DMDM ​​Hidantoin, üre, iyodopropinil butilkarbamat, Tetrasodyum-EDTA, Butilen glikol, propilen glikol, koku (Parfüm), Mavi 1 (CI 42090), Sarı 5 (Cl 19140).

Saçlar uzadıkça gerekli bakımlar uygulanmadığında saç telleri kolayca hasarlanır, esnekliğini ve canlılığını yitirir, uç kısımları çatal çatal görünür. Bu görünümle baş edebilmek için uygun ürünlerle saçların temizlenmesi ve nemlendirilmesi önemlidir.

Özellikle bayanlar saçlarında boya, düzleştirme, dalgalı görünümler, röfle gibi pek çok kimyasal uygulamalarla değişiklik yapmayı severler. Bu uygulamalar kendinizi iyi hissettirse de saçlar için zararlı olabilir. Bu nedenle uygun ürünler kullanarak bu zararlardan kurtulmak gerekmektedir. Bu şekilde saçlara eski canlılık ve parlaklık geri kazandırılabilir.

Organix Sea Mineral serisi kuru, çatallaşmış, sertleşmiş ve cansız saçlar için tasarlanmıştır. Serinin şampuanı, saç kremi ve maskesi düzenli olarak kullanılarak saçlarınızda daha iyi bir bakım etkisini yakalayabilirsiniz. Ürünler, deniz mineralleri ve deniz yosunu ile formüle edilmiştir.

Organix Sea Mineral Moisture Surge Deniz Mineralli Yoğun Bakım Maskesi, saçlara dipten uca ekstra bakım sağlamaya, nem ve yumuşaklık vermeye yardımcıdır. Saçlarınızın nem kazanarak daha esnek ve parlak görünmesini sağlamaya yardımcıdır. Tüm saç tiplerinin kullanımına uygun olan bakım maskesi ile siz de saçlarınızda oluşan kuruluk, çatallaşma sorunlarına karşı savaşabilirsiniz.

Bakımla her şeyi daha güzel hale getirebilirsiniz cildiniz, saçlarınız, tırnaklarınız ya da dişlerinizbakım ister. Önemli olan doğru ürünler kullanarak ihtiyaç duyulan bakımın yapılmasıdır. Bu şekilde düzgün ve sağlıklı bir yapı kazandırabilirsiniz.

Organix Sea Mineral Moisture Surge Deniz Mineralli Yoğun Bakım Maskesi, Sitemizde uygun fiyatlarla satılan bir üründür.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Organix Sea Mineral Moisture Surge Deniz Mineralli Yoğun Bakım Maskesi

71.08TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim