Ocean Koenzim QH 30 Kapsül (S.K.T 10-2026)

Ocean Koenzim QH 30 Kapsül (S.K.T 12-2024)
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Ocean Koenzim QH 30 Kapsül (S.K.T 12-2024)

Markası : Ocean Ürünlerini Gör

43145

8697595871522

5/1
PİYASA FİYATI 629.50 TL
SATIŞ FİYATI 472.13 TL
1359
Kişinin Favorisi

Marka Adı: Orzax

Ürün Adı: Ocean Koenzim QH 30 Kapsül

Ürün Miktarı: 30 Kapsül

Ürün Özellikleri:

- Ocean Koenzim QH 30 Kapsül, bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna destek olmak için geliştirilmiş takviye edici gıdadır.

- Gıda takviyeleri asla dengeli ve yeterli beslenmenin yerine geçemez ve her zaman yeterli ve dengeli bir şekilde beslenmeye özen göstermek gerekir. Ama bazı durumlarda vücut desteğe ihtiyaç duyabilir.

- Kimi zaman vücut direncinin zayıflaması, soğuk algınlığı ve benzeri nedenlerle beslenme düzenine ek olarak gıda takviyesi yapma ihtiyacı duyabilirsiniz.

- Ocean Koenzim QH 30 Kapsül, özel içeriğiyle size en iyi şekilde destek olmak için geliştirilmiş takviye edici gıdadır.

- Ocean Koenzim QH 30 Kapsül’ün içeriğinde Koenzim QH (Ubiquinol) yer almaktadır. Koenzim QH (Ubiquinol), Koenzim Q10’un aktif formudur.

- Koenzim Q10, birçok hayvansal ve bitkisel gıdada bulunmaktadır. Vücudumuzda doğal olarak bulunan bir enzimdir ve yaşlandıkça azalır. Nadiren bazı insanlarda yeteri kadar üretilemeyebilir.

- Koenzim Q10, güçlü bir antioksidan etkisi vardır ve vücudun enerji üretimine destek olur. Göz sağlığının desteklenmesine katkıda bulunur. Kas yapısını güçlendirmeye destek olur. Bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkı sağlar. Yorgunluk ve bitkinliğin azaltılmasına katkıda bulunur. Diş ve diş eti sağlığının korunmasına destek olur.

- Ocean Koenzim QH 30 Kapsül, bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkı sağlayan ve beslenmenize destek olmak için geliştirilmiş takviye edici gıdadır.

- Ocean Plus 1200 mg ile birlikte kullanılması üründen maksimum fayda sağlamanıza katkı sağlar.

 

Kullanım Sıklığı: Ocean Koenzim QH 30 Kapsül, günlük kullanıma uygundur. Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayınız.

Kullanım Şekli:

- Tavsiye edilen günlük porsiyon miktarı ve şekli; Gıda takviyesi olarak tercihen yemeklerle birlikte 1 kapsül kullanılması önerilir.

- Kapsül çiğnenmeden yutulmalıdır ve bol su ile kullanılması önerilir. Tercihen tok karnına kullanılması tavsiye edilir.

- Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine asla geçemez. Hamilelik ve emzirme dönemlerinde doktorunuza danışmadan kullanmayınız.

- Serin ve kuru bir yerde muhafaza ediniz. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız.

 Ürün içeriği: Koenzim QH (Ubiquinol)  100 mg

Orzax markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Ocean Koenzim QH 30 Kapsül (S.K.T 10-2026)

472.13TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim