Otifleks Bone

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Otifleks Ürünlerini Gör

10167

8699245890389

5/1
PİYASA FİYATI 150.00 TL
SATIŞ FİYATI 105 TL
458
Kişinin Favorisi
Stok Durumu: Stokta

Otifleks Bone

otifleks bone

Yirminci yüzyılın başlarında boneler kauçuk tabanlı kumaşlardan üretilmeye başlandı. 1920’lerde boneler latexten üretiliyordu. Bu yıllardaüretilmeye başlanan pilot başlığı tarzındaki boneler oldukça ilgi görmüştür.1940lara gelindiğinde 2.Dünya Savaşı ile birlikte boneler eritilerek orduda ekipman olarak kullanılmaya başlandı. Bu yılda boneye sahip olanlar pek nadirdi.

40 larda ve 50 lerde genç kızlar saç modellerini korumak için suya bonesiz girmemeye başladı. 1950 lerde desenli boneler oldukça ilgi çekti. 1960 larda ise çiçek desenli boneler moda oldu. Havuzlarda kulak tıkaçları da üretmektedir. Farklı boyutlardaki kulak tıkaçları suda, denizde, havuzda ve uyurken kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Suya girerken kulaklarınızı korumaya yardım eder. Bone ise hemkulakları hem de saçları sudan korumaya yardımcı olur. Boyalı kişiler boyanın akmasını istemez veya bazı kişiler saçlarının ıslanmasını istemez. Bu gibi durumlarda bone kullanılabilir.

Bone genellikle saçları yüzme havuzunun klorundan korumaya veya uzun saçların yüze gelmesini önlemeye yardımcı olmak için kullanılır. Açık denizlerde yüzen kişiler tekne ve sörfçüler tarafından fark edilebilmek için bone kullanır.

Otifleks Bone, uygun ve ucuz fiyatıyla sitemizden satın alabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Otifleks Bone

105TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim