Bioderma Atoderm Intensive Foaming Gel Moussant 1 lt (S.K.T 03-2026)

Bioderma Atoderm Intensive Foaming Gel Moussant 1 lt (S.K.T 03-2026)
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Bioderma Atoderm Intensive Foaming Gel Moussant 1 lt (S.K.T 03-2026)
  • Bioderma Atoderm Intensive Foaming Gel Moussant 1 lt
  • Bioderma Atoderm Intensive Foaming Gel Moussant 1 lt
  • Bioderma Atoderm Intensive Foaming Gel Moussant 1 lt
  • Bioderma Atoderm Intensive Foaming Gel Moussant 1 lt
  • Bioderma Atoderm Intensive Foaming Gel Moussant 1 lt

Markası : Bioderma Ürünlerini Gör

40326

3401560912807

55
PİYASA FİYATI 899.50 TL
SATIŞ FİYATI 764.58 TL
4064
Kişinin Favorisi

Ürün Adı: Bioderma Atoderm Intensive Gel Moussant Foaming Gel 1lt

Marka Adı: Bioderma

Ürün Miktarı: 1lt

Ürün Özellikleri:

- Temizlik cilt bakımının en önemli aşamasıdır. Ciltte derin bir temizlik yapılmazsa sonrasında kullanılan ürünler yeterince etkili olamaz. Cilde uygun doğru ürünlerle yapılacak olan temizlik, cildin beslenmesine, sağlıklı ve güzel görünmesine sebep olur.

- Cilt temizleme ürünleri cilt tipine göre, süt, jel, solüsyon gibi farklı formlarda olabilir. Özellikle temizleme jelleri, cildi kirden ve makyajdan arınmasına destek olan önemli bakım ürünlerinden biridir. Cilt kuruluğu şikayetiniz varsa, Bioderma tarafından zengin içeriklerle, çok kuru ciltler için üretilmiş olan Atoderm Serisinden İntensive Gel Moussant Foaming 1lt, cilt temizliğiniz için ideal bir ürün olabilir.

- Temizlenmeyen ciltte zamanla birçok cilt problemi oluşabilir. Jel formlu temizleyici içerdiği arındırıcılar ve vitaminlerle kuruluğun azaltılmasına destek olurken, cildin derinlemesine arınmasına katkı sağlar.

- Yoğun cilt kuruluğu yaşayan ciltlerin kullanımına uygun olan ultra zengin temizleyici jel, cildin doğal bariyerinin güçlenmesine katkı sağlar ve cildi derinlemesine nemlendirir. Ürün, cildin ihtiyacı olan nemi karşılayarak, esnekliğine tekrar kavuşmasına ve daha sağlıklı bir görünüm oluşmasına destek olur.

- Yüksek derecede cilt toleransına sahip olan temizleme jeli, 1 lt'lik formu ile uzun süre kullanabilceğiniz bir üründür.

- Fazla cilt kuruluğu sebebiyle ciltte rahatsızlık, kaşıntı ve gerginlik hissi oluşabilir. Bioderma'nın bu jeli ile cildinize bakım uygulayarak rahatsızlık ve kaşıntı hissinin yatıştırılmasına katkı sağlayabilirsiniz.

- Skin Barrier Therapy patenti ile formüle edilmiş bir üründür. Bu patent sayesinde cilt kuruluğuna sebep olan dış etkenlerin ciltte tutunmasını ve çoğalmasını azaltmaya destek olur.

- Fizyolojik pH seviyesi ve parfüm içermeyen yapısı ile cilt dengesine zarar vermeden ve gözenekleri tıkamadan temizleme sağlar. Cildin nem dengesini korumaya çalışır.

- Hipoalerjenik olan ürün, sabun ve paraben içermez. Bu nedenle bebek ve çocukların kullanımına uygundur.

Kullanım şekli: Nemli cilt üzerine uygulama yapılır. Köpürttükten sonra bol suyla durulayın. Yüz ve vücuda kullanılabilir.

Kullanım Sıklığı: Günde 1 veya 2 kez uygulama yapılabilir. Haftada 7 gün kullanılır.

Bioderma labaratuvarları tarafından Skin Barrier Therapy ve Ecodefensine patenti ile geliştirilen Atoderm serisinden İntensive Gel Moussant Foaming Gel 1lt'yi, en uygun fiyatı ile Turuncu Kasa'dan satın alarak, cildinizin yatışmasına, arınmasına ve nemlenmesine destek olabilir, sitemizden ürün kullanımı ile ilgili detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Yorumlar
H** D**
07.04.2022
çok iyi

kokusuz olması çok iyi. hassas ciltler için tereddütsüz tercih edilebilir

S** U**
29.03.2022
çok iyi

Büyük boy olması çok iyi uzun süre kullanılıyor.

C** y**
29.03.2022
Teşekkürler.

çok güzel nemlendiriyor kesinlikle tavsiye ederim yağlı his bırakmıyor.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Bioderma Atoderm Intensive Foaming Gel Moussant 1 lt (S.K.T 03-2026)

764.58TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim