Bioderma Hydrabio H2O 500 Ml

Bioderma Hydrabio H2O 2x500ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Bioderma Hydrabio H2O 2x500ml

Markası : Bioderma Ürünlerini Gör

40913

3401321549020

55
PİYASA FİYATI 599.50 TL
SATIŞ FİYATI 419.65 TL
Boyut
4966
Kişinin Favorisi

Ürün Adı: Bioderma Hydrabio H2O

Marka Adı: Bioderma

Ürün Miktarı: 500ml

Ürün Özellikleri:

- Cilt temizliği, güzel ve canlı bir cilde sahip olmak için çok önemlidir. Kadınların düzenli bir şekilde cilt temizliğine zaman ayırmaları gerekir. Özellikle bütün bir günü makyajlı geçirdiyseniz eve gelindiğinde temizleme işlemi mutlaka yapılmalıdır. Çünkü günlük yapılan makyaj, gün boyu üzerine tozları toplayarak daha kirli hale gelir. Makyaj çıkarma işlemi düzenli olarak yapılmazsa cilt gözenekleri tıkanarak siyah nokta ve sivilce gibi problemler oluşmaya başlayacaktır.

- Cilt temizleme ürünleri farklı cilt tipleri düşünülerek değişik içerikler ve özelliklerle hazırlanır. Köpük, jel, süt, temizleyici solüsyon, peeling gibi farklı formlarda temizleme ürünleri mevcuttur. Cildinize uygun ürünü tercih ederek günlük cilt bakımınızı gerçekleştirebilirsiniz.

- Bioderma'nın üretmiş olduğu yüz ve göz makyajını aynı anda çıkarma özelliği olan ve cildin derinlemesine temizlenmesine katkı sağlayan Hydrabio H2O 2x500ml, günlük makyajın çıkarılmasında size destek olacak, kullanımı kolay ideal bir üründür.

- Hassas ve nemsiz ciltler düşünülerek tasarlanmış olan ürün, tüm ciltlerin kullanımına uygundur.

- Ürün cildin arındırılmasına katkı sağlarken yatışmasına da destek olan bir temizleyicidir. Yatışan ciltte anında rahatlama hissi oluşur.

- Hydrabio H2O Aquagenium patenti içeren bir üründür. Bir Bioderma yeniliği olan bu panetli kompleks, cildin su tutma kapasitesinin artmasına destek olarak nemlendirilmesine katkı sağlar.

- Nemlendirme özelliği olan temizleyici misel solüsyon, cilt yüzeyinin nemli kalmasında destekçidir. Nemlenen cilt daha yumuşak ipeksi bir cilt görünümüne kavuşacaktır.

- Esnek, canlı ve parlak cilt görünümü oluşmasını destekleyen bir solüsyondur. Cildin kaybettiği canlılığı kazanmasına destek olur.

- Bir alana bir bedava kampanyasıyla satışa sunulan ürün, yüksek toleransa sahip yumuşak formludur. Gözenekleri tıkamadan, cildi nazikçe temizleme işlemi yapar.

Kullanım Şekli: Yüz ve göz çevresi kullanımına uygun olan ürünü pamuğa bir miktar dökünüz. Tek bir yönde, çok fazla bastırmadan cildinizi silerek temizleme işlemini yapınız. Pamukta leke kalmayana kadar işleme devam ediniz.

Kullanım Sıklığı: Günlük kullanıma uygun olan ürünü sabah ve akşam olmak üzere kullanabilirsiniz. İşlem sonrasında durulama gerektirmez.

Hem sizin hem de çocuklarınızın farklı ihtiyaçları düşünülerek geliştirilmiş, geniş bir ürün çeşitliliğine sahip olan Bioderma'nın, ikincisi hediye olarak satışa sunulan Hydrabio H2O 500 ml'ini uygun fiyatı ile Turuncu Kasa'dan satın alabilir, markanın bakım ürünleriyle alakalı bilgiler edinebilirsiniz.

 

Yorumlar
z** b**
24.11.2023
tavsiye ediyorum

Ürün gayet güzel tavsiye ediyorum<br /> <br />

s** **
24.11.2023
cildim yumuşacık oldu

cildim yumuşacık oldu. benim gibi çok kuru ciltler için çok iyi bir temizleyici

m** a**
24.11.2023
Ürün çok güzel

Ürün çok güzel paketlenmişti.Göz çevrem için kullanıyorum herangi bir alerji yapmadı güzel bir ürün

H** E**
29.03.2022
süper

Super bir ürün. Kuru deriniz varsa çekinmeden ala bilersiniz.

S** k**
29.03.2022
Harika bir ürün.

Süper bir ürün. Kuru deriniz varsa çekinmeden alabilirsiniz.

G** S**
25.01.2017
kargo

kargoda kapak kırılmış ve emniyet şeridi zedenlenmiş bir şekilde geldi. ürün uygun fiyatlı olduğu için buradan temin ediyorum. alacakların kargo ve paketleme konusunda hassasiyet istemeleri gerekli.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Bioderma Hydrabio H2O 500 Ml

419.65TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim