Clinique Blended Face Powder Pudra 35 gr 03 Transparency

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

9328

020714002053

5/1
315.25 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Clinique Blended Face Powder Pudra 35 grClinique Blended Face Pudra

Marka Adı: Clinique
Ürün Adı: Clinique Blended Face Powder Pudra
Ürün Miktarı: 35 gr
Ürünün Özellikleri: Ürün tüm cilt tipleri için uygunluk gösterebilir. Ürün toz pudra özelliğine sahiptir. Aynı zamanda ürün, açılan cilt gözeneklerinin görünümünde azalma meydana getirebilir. Ürünün Transparency 3 ve Transparency 4 olarak iki renk seçeneği bulunmaktadır.
Sonuç: Tonlama farkları azalmış bir cilt görünümüne kavuşmanıza destek olur.
Kullanım Şekli: Öncelikle pudra kutunuzu hafifçe sallayarak toz kısımların üst kısma çıkmasını sağlayabilirsiniz. Ürünün fırçasını kullanarak, fondöteninizin üzerine uygulama yapabilirsiniz. Tüm yüzünüze uygulayabilirsiniz. Cilt görünümünüzdeki tonlama farklarını daha fazla gidermek için ve istediğiniz doğal görünümü sağlayabilmek için Clinique Pudra uygulaması ile birlikte kullanabilirsiniz.
Pudra kullanımı, yapılan makyajın tamamlayıcı unsuru olarak bilinir. Pudra kullanmak, makyajınızın kalıcılığını sağlama konusunda size destek olabilir. Ayrıca ciltteki kusurları, basit makyaj hileleriyle gizlemeniz mümkün olabilir.
Clinique Blended Face Pudra
Pudra seçimi yaparken cilt tipiniz hakkında bilgi sahibi olmanız oldukça önemlidir. Cilt tipinizi tanımanız, pudrayı nasıl uygulayacağınız konusunda size destek olabilir. Örneğin kuru bir cilt yapısına sahipseniz, pudra kullanmadan önce genellikle nemlendirici kullanmanız önerilir. Yani kusursuz bir cilt görünümü ve doğru makyaj uygulaması için, pudranın kullanımı ve cilt tipiniz ve ten renginiz önemli olabilmektedir.
Seçeceğiniz pudranın size uygun olup olmadığını tespit etmeniz, istediğiniz sonucu elde etmenize destek olabilir.
Clinique Blended Face Powder Pudra 35 gr sizlere iki farklı renk seçeneği sunmaktadır. Sahip olduğu hafif ve hassas yapısı gereği de tüm cilt tiplerine uygunluk göstermektedir.
Clinique Blended Face Powder Pudra 35 gr ürününü ucuz fiyata bulabilmeniz mümkündür.
Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Clinique Blended Face Powder Pudra 35 gr 03 Transparency

315.25TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim