Cumlaude Lab Regenerum Oil 30 ml

Cumlaude Regenerum Oil 30 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Cumlaude Regenerum Oil 30 ml

Markası : Cumlaude Lab Ürünlerini Gör

30163

8428749530305

55
151.53 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Cumlaude Lab Regenerum Oil 30 ml

Cumlaude Regenerum Oil 30 ml

Marka Adı: Cumlaude Lab

Ürün Adı: Cumlaude Lab Regenerum Oil

Ürün Miktarı: 30 ml

Ürün Özellikleri: Kuru, kızarmış ve pürüzlü ciltlerin kullanımı için uygundur. Vitaminler içeren bir formüle sahiptir. Cildi yumuşatmaya, yenilemeye ve yatıştırmaya çalışır. Yanaklarda, ellerde ve soğuktan dolayı çatlamış dudaklarda, hassaslaşmış bölgelerde nemlenme ve yumuşaklık sağlayarak, gerginliği azaltır. Koruyucu madde, renklendirici ve buğday türevleri içermez. Minimum alerji yapma riski ile üretilmiştir.

Sonuç: Cildi rahatlatmaya ve yenilemeye yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Günde 1 veya 2 defa temiz ve kuru cilde uygulama yapılır. Eğer dudaklarda kullanılacaksa; çocuklarda ve emen bebeklerde iki günde bir; yetişkinlerde ise günde 3 defaya kadar kullanılabilir.

İçerik: A Vitamini, E Vitamini, Provitamini B5 içerir.

Her cildin birbirinden farklı özelliği vardır. Her cildin kendi yapısına uygun ürünlerle bakımının yapılması, cilt sağlığı açısından oldukça önemlidir.

Kuru ve hassas ciltler, dış etkenlere karşı çok savunmasız yapıdadır. Hava şartlarından, güneşten, rüzgârdan çabucak etkilenirler.

Kuru ciltler, gerginlik ve rahatsızlık hissi hissederler. Ciltte batma, yanma ve kaşıntı hissedebilirler.

Kuru, hassas ve problem yaşamaya meyilli ciltler için kullanılacak ürünlerin dikkatle seçilmesi gerekir.

Cumlaude Lab Regenerum Oil, kuru, kızarmış ve pürüzlü cilt yapısına sahip kişilerin kullanımı için idealdir. Yumuşaklık, nemlenme ve yatışma sağlayan bir formüle sahiptir.

Cilt yapısını güçlendirmeye ve dinlendirmeye çalışır. Yüzde, dudaklarda ve vücudun hassaslaşmış bölgelerinde kullanılabilir. Kullanılan bölgelerde, yanaklar, eller, pişik oluşumlarında, kuruluk ve kaşıntı durumlarda, cildi dış etkenlere karşı korumaya çalışır.

Koruyucu, renklendirici ve buğday türevleri içermez. Alerji yapma riski minimuma indirilmiştir.

Kuru ve sorunlu cilde sahip kişilerin en kısa sürede önlem almaları ve uygun ürünlerle cilt bakımlarını tamamlamaları gerekir.

Önde gelen dermokozmetik markalarından biri olan Cumlaude Lab, farklı cilt tiplerine uygun olarak geliştirdiği ürünlerle, kullanıcıların memnuniyetini kazanmayı amaçlamaktadır.

Cumlaude Lab Regenerum Oil, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılmaktadır. Siz de sitemizi takip edebilir ve fırsatlardan yararlanabilirsiniz.



Yorumlar
C** y**
27.04.2022
Başarılı bir ürün.

Cildi çok iyi nemlendiren bir ürün ayrıca alerjiden oluşan kızarıklıklarıma çok iyi geldi.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Cumlaude Lab Regenerum Oil 30 ml

151.53TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim