Cumlaude Lab Topylaude A-Topic Balsamo 100 ml

Cumlaude Lab Topylaude A-Topİc Balsamo 100 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Cumlaude Lab Topylaude A-Topİc Balsamo 100 ml

Markası : Cumlaude Lab Ürünlerini Gör

30164

8428749475200

55
212.54 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Cumlaude Lab Topylaude A-Topic Balsamo 100 ml :

Cumlaude Lab Topylaude A-Topic Balsamo 100 ml

Marka Adı : Cumlaude Lab

Ürün Adı : Cumlaude Lab Topylaude A-Topic Balsamo

Ürün Miktarı : 100 ml.

Ürün Özellikleri : Kuru, çok kuru, hassas, kaşıntı ve yanma hissi yaşayan ciltlerde koruyucu nem tabakasını onarmaya ve cildi yumuşatarak nem vermeye, esneklik kazandırmaya yardımcı balsamdır. Çocuk ve yetişkin cildinde kullanıma uygun olan ürün cildi rahatlatmaya ve sorunları yatıştırmaya yardım eder. Cildin koruyucu lipid bariyerlerini güçlendirmeye yardımcı ürün Omega 3,6,7,9 ile formüle edilmiştir. Cilt tarafından çabuk emilerek hızlı ve yoğun bakım sağlamaya yardım eder. Paraben içermez ve hipoalerjenik formüle sahiptir.

Sonuç : Çok kuru ve hassas ciltlerin sorunlarını rahatlatmaya ve cildin yenilenmesini hızlandırmaya yardımcı bakım balsamıdır.

Kullanım Şekli : Günde bir ya da iki kez uygulayabilirsiniz.

İçerik : Kompleks Pro-filagrin kompleks, Omega 3, 6, 7 ve 9, Betaglukane, glycerin, panthenol, shea butter, lecithin, chestnut, allantoin, tocopherol, ascorbic acid, citric acid, fruit oil, magnesium sulfate içerir.

Cilt gerekli bakımlar uygulanmadığında, iç ve dış etkenlerle yıpranır, kuruyarak hasarlanabilir. Kuruyan cilt zamanla pul pul dökülmeye, kaşınmaya, batma ve gerginlik hissetmeye, esnekliğini kaybetmeye başlar.

Bu gibi durumlarda cildin uygun ürünler kullanılarak nemlendirilmesi, kuruluktan hasarlanan koruyucu bariyerlerinin onarılması ve güçlendirilmesi için yardımcı ürünler kullanılması gerekmektedir.

Cumlaude Lab Topylaude A-Topic Balsamo, cilde hızlı ve yoğun bakım etkisi sağlamaya yardımcı balsamdır. Cildin hidrolipidik tabakasını onarmaya ve nem vererek esneklik kazandırmaya yardım eder. Cilde yumuşak ve canlılık görünümü kazandırmaya, cildi güçlendirerek, koruyuculuk sağlamaya da yardım eder. Yetişkinler de kullanıldığı gibi kuruluk sorunuyaşayan çocuk cildinde de kullanıma uygundur. Cildi beslemeye ve koruma sağlamaya da yardım eder.

Cildin yüzeyinde doğal yağlardan oluşan koruyucu bir hidrolipidik tabaka bulunmaktadır. Bu tabaka cilt için doğal bir koruyucudur. Ancak dış ve iç etkenlere bağlı olarak hasarlandığında cilt korumasını kaybederek daha kolay bir şekilde hasarlanır, kurur. Kuruyan cilt de canlılığını kaybederek pek çok soruna neden olabilir. Bu sorun hem yetişkin hem de çocuklarda da görülebilir, cilt atopik hale gelebilir. Bu gibi durumlar için kullanabileceğiniz Cumlaude Balsam ile cildin rahatlatılmasına yardımcı olabilirsiniz.

Cumlaude Lab Topylaude A-Topic Balsamo 100 ml, Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılan bir üründür.

Yorumlar
E** y**
27.04.2022
Memnun kaldım.

Kuruluktan dolayı çatlamaya falan çok iyi gelen bir krem.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Cumlaude Lab Topylaude A-Topic Balsamo 100 ml

212.54TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim