DDF Blemish Control Treatment 48 ml

DDF Acne Control Treatment 48 ml (Salicylic Acid Acne Medication)
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • DDF Acne Control Treatment 48 ml (Salicylic Acid Acne Medication)

Markası : DDF Ürünlerini Gör

4617

60748006221

5/1
253.22 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

DDF Blemish Control Treatment 48 ml 

Marka Adı : DDF

Ürün Adı : DDF Blemish Control Treatment 

Ürün Miktarı : 48 ml

Ürün Özellikleri : Normalden yağlıya dönük, akne sorunu yaşayan ciltlerde bakım sağlamaya yardımcı gece kullanımı için tasarlanmış kremdir.

Her cildin ihtiyaç duyduğu nemi sağlamaya ve gözeneklerde temizlik,sıkılaşma sağlamaya yardımcıdır. Akneli ciltlerde kullanılabilir.

Sonuç : Akne ve yağlı cilde nem sağlamaya ve yağlanmaya kontrol altına almaya yardım eder.

Kullanım Şekli : Ürün gece kullanımına uygundur. Göz çevresine getirmeden temiz ve kuru cildinize uygulayınız ve sabahları mutlaka yıkayarak cildi, üründen arındırınız.

İçerik :  Decylene glycol, clarifying neutralizing complex ve gliserin içerir.

Yağlı ciltler için tasarlanmış olan pek çok ürün ciltte kuruluk oluşmasına neden olabilir. DDF Blemish Control Treatment 48 ml oluşan istenmeyen yağlanma sonucu oluşan parlamanın ve akne sorunlarının önüne geçerek daha düzgün bir cilt için çalışmaktadır.

Ciltteki yağ bezlerinin düzgün çalışmamasıyla oluşan aknelenme, vücut tarafından salgılanan yağların derinin üst yüzeyine geçerken kanallarda tıkanmasıyla oluşmaktadır.

Folikül içerisinde oluşan değişimler, cilde ihtiyacı olan bakım ve temizliği sağlayamamanız ,dengesiz beslenme, kirli hava koşulları aknelenme oluşumuna sebep olabilir.

Yağlı cilt dokusu her türlü kirin üzerine yapışmasına neden olarak, ciltte siyah nokta ve aknelenme oluşumunu kolaylaştırır.

Yağlı ciltte görülebilen bir diğer sorun da tıkanmış ve genişlemiş gözeneklerdir. Ürün, düzenli ve doğru kullanımla gözeneklerde temizlemenin yanı sıra sıkılaşma ve küçülme sağlamaya da destek olur.

DDF Blemish Control Treatment 48 ml, Turuncu Kasa'da indirim fırsatı ile satılmaktadır.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

DDF Blemish Control Treatment 48 ml

253.22TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim