DDF Revolve 400X Refill Kit Micro Polishing System

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : DDF Ürünlerini Gör

4606

60748005187

55
233.9 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

DDF Revolve 400X Refill Kit Micro-Polishing System 

4606

Marka Adı: DDF

Ürün Adı: DDF Revolve 400X Refill Kit Micro-Polishing System

Ürün Özellikleri: Evde cildinizi derinlemesine temizlemenize yardım eder. Cildi ölü deriden kurtarmaya ve arındırmaya çalışır. Cildin sıkı görünmesine yardımcı olur. Yüz, el ve göğüs bölgesindeki lekelenmelerde de düzelme sağlamaya çalışır.

Ürün Miktarı: 56 g

Sonuç: Tertemiz bir cilt görünümü elde etmenize yardımcı olur.

Kullanım Şekli: Cilt duru suyla ıslatılır ve cilt tipine uygun bir DDF temizleyici, fırça başlıkla direk olarak uygulanır. Cilt yüzeyinde uygulanan her bölgede ortalama 1 dakika masaj yaparak uygulanır.Özel kristal peeling ile cilt bölgelerinde uygulanabilir, sıcaklık hissi verebilir, her bölgede bir dakika kadar işlem yapılır ve işlem bittiğinde bol suyla durulanır. En fazla haftada 2 defa ve farklı günlerde kullanabilirsiniz. Göz çevresi ve saç diplerine uygulama yapılmaz.

Cilt temizliği, sağlıklı bir cilt görünümün en temel şartıdır. Işıl ışıl bir cilde sahip olmayı herkes ister. Bunun ilk adımı, doğru ürünleri kullanarak, cildi temizlemektir. Ancak evde, derinlemesine cilt temizliği yapmak ve bunu yaparken de cildi tahriş etmemek, oldukça zordur.
DDF Revolve 400X Refill Kit Micro-Polishing System
DDF Revolve 400X Refill Kit Micro-Polishing System, Mikrodermabrazyon teknolojisi ile cilt katmanlarını yenilemeye, uyarmaya, kollajen üretimini desteklemeye yardımcı olmaya çalışır. Soyucu köpük etkisi ile ciltteki ölü deriden, etkili bir şekilde kurtulma sağlanmaktadır.
Ürün; yüz, eller ve göğüs bölgesindeki lekelenmeler için de etkili bir düzelme sağlamaya yardımcı olmaya çalışır. Cildin sıkı ve canlı görünmesini sağlamaya çalışır.
DDF Revolve 400X Refill Kit Micro-Polishing System ile mikrodermabrazyon uygulaması yapmak istiyorsanız, haftada sadece 2 kez ve farklı günlerde uygulama yapın. Derinlemesine temizleme uygulaması ise, günde sadece 1 defa yapılmalıdır.

En önde gelen cilt uzmanları ve doktorların bir araya gelerek kurduğu DDF, cilt sorunlarına çözümler sunan farklı ürünler geliştirir. Akne, anti-aging, cilt temizleme, göz çevresi bakımı, hassas cilt bakımı, leke gidermeye yardımcı, nemlendirici, serum ve set halindeki ürünleri bulunur.

DDF Revolve 400X Refill Kit Micro-Polishing System ürününü, indirimli fiyat seçeneği ile satın almak için, Turuncu Kasa' yı ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar
E** S**
03.02.2022
Son kullanım tarihi

Daha öncede Ddf markasından sipariş verdim marka nın ürünleri çok başarılı fakat fiyattanda anlıyacağız üzere son kullanım tarihleri geçmiş ve bach kod sorgulamasında ürünlerde bulunamıyor ürünün sahtelik şüpheside yüksek lütfen tarih konusunda bilgi verir misiniz ?

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

DDF Revolve 400X Refill Kit Micro Polishing System

233.9TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim