Derma E Hydrating Clay Mask 113 ml Nem Maskesi

Derma E Hydrating Mask 113gr - Anti Aging Etkili Maske
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Derma E Hydrating Mask 113gr - Anti Aging Etkili Maske

40016

30985004625

55
403.73 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Derma E Hydrating Clay Mask 113 ml

Nem Maskesi


Marka Adı: Derma E

Ürün Adı: Derma E Hydrating Clay Mask Nem Maskesi

Ürün Miktarı: 113 ml

Uygun Cilt Tipleri: Kuru ve neme ihtiyacı olan cilt tipleri için uygundur.

Ürün Özellikleri:
-Cildi daha derinlemesine temizleyecek ve cildin doğal yağ ve nem dengesini yeniden sağlamaya yardımcı olacak bir maskedir.

-Cildin derinlemesine ve etkili bir biçimde temizlenmesi, parlaklığını ve sağlığını yeniden kazanması,akneli cilt temizleyici etkisinin olması, cildin doğru biçimde beslenmesi, cildin yağ ve nem dengesinin geri kazandırılarak bu dengenin korunmasında yardımcı olur.

-Hyalüronik Asit, E vitamini, Avokado, Jojoba Yağı yumuşatıcı Aloe Vera yatıştırıcı ve besleyici antioksidan bakımından zengin Zeytin ve Yeşil Çay içeren Derma e cildinizin görünümünü düzeltmeye destek olur.

-Cilt dostu, toprak dostu son derece etkili doğal Derma E ürünlerinden biridir.

-Yoğun bir nem maskesidir.

Jojoba Yağı: Bilimsel adı Simmondsia Chinensis olan bitkinin tohumlarından elde edilmektedir. E vitamini bakımından zengindir. Jojoba yağı vücut ve cilt için mükemmeldir çünkü molekül olarak neredeyse cildinizin doğal yağıyla aynıdır. Jojoba yağı cildi yumuşatmaya, ipeksi bir görünüm vermeye çalışır. Akneleri azaltmada etkilidir. Güneş yanıklarına fayda sağlamaya çalışır.  Kuru ciltlerin nemlenmesine yardımcı olur.

Sonuç: Kirlenmiş, yıpranmış cildi arındırarak korumaya yardımcı olur.

Kullanım Şekli: Yüzünüzü temizledikten sonra yüz ve boyun kısmına uygulayınız. Göz ve dudak kısmından kaçınınız. 10 dakika sonra durulayınız.

Kullanım Sıklığı: Haftada 1-2 kez uygulayınız. Nem ihtiyacına göre uygulayabilirsiniz.

İçerik: Purified Water (Aqua), Hydrated Aluminum Silicate (Kaolin Clay), Glycerin, Propanediol (Zemea®), Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Zinc Oxide, Ethylhexyl Palmitate, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Persea Gratissima (Avocado) Oil, Panthenol (Provitamin B5), Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Retinyl Palmitate (Vitamin A), Organic Olea Europaea (Olive) Fruit Oil* (.1%), Organic Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil* (.1%), Organic Theobroma Grandiflorum (Cupuacu) Seed Butter* (.1%), Organic Aloe Barbadensis Leaf Extract* (.1%), Organic Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract* (.1%), Organic Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract* (.1%), Xanthan Gum, Glyceryl Stearate SE, Polysorbate 60, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Plumeria Blosssom Fragrance.

Yorumlar
A** T**
11.05.2022
çok iyi

Cilt tahrişleri olmadan cildimi gerçekten pürüzsüz hissettirdi ve çok iyi nemlendirdi.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Derma E Hydrating Clay Mask 113 ml Nem Maskesi

403.73TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim