Derma E Scalp Relief Conditioner 236 ml Terapötik Özellikte Saç Kremi

Derma E Scalp Relief Conditioner 236ml - Terapatik Özellikte Saç Kremi
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Derma E Scalp Relief Conditioner 236ml - Terapatik Özellikte Saç Kremi

40005

30985087406

5/1
209.49 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Derma E Scalp Relief Conditioner 236 ml

Terapötik Özellikte Saç Kremi

Marka Adı: Derma E

Ürün Adı: Derma E Scalp Relief Conditioner Terapötik Özellikte Saç Kremi

Ürün Miktarı: 236 ml

Ürün Özellikleri:

-Derma E Terapötik Özellikte Saç Kremi, yatıştırır ve kepek eğilimli, kaşıntılı ve tahriş saç derisine rahatlama sağlamaya yardımcıdır. Nazikçe yatıştırırken, saç derisini ve saçı beslemeye çalışır. Krem kökten uca kadar saç için bir nem sağlamaya çalışır. Kepek, kaşıntı, tahriş olmuş kafa derisini yatıştırmaya yardımcı olur.

Saçı dört şekilde besler:

Detangle: Tatlı Badem Yağı, Organik Argan Yağı ve Organik Aloe durum saçın parlaklığını arttırmaya çalışır.

Kepeği Arındırma: Saç diplerindeki aşırı kepeklenmeyi arındırmaya yardımcı olur.

Yatıştırma: Çay Ağacı ve Mentol özüyle sakin ve serinlik etkisi ile yatıştırmaya destek olur. Zamanla saç derisi saflığını korumaya yardımcıdır.

Besleme: Neem yağı, dulavratotu ve Ayıüzümü Optimum kafa derisi ve saç sağlığı için, kuru, tahriş derilere yardımcı olmaktadır.

-Boyalı saçlar ile kullanım uygundur. Saç derisini yatıştırmaya destek olur.

-Kömür katranı, çam katranı, steroid içermez. Vegandır, paraben içermez, sülfat içermez, mineral yağ içermez, lanolin içermez, glutensiz, GDO suzdur.

-Derma E saç bakımında size Terapötik Özellikte Saç Kremi ve Bitkisel Bazlı Şampuan ile saçınızın yardımcısı olmaktadır.

-Özen gösterdiğimiz saçlarımıza doğal bakım sağlamaya çalışan Derma E Saç kremine Turuncu Kasa'dan uygun fiyata ulaşabilirsiniz.

Neem yağı: Neem bitkisinin Latince ismi Azadirachta indica olup ülkemizde Yalancı Tesbih Ağacı diye bilinir. Neem ağacının anavatanı Hindistan ve Sri Lanka’dır. Hindistan halkı birçok faydası bulunan bu ağacı ‘köy eczanesi’ olarak adlandırırlar. Neem cildi yatıştırıp, nem dengesini sağlamakta ve cilde yumuşak bir doku kazandırmaya yardımcı olur. 

Sonuç: Arınmış duru, sağlıklı saçlara kavuşmanızı sağlamaya çalışır.

Kullanım Şekli: Saç ve kafa derisine uygulayın. Ürün 2-3 dakika saçınıza masaj yaparak işlemesine izin verin. Durulayın.

Kullanım Sıklığı: İhtiyaca göre kullanılır.

İçerik: Purified Water (Aqua), Behentrimonium Methosulfate, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Propanediol (Zemea®), Coco-Caprylate, Salix Alba (White Willow) Bark Extract, Epilobium Angustifolium (Canadian Willowherb™) Extract, Diheptyl Succinate, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Organic Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract* (1%), Menthol, Salicylic Acid, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Melia Azadirachta (Neem) Leaf Extract, Arctium Lappa (Burdock) Root Extract, Zanthoxylum Zanthoxyloides (Fagara) Bark Extract, Arctostaphylos Uva Ursi (Bearberry) Leaf Extract, Coptis Chinensis (Chinese Golden Thread) Root Extract, Panthenol (Provitamin B5), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Organic Argania Spinsosa (Argan) Kernel Oil* (.1%), Organic Aloe Barbadensis Leaf Extract* (.1%), Allantoin, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Turuncu Kasa ile kaliteli ve indirimli ürünlere ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Derma E Scalp Relief Conditioner 236 ml Terapötik Özellikte Saç Kremi

209.49TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim