Derma E Vitamin E İntensive Therapy Body Lotion 236ml

Derma E Vitamin E İntensive Therapy Body Lotion 236ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Derma E Vitamin E İntensive Therapy Body Lotion 236ml

43139

030985070712

5/1
200.34 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Marka Adı: Derma E

Ürün Adı: Derma E Vitamin E İntensive Therapy Body Lotion

Ürün Miktarı: 236 ml

Ürün Özellikleri:

- Derma E Vitamin E İntensive Therapy Body Lotion, cildin yoğun bir şekilde nemlenmesine ve beslenmesine destek olan vücut losyonudur.

- Derma E olarak bizim tutkumuz, doğanın en etkili bileşenlerini kullanmaktan ibarettir. Ürünlerimizin eşsiz sonuçlar vermesini sağlamak ve tüketicilerimize mümkün olan en iyi cilt bakımını sağlamak için güçlü doğal antioksidanları, vitaminleri ve bitkisel maddeleri özel formüllerimizde birleştiriyoruz.

- Sadece bir cilt bakım markası olmaktan öte ilkeleri olan ve natürel bir markayız. Bu yüzden tüm ürünlerimiz: Vegandır. Hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. Paraben, SLS, glüten ve mineral yağ içermez.

- Derma E Vitamin E İntensive Therapy Body Lotion, cildin etkili bir şekilde yumuşamasına ve pürüzsüz bir görünüm kazanmasına destek olur.

- Kuru, pütürlü ve pürüzlü cilde güzel bir cilt bakımı yapılmasına katkıda bulunur.

- Cildin ışıltılı ve canlı bir görünüme kavuşmasına destek olur.

- Lavanta ve Neroli içeren doğal yağlarıyla zarif ve doğal bir kokuya sahiptir.

- Cildin nemlenmesine ve esneklik kazanmasına katkıda bulunur.

- Derma E Vitamin E İntensive Therapy Body Lotion’un içeriğinde Shea Yağı, Kızılcık Çekirdeği Yağı, Organik Zeytin Meyve Yağı ve E Vitamini yer almaktadır.

- Shea Yağı, cildin derinlemesine nemlenmesine ve cildin esneklik kazanmasına destek olur. Zengin içeriğiyle cildin korunmasına ve doğal parlaklığına kavuşmasına katkıda bulunur.

- Kızılcık Çekirdeği Yağı, antioksidan bir içeriğe sahiptir. Cildin dış etkenlere karşı korunmasına ve yenilenmesine destek olur.

- Organik Zeytin Meyve Yağı, güçlü bir antioksidan içeriğe sahiptir. Cildin beslenmesine ve doğal cilt yapısının korunmasına destek olur. Cildi derinlemesine nemlendirmeye ve cildi tazelemeye katkı sağlar. Cilde parlaklık ve canlılık kazandırmaya destek olur.

- E vitamini, antioksidan özellikleri sayesinde cildin yenilenmesine destek olur. Cildi yatıştırıcı özellikleriyle cildin rahatlamasına katkı sağlar. Canlı bir cilde kavuşmaya katkıda bulunur. Cildin doğal bariyer işlevini korumaya ve güçlendirmeye destek olur.

- Derma E Vitamin E İntensive Therapy Body Lotion, zengin içeriğiyle cildin beslenmesine ve yenilenmesine destek olan vücut losyonudur.

 

Kullanım Sıklığı: Ürün günlük kullanıma uygundur.

Kullanım Şekli:

- Temizlenmiş cilde nazikçe masaj yaparak uygulayınız. Tüm vücuda özellikle kurumuş bölgelere yoğunlaşarak uygulayınız.

- Göz ile temasından kaçınınız. Göz ile temasında derhal bol miktarda ılık su ile yıkayınız. Sadece harici kullanım içindir.

 

Derma E markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Derma E Vitamin E İntensive Therapy Body Lotion 236ml

200.34TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim