Derma E Vitamin E Intensive Therapy Hand Creme 56 ml Nemlendirici ve Onarıcı El Kremi

Derma E Vitamin E Intensive Therapy Hand Creme - Nemlendirici Onarıcı Bakım Kremi
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Derma E Vitamin E Intensive Therapy Hand Creme - Nemlendirici Onarıcı Bakım Kremi

40008

30985070736

5/1
186.1 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Derma E Vitamin E Intensive Therapy Hand Creme 56 ml Nemlendirici ve Onarıcı El Kremi

Marka Adı: Derma E

Ürün Adı: Derma E Vitamin E Intensive Therapy Hand Creme Nemlendirici ve Onarıcı El Kremi

Ürün Miktarı: 56 ml

Ürün Özellikleri:
-Yüksek Antioksidan Tokoferoller ile E vitamini Yoğun Terapi El Kremi aşırı kuru yıpranmış ellere doğal nem ile etkili çözüm sağlamaya yardımcı olur.

-Doğal formülü ile, çevresel etkenlere karşı korunmasına yardımcı olur.

-Zeytinyağı ve Aloe Vera yaprağı Ekstresi; cildi yatıştırmaya, onarım sağlamaya ve ellerinizi nemlendirmeye destek olur.

-Paraben, flatalat, sodyum loril sülfat, petrolatum, mineral yağlar, yapay renk içermez.

-Derma E Vitamin E Yoğun Terapi El Kremi yumuşatmak ve yüksek antioksidan ile son derece kuru elleri düzeltmek için hızlı emen ve yağlı olmayan nem sağlamaya yardımcı doğal yoldur.

-Cildin doğal bariyer fonksiyonunu korumasına yardımcı oluyor.

-E Vitamini beslemek, nemi kilitlemek ve dış etkenlere karşı kendini savunmak için yardımcı olur.

-El ve avucunuzdaki deri çok nazik olduğundan bakıma ihtiyacı vardır. Değişen hava şartlarında ellerinizi -korumak için Derma E Vitamin E Yoğun Terapi El Kremi size yardımcı olabilir.

-Özellikle soğuk havalarda zarar gören eller kırışmaya ve deri incelmesine sebep olur. Bu yüzden düzenli bir şekilde nemlendirilmesi gerekmektedir.

-Derma E El Kremi narin ve etkili ellere kavuşmanıza yardımcı olur.

-Elleriniz hayatınızın en önemli parçasıdır. Ellerinize verdiğiniz önem kendinize verdiğiniz önemi ifade eder. Sürekli dış etkenlere maruz kalan ve yıpranan ellerimize bakım yapmalıyız.

-Derma E, güzel bir cilt, sağlıklı cilt olduğuna inanıyor. Derma E kendini geliştirmek ve en ileri teknoloji ve en son araştırmalarını kullanarak yüksek kaliteli doğal formüller üretmek için çalışmaktadırlar.

-Derma E ürün çeşitleri arasında bulunan Nem Veren Kırışık Azaltıcı Yağ ile cildinizin yumuşak ve nemlenmiş hissedebilirsiniz.

Aloe Vera yaprağı: Aloe Vera kozmetik ve güzellik sanayinde oldukça sık bir şekilde ismini duyduğumuz, bir Afrika bitkisidir. Ülkemizde 90lı yıllardan itibaren kullanımı artmıştır.  Aloe Vera cildi nemlendirmeye yardımcıdır. Kuru ciltlerde sık karşılaşılan dökülme ve kızarıklık sorunlarını düzeltmeye destek olur. Cilt dokusunu güçlendirmeye çalışır.

Sonuç: El güzelliğimizi sağlamaya yardımcı olur.

Kullanım Şekli: Kurumuş yıpranmış ellerinize masaj yaparak uygulayınız.

Kullanım Sıklığı: İhtiyaç duyduğunuzda kullanabilirsiniz.

İçeriği: Purified Water (Aqua), Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Stearyl Alcohol, D-Alpha Tocopheryl Acetate (Natural Vitamin E), Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Panthenol (Provitamin B5), Organic Aloe Barbadensis Leaf Extract (.1%), Organic Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract (.1%), Organic Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil (.1%), Elaeis Guineensis (Red Palm) Oil, Allantoin, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Citrus Aurantium (Neroli) Oil, Citrus Grandis (Grapefruit) Oil, Cetearyl Glucoside, Glyceryl Stearate, Glyceryl Stearate Citrate, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Derma E Nemlendirici ve Onarıcı El Kremi sitemizden uygun fiyata temin edebilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Derma E Vitamin E Intensive Therapy Hand Creme 56 ml Nemlendirici ve Onarıcı El Kremi

186.1TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim